Домакини 76 / Лятно ни е

• 52 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Добър да е денят ви Kissing Heart

Моя пубер все още не е имал удоволствието от собствен компютър/лаптоп. Ако му трябва за работа ползва моя. Когато бяха в ДО им дадоха от училището, че използват платени програми и приложения които не всеки има у дома. Има x-box, който е в дневната и се ползва само в почивни дни до 4часа, но и към него почна да му гасне интереса. Лошото е, че започна и да не чете - до скоро четеше много, а сега чати много LaughingLaughingLaughing
И най-виртуозния пианист може да му завиди за бързината и сръчноста на "бягащите" пръсти по телефона...
Марулета и аз правя разлика м/у "ходене на гости" и "ходене на почивка" - не е добре да се съчетават.
Мако може и за добро да е. Не се ядосвай.
Снощи как ме нахапа един голям, черен комар - убих го на местопрестъплението при самозащита. Този явно е някакъв мутант, че е настървен при 15гр.....

# 601
  • Германия
Добро утро, минах през всичките теми, обрах кафетата и вече гледам с едното оки и мога да пиша,
Ма ко, изобщо не е моя студ този път, моя си е при мен, 10 нощем, 15 денем. Направо идеално време.
Аз студа не си го давам, давам само жегите.
Май мозъка ми стига само за толкова, после повече Joy

Стади, нямам покана от теб Disappointed Relieved

# 602
Люси да са ти живи и здрави рожденниците-съименници!

# 603
Гледам обилна закуско- обяд сте постнали. Точно по моята част.
Люси, да са здрави Петьовците ти.
Лейди, момчето ми(почти на 13, леле, леле.....) има личен лаптоп от първи клас. От няколко месеца има и личен компютър, за който сам си събра парите. Е, ММ купи монитора, но пак е нещо неговото спестяване. Със спестени пари си купи и конзола Нинтендо с всички възможни екстри. На нея се е играло най- много 10 часа за всичките тия месеци от както я има и няма никакъв интерес, но дума не дава да се продаде. Щял да си ги колекционира, защото има и някакво друго нинтендо.  Въобще прахосъбирачки....

# 604
  • София
Здравейте момичета.
Днес моите Петър Стоянови Петрови имат рожден ден - 15 и 90.
За моя срам забравих да поръчам торта...
Ще празнуваме в Хепи, че Петьовците много харесват там.
Иначе трябваше да е в НДК, дадохме и капаро до 10 трябваше да
потвърдят хората, но... не стана - от провинцията няма да идват,
на едните децата са дошли, другите заминали, трети са в болница,
другите ги е страх от ковида...
Та решихме да празнуваме  на  порциите : днес  ние , утре свекър  със
семейството  на  дъщеря. В събота  на малкия ще му дойдат гости, а
големия ще черпи колегите. Та туй то.
Аз ви черпя тук Simple Smile Да са ми живи, здрави и щастливи, благополучни.

# 605
Направих си кафе и идвам да почивам.
Сутринта в пет часа така се изсипа,  ставах да прибирам прането. На ден по две перални пускам и тук суша, че в къщи....вижда му се края, утре ще успеем да минем поне една стена и най- късно в неделя ще приключа. Ама аз като станах в пет, после до осем си доспивах и вече от  час сме си на село..
 Днес ни оставиха цял ден без ток, и нищо не свършиха тези от ЕВН. Трябва да вържат новия трафопост, и копаят по тротоарите на главната улица, отделно имат още два или три стълба да сменят, но тази година щъркелите се забавиха и още са тук и единият е този с гнездото, та днес цял ден около него обикалят...ако до час не пуснат тока ще трябва да паля пещта за да изпека месото.
luss да са ти живи и здрави рождениците.
Компютри, плейстейшън всичко сами си купуват. Само миналото лято на баткото доплатихме едни педесет лева за новия ( втора ръка). От коледни и новогодишни празници и рождени дни каквото си съберат си купуват ( тази година ми купиха пералня и само питат кога ще им върнем парите Thinking)

