Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала / Тема 7/ Края на пътя идва....

 • 19 221
 • 718
 •   1
Отговори

Анкета

Любимия ви актьор/актриса от сериала?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 30
 • Мнения: 1 120
Габи ❤️
Все едно ми четеш мислите.... Много ми беше странно когато искаха Дженк да поеме отговорност за детето, което от първия момент в корема на Джерен се превърне в острие към него, дете което той не е искал, не искал и майката, насила хубост не става, а и друго... Сърчицата на календара... МЪЖЕТЕ СА ЛОВЦИ, те просто си търсят плячка, завоюват и се окичват с нея.... Това е откакто свят светува, инстинкт....
... Няма общо със сериала, но в Турция все повече зачестяват в семейството по възрастни  мъже да малтретират момичета,... Няма я светската Турция... Така, че за там поведението на Дженк си му е Тамъм! Колкото и странно да звучи....
Много хубаво е подкрепата от всички светски личности към тези които признават на какво са били подложени....

# 31
 • Мнения: 1 018
А тогава после как ще обикне Умут и ще се погрижи за него? Ето, че ставало. Няма значение, че не обича майка му, детето няма абсолютно никаква вина.
И няма нищо лошо в това да си амбициозен и да си преследваш целите. Естествено, не с цената на всичко като Джерен. Но като от малка е била бедна, нещастна и подигравана от съучениците си е нормално да не иска и да чува за предишния си живот на село. А и тя няма нищо и никого, намира утеха само в парите. И е готова да направи всичко, за да може синът й да не последва нейната съдба, а да живее в охолство.

# 32
 • Мнения: 4 366
Проблема на Дженк не е Умут.Проблема му е ,че той го вижда за грешка даже ако Джерен не беше на момента в който той го взе на ръце щеше да се отпусне още повече.
Мога много паралели да вадя с един друг сериал на любимия ми друг Керем Бюрсин по линията дете
Дженк - Йиит - копи / пейст по тази тема толкова еднакви само,че там разликата е,че имах един мафиот който искаше да стане най-големия ,но детето му стана целия му свят ,но не обичаше майката до последно се залъгваха е така като нас как гледал чаршафите и тн
Йиит беше казал,че в неговото сърце има повреда по отношение на любовта,но пък линията с детето толкова си прилича с Дженк съветвам точно тези които харесват оригинала да метнат око на турската версия и ще кажат,че съм права.
Джерен щеше да има много може би дори и Дженк можеше да спечели ако беше седнала да поговори с него като човек на човек а не да се прави на велика затова точно това и края и падна от високото,че за него мечтаеше...

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 23:24 от x BlackRose x

# 33
 • Мнения: 490
Решението на Дженк да се ожени за Джерен също е от не особено умните сценарни идеи, но това явно им е варианта да поубият още малко от каста, без голям смисъл.
И накрая май окомплектоват Дженк с Умут, за да му дадат и на него малко щастие в този филм

# 34
 • Мнения: 208
Диди,  гледала съм италианската версия сто пъти. Обожавам Гарко, един от най-красивите и сексапилни мъже в света....Само че ....там мафиота нарочно направи дете, за да отмъсти за баща си, и когато детето порасна ....стана целия му свят.

 
Решението на Дженк да се ожени за Джерен също е от не особено умните сценарни идеи, но това явно им е варианта да поубият още малко от каста, без голям смисъл.
И накрая май окомплектоват Дженк с Умут, за да му дадат и на него малко щастие в този филм

Ако я нямаше пандемията и съкращаването на сериала....Дженк щеше да заобича детето доста след като поотрасне.....и пак не е сигурно! Спомням си, дано цитирам правилно, когато разказваха по телевизията за Хачо Бояджиев и стотиците жени минали през леглото му...една решила да забременее, и той не пожелал нито да чуе, нито да види детето...казал: "щом иска дете, да си го ражда и гледа, да не ме занимава" и никога не го е признал....

# 35
 • Мнения: 4 366
Диди,  гледала съм италианската версия сто пъти. Обожавам Гарко, един от най-красивите и сексапилни мъже в света....Само че ....там мафиота нарочно направи дете, за да отмъсти за баща си, и когато детето порасна ....стана целия му свят.В турската има доста изменения затова я харесвам повече не само ,че Керем се справи брилянтно и за мен това е най-добрата му роля защото е на светлинни години далеч от самия него.
Просто мога да гледам ШМ до писване знаейки за всички драми които ме чакат и трагичния край...

