Домакини 76 / Лятно ни е

• 52 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер! Ние бяхме на свекърите на гости, че имаше събор на селото.
Утре Марти е на консултация. Да видим колко ми е пораснало момчето!
Хайде! Лека и спокойна нощ! Пращам децата по леглата и аз след тях!

# 616
  • в сърцата на децата <3
Тука съм и аз. Прибрахме се от ВВА (Ваканцията В Ада) 🙄 За седмица - хлапетата не спряха да се драчат за глупости и да се тръшкат за всичко. Каката хвана чревен вирус в сряда и на "почивки" до вчера избиваше от произволни места. Дребния го подкара в събота през нощта и като стана ясно, че не е от водата (мислехме, че каката се е нагълтала със солена вода), а е вирус - в 4 сутринта събрах багажа и си тръгнахме докато не ни е тръшнало и нас. За сега ни се разминава, шефа цери тоя тип гадове с рИкия (от хубавата ми 35 годишна ракийка!!!), а аз не се притеснявам от такива глупости защото ги карам за по няколко часа.
Обзаведохме се с еърфраер, от този наиситна съм много доволна. Вече два пъти днес пържа картофи и веднъж тиквички. Вчера опекох пиле на грил. Е на бялото не може да се каже черно. Първия, който ММ ми купи за 8-ми март си беше боклук и го върнахме в магазина. Този е хубав и дано работи все така добре.

От вчера само пера, и суша, и мия, и гладя, и сгъвам, и прибирам... И сега отивам да спя, че се изгърбих на неудобните легла в хотела. И на нашия матрак са му се разбили пружините, но поне са наместени по сланинките ми 😂 и не ръбят.

# 617
Блазе ви, момичета. А моята щерка още не е излязла. Има да да я чакам....и чак после лягам.

# 618
  • Германия
Супер, че се разписахте, ама защо трябваше да действам със заплахи. От утре да се явявате доброволно и с кафе моля.
При мен нищо, днешният ден го прекарах спейки, наспах се и заредих батериите за следващата седмица.
Свърших двете жилетки и сега подкарах моя пуловер, ама май от утре ще подкарвам нов пуловер за подарък и моята плетка пак ще отиде в страни.

# 619
Хайде на кафето!

Мъжът ми се сърди, че като откъсне цвете мърморя, а аз три съм откъснала за снимката.

# 620
  • в сърцата на децата <3
Пу първа на кафенцето! Добро утро 🌻

# 621
  • Германия
Пу втора, мерси за кафето
добро утро и успешна седмица момичета

Джейми, обясни му, че тези които ти си откъснала са увековечени и са откъснати с благородна цел, да зарадваш няколко шматки във форума и му обещай, че ако той постига същия ефект няма да му се сърдиш за едно откъснато цвете Stuck Out Tongue Winking Eye

Ма ко къде сиииииииииии?

# 622
Благодаря за кафето, Джейми. И му обясни на ТМ, че ако се беше погрижил за гарнитурата към кафето(я, кексче, я бисквитки, я някоя палчинка или пай), букетчето щеше да си седи в градината.
Смърфи, да не те издирваме и теб!

# 623
Сега сме на локвата да къпем червеите, но ми е обещал палачинки като се приберем( аз такова нещо не мога да правя). Тук е 15 градуса, а аз съм с една тънка пола ... вече си е студено сутрин.

# 624
Добро утро!
Джейми благодаря за кафето и на слука! Много са красиви цветята Kissing Heart
Рано пия кафе, че изпращам Дългун на работа. Обаче който си има късмет спи до по-късно - вместо да хваща автобуса в 5:50 един негов колега решил да го взема от в къщи в 6:50 Smiley
Получихме писмото, че е приет окончателно в шеста форма, която искаше и накрая се успокои. На 7.09 е на училище.

# 625
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, мерси за кафето, а на мъжа ти кажи, че цветя ти може да късаш, той не Joy
Калинче, браво на момчето, да ме у леко
Ангелче, дано вече сте добре
Тук съм, Бабче, имахме задачи уикенда. Разпиляни и насам - натам, а днес се успах, сега ставам. И то добре, че беше съседката да звънне на вратата. Шефа от сега развива мъжкото оглушаване. Звънеца ще вдигне умрял, той обаче никога не го чува. Не знам как
Гушки на всички Hug

# 626
И аз да си взема от кафето. Благодаря, Джейми! Марти ме събуди в 5.30. Друга сутрин си доспивам след първото хранене, но тази нямаше как. Часът на консултацията ни беше в 8. Момчето ми е пораснало с цели 3 см и 900 гр. Естествено, сложихме и поредната ваксина. Сега съм на тръни и в очакване как ще я понесе. Сложихме лепенка, заредена съм с панадол. Дано не се наложи да го ползваме. Днес ще го пиша дъждовен- само една пералня съм пуснала. Ще почивам/доколкото е почивка вкъщи с бебе и батко/.
Довечера съм на маникюр.
Калинче, честито на Тод. Да е много прилежен и успешен.
Ма ко се е появила.
Ангелче, и от мен пожелания за здраве.
 Гого също изкара чревния вирус. Всичко беше за няколко часа само, но аз бях много притеснена за Марти. Добре, че не се зарази.
Не само Смърфи не се е появила. И други има. Бързо на отчет.

# 627
  • в сърцата на децата <3
Благодаря за пожеланията, момичета! Добре са вече децата, пратих дребния на градина, че нямаше търпение 😁 Пак ще имат нова учителка, писна ми... Тъкмо свикнат децата и пак отново. Тази година ще е трета група и с трета нова педагожка. Дано е читава, винаги съм с едно наум...

Калинче, браво на детето!

# 628
Ангелче тук децата всяка година са с нова учителка до 11г. Има различни + и -, но определено ефекта "любимец на учителката" се избягва.

# 629
  • в сърцата на децата <3
Калинче, съгласна съм, но сме достатъчно малко градче, за да е физически невъзможно да има толкова читави учителки на глава от населението. А и тук винаги са "човек на някой", а не се назначават по умения и квалификации. Има и добри - спор няма! Това, че си нечии човек не те прави лош специалист. Но не е нужно да бъдеш... На тръни съм докато я видя коя ще е. Преди десетина дни ми споменаха, че кмета се обадил ако има някой за пенсиониране или близо до пенсия - да разчистят мястото. Но тази педагожка не беше, явно по друг начин са я натиснали.

Общи условия

Активация на акаунт