Развод заради прекаляване с алкохола

• 12 351
  • 493
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Големи драми за нищо. Довечера ще си сипя по този повод.... Simple Smile
Къде, с кого Stuck Out Tongue Winking Eye

# 301
Предлагам да я развеждаме вече. Стигнахме до консенсус и двете страни в спора.

# 302
  • София
Ако на другия ден е на работа, мисля, че е ясно, че трябва да се прибере, за да поспи и да е адекватен за нея.

Ако не му се спи, пак ли трябва? Като децата в детската градина.
Или ако е готов да му се спи на другия ден и да се налива с кафе.

Оххх, хем не пия повече от чаша вино веднъж в седмицата, чаша бира с приятели или коктейл на плажа. Но смятам да си разбъркам един Аперол шприц. Още сега.

Всъщност, в понеделник заминавам към морето с децата. На въпроса на съпруга ми относно прибирането ми обратно, заявих, че не мога да планирам. Simple Smile
Дали той няма сега да се разведе с мен, че не му поисках позволение и не му давам точен ден и час за връщане, което може и след 2 месеца да се случи.
Даже смятам там да си пийвам коктейли.
И съм убедена, че той ще излиза с приятели и ще си пийва биричка, докато си е тук. И ще идва изненадващо при нас, без предварително уведомление. Дали пък аз да не се разведа с него?

# 303
Къде, с кого Stuck Out Tongue Winking Eye
На домашно с жената Simple Smile Лошото е, че с лапетата не можеш спокойно да си пиеш и гледаш мача, ама каквото такова Simple Smile

# 304
  • София
Мхм, с деца изобилства ежедневието с планове. Само като се сетя, че моята ден преди морето си закичи коксаки вирус, вече планове за нищо не правя ... плувам си по течението и каквото дойде. По същия начин може да реши да си разбие главата във вратата на банята в минутата преди лягане и да ти обърка плановете за винце със сериалче. Пък аз ги мислех за програмирани роботчета тия деца, а те едни изненади сипят ....

Точно заради непредвидените неща е добре да имаш някаква яснота с какви ресурси разполагаш. А не като стане белята, да се чудиш кой, къде, как и какво. Примерно, ако ми е казал, че ще запива цяла нощ, няма и да си направя труда да му звъня, качвам детето в колата и заминавам към спешното, а той ще разбере, че е станало нещо, чак на сутринта.

И аз обичам по течението, страхотно е, но липсата на комуникация създава хаос и напрежение, не релакс.

# 305
За всеки човек са важни различни неща. За един е нещо, за друг - нищо.
На теб може и да ти е приятно жена ти след работа да не се прибере и да не се обади, а ти да си гледаш децата и да си седиш сам в петък. За друг не е.
Но за теб пък други неща са важни. Светът е шарен Simple Smile

# 306
Много забавно Simple Smile Не съм чула жена да си заведе сама децата на море и мъжът й да се възпротиви Simple Smile

# 307
  • Далечният изток
И аз бих го взела, ама съм дърта за него така като чета...
Грижовен съпруг и баща, ама 4 /цели 4/ пъти годишно пийвал с приятели.... Боже, искам да се гръмна. Хората кви мъже си имат.....

# 308
Ами другият ти вариант какъв е? Да го оставиш на два месеца веднъж да се напие у вас и да го гледат децата как пелтечи и залита. Не мисля, че ще можеш да ги изтърпиш.

Аз не останах с впечатление да се напива, да залита и пелтечи. Просто си пийва понякога. И съвсем не е задължително да става алкохолик от това. ММ на младини излизаше да пият с приятели много по-често, понякога двама души и литър водка оправят, но никога не се е напивал да залита или пелтечи, камо ли повече, а и се случва изключително рядко в днешно време. Тоест с времето пие все по-малко ( а аз по-често - чашата винце вечер ми е дежурна).

# 309
  • София
Много забавно Simple Smile Не съм чула жена да си заведе сама децата на море и мъжът й да се възпротиви Simple Smile

Аз познавам такива, които не ги пускат и до майка им на кафе.
А и аз там няма да съм вързана с децата. Ще съм поне през половината време волна птичка.

# 310
Интересно ми е ако той не завалваше думите и по нищо не му личеше, че е пил, авторката пак ли щеше да има проблем с това?

# 311
  • София
И аз вчера мислех да си гледам мача на спокойствие, ама се наложи да ходя в 12 вечета да давам ток на един приятел Joy Добре че той нямаше проблем да говорим с часове, та успях и да се изкъпя предварително, и да си оправя каквото имах в нас, и работата свършихме, че и ни остана време да вместиме един белот.

# 312
Интересно ми е ако той не завалваше думите и по нищо не му личеше, че е пил, авторката пак ли щеше да има проблем с това?
.    Щеше да мирише на алкохол, а ако беше трезвеник щеше да е друг проблема - я е отишъл на фитнес, на риба, да гледа телевизия, да чете книга всичко различно от това да й бъде в услуга=развод.

# 313
Съвсем се оляхте.

# 314
Не му се точете много. Каквито сте свободолюбиви, най-много да му звъннете, за да кажете, че тази вечер излизате, а той да ви сюрпризира, че вече пие и няма намерение да се прибира Simple Smile

Черна станция, писа, че завалва думите и това е, което я дразни.
Отговорила е:
...Аз нямам против да се вижда с приятели, но да пиянства ме дразни...
И другото - говорили сме много пъти да предупреждава когато ще излиза, но нищо не се променя. Това е другото, което просто ме вбесява.

Общи условия

Активация на акаунт