честито на месечинките да са живи и здрави и много да ви радват
POPOVA мнго сте сладки но като разгледах снимките на всичките юлчета ми направи впечатление ,че децата много си приличат всичките са едни малки сладки звездички .

отностно къпането според мен е необходимо да се къпят всеки ден за да не се получат корички по главичката. ние обичаме да се къпим но към края започваме да плачем и бързо се изнасяме от банята. къпя го всеки ден във водата слагам лек разтвор на калиев перманганат (много трябва да се внимава) слагам го защото когато беше малък баткото майка ми каза да го къпя така аз нея послушах и сега има страшно чувствителна кожа. шампоан слагам през ден.
аз искам да ес похваля напълно ни се отпуши слъзния канал съм много щастлива защото баткото го влачи до 6м.
днес сме на консултация но сигурно ще пропуснем ваксините защото тези сополи и кашлица не занм дали няма да попречат после ще пишем колко сме пораснали.

трудно излизам на глава с каката, а тя е характер, милата и ми струва много нерви и време, за да й обяснявам разни неща;
), но често нещата не се подреждат добре и тогава, забелязвам, бързам да "кресна" 
; само си ни представете - разхождаме се из къщи с изплезени езици 

ни сложиха ваксини защото не виждала нищо тревожно. отностно калиевия перманганат слага се за да "загрубее кожата" защото на Марти не му слагах е със супер чувствителна кожа слагат се кристалчета във отделно шишенце за да се разтворят и после се излива малко във коритото трябва да е леко розова.не се изсушава кожата