# 606
  • при късмета
Люска, да са ти живи и здрави! Страхотно съвпадение се е получило при вас, при това на кръгли годишнини
Шефа все си събира пари за нещо и все ние му купуваме. Доста прилична сума има вече. Лаптопа му го купихме още преди да е тръгнал на у-ще. Но иначе всеки ден като тръгна до магазина за ежедневни покупки ми предлага да ми даде пари. Като ходим някъде държи той да плати някоя сметка и вместо да гледа за него, все на нас какво би ни харесало, само ни предлага това и онова. Ако чакам да си събере покрай празниците, то всичко ще е минало и подаръка ще е със закъснение, а и като сам си го купи, няма да е подарък. Плейстейшъна му го купихме от брата на мъжа ми, като той се канеше на по-нов. Ниска цена с около 40 игри, които сигурно са повече от самия плейстейшън, заедно с някакви допълнителни пистолети, нещо светещо и камера. Сега племеницата играе у нас, че баща ѝ още не е стигнал до там Joy
И тук е валяло нощес, излизах да ходя до майка. Май и прозорец забравих отворен, та ще разкарвам мъжа ми след работа да провери. Много ми е лесно като го няма шефа, за днес съм готова вече с всички задачи. утре си го взимаме обаче, че ми домъчня

# 607
Аааа Дългун е в пъти по-голям Скруч от мен. Той пари НЕ ДА ВА! Като го питаш за какво са му - да имал LaughingLaughingLaughing Иначе и на тази възраст прилежно си пише писмото до Дядо Коледа, желанията за имен и рожден ден.... добре поне, че отпадна Феята на Зъбките LaughingLaughingLaughing

# 608
Лейди, твоето момче е номер 1. Ще види той как гаджетата ще му изядат спестяванията.
Нашето момче си хакна конзолата. И това от чудене какво да прави...

# 609
  • в сърцата на децата <3
Люска, живи и здрави да са ти Party Time

Калинче, щерката по темата с феята на зъбките веднъж ми заяви, че това възрастните сме "мноо тъпи" защото работим за пари. Ето тя само си вади зъб и получава пари от феята на зъбките, съвсем лесно е и възрастните да изкарват парите си така Trollface

Каката изкара някакъв чревен вирус за 24 часа, днес е пушка. Даже ми омаха по-голямата част от пилето с ориз, а уж не яде "такова" Joy Успяхме да идем и на плаж, като дори не се скараха и стояха двамата под чадъра заиграни с едни Пез куклички. Ние се понакиснахме, имаше много приятни вълни след бурята сутринта. На плажа - пусто като през юни. Леки облачета и ветрец - идеално да изгори човек като тракторист Joy

# 610
  • Германия
Къде сте всички. Три дена няма кафе, няма и думичка. Не сте ми приятелки вече.
Аз реших, че съм изпуснала темата, а то няма никой тук.
Да се явявате по ред на номерата, да не ви издирвам

# 611
Тук съм. Наядена, напита, само наспана не мога да се пиша.
Рапорт даден.

# 612
  • София
Ние с ММ правим зимнина. Много обичаме и да я правим, и да я ядем.

# 613
И аз съм тук, приключихме с ремонта. Днес тествах машината за паста, с тесто за паста работи перфектно, но цапаницата си е същата още повече, че всички  момчетата помагаха Scream
Вчера ходихме до Петрова нива да се видим с племенника( гвардеец) за половин час. Те горките цял ден обикалят България, на обяд са били на Шипка вечерта тук. Покрай честването разбрах, че никакви мерки не важат... 80% от участниците  бяха над 60 години, никаква дистанция, и после защо сме били в червено....
Валенцето това на Пепчо соса ли е?

# 614
  • София
Да, Джейми, точно той. От години го правя. Само че доматите не ги стържа, а през машината ги меля и се махат семките и обелките.

Общи условия

Активация на акаунт