# 36
 • Мнения: 208
Да кажа за анкетата... освен за Озан, заради който изобщо гледам сериала, гласувах за Мине и Бахар. Мине, толкова класа има в тази жена... дори ми се стори цинизъм на сценаристите, че може жена като нея да е била секретарка във фирмата. Властна, манипулативна, изключително силен образ.
Бахар, при промото на сериала за Русия я описваха като главната героиня. Много красиво и талантливо момиче, изигра ролята си брилянтно. Бих гласувала за Симай и Фикрет ако имаше такава опция.

# 37
 • Мнения: 4 366
Озан пак е бил на физиотерапия....

https://vk.com/video-100061856_456244404Дениз и съпруга и

Беркер с мустакНови от Мине
Идрис за корицата на юлския Гардироп Мен
Озан пак е бил възмутен:

Пользователи социальных сетей в Турции активно осуждают мужчину, который в довольно грубой форме оскорбил и проклинал незнакомую девушку на улице, причина: недопустимая по его мнению длина шорт на девушке.
.
➳ В стороне не остался и Озан, который всегда отличался неравнодушием в таких вопросах, и так же написал твитт в адрес мужчины:

«Это знакомое явление. Так называемый страж морали, по сути, легкомысленный мозг, который пересекает сексуальность. Его жена дома, его дочь, кто-то еще на улице.... Каждый носит то, что хочет, дядя, или позволь мне говорить на твоем языке: Какого хрена тебя это касается?»

«Женщины не могут ходить по улице, но то, что происходит с детьми и животными, нормально. Наше море тонет в собственной слюне. И это то на что мы собираемся реагировать.»
.
➳ Слова Озана всегда актуальны, а мы отправляем лучи поддержки каждой девушке, которой приходится сталкиваться с неуважением по отношению к себе и пожелаем, чтобы стражи морали всегда обходили вас стороной
# 38
 • Мнения: 87
Според мен си го заслужаваше Джерен, заради наглото си и манипулативно поведение. Мади, дори Недим да беше на мястото на Дженк пак щях да кажа, че си го заслужава. Например заслужаваше го и когато Недим я изгони заради инфаркта на Агях. И тя сама си е виновна, защото след като намери бебето се върна в къщата, но реши, че иска и Дженк , а ако не може да го има иска още пари. А тя така или иначе щеше да има пари заради детето, но тя винаги иска максимумът, ами твърде нагло е. И само да уточня Джерен не помоли Джемре за помощ, а я изнуди.
Ще Ви изненадам, но един от малкото пъти, в които подкрепям Джемре. Беше подтикната от добри намерения и нямаше друг избор. Можеше да каже на Дженк, но той нали няма други проблеми , на и това да му се стовари. Тя Джемре повярва сякаш, че Джерен прави всичко заради бебето , понеже и е сестра и не иска да повярва в чистия и егоизъм.
Тази сцена между Дженк и Недим за мен беше кулминацията на целия сериал. Героите изказаха с думи това, което ни показват през целия сериал. Дженк за пореден път показа, че разбира чувствата на Джемре дори тя да не ги показва. Много ми хареса , като каза как е бил до Джемре докато тя е гледала Недим. Наистина в този диалог се показа какво означава любов в истинския смисъл.
Тази смърт на Агях обърна финала, нещата можеше да се развият по различен начин. В последно време Дженк само на него можеше да сподели. Въпреки че не съм сигурна дали би го натоварил с болестта си или би избрал да му сподели и да се лекува, защото нали каза, че няма да се откаже от Джемре, значи имаше стимул да живее. Радвам се, че видях за малко и стария Дженк "не се радвай, няма да умирам" и "докторът ми каза да стоя далеч от досадни братовчеди"

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 10:11 от Mmegii

# 39
 • Мнения: 1 172
Всъщност е доста логично решението на Дженк да се ожени за Джерен. Може да не е хубаво, защото не я обича дори грам, но в случая мисли единствено за сина си. Защото не иска Умут да бъде със същата съдба като него. Иска да му даде фамилия и да знае кои са неговите майка и баща. И на финала детето знаеше, че неговите родители са Дженк и Джерен, които много го обичат, както Дженк каза.

# 40
 • Мнения: 1 018
На мен пък не ми хареса разговора между Дженк и Недим. Много е грозно да се държат, сякаш Джемре не е жив човек, а някаква награда, предмет. Няма да я “спечели” този, който най-много заслужава и най-много се е доказал, именно защото не е награда. И не разбирам защо поне веднъж не си зададоха въпроса дали ТЯ ни заслужава?! Цял сериал се карат и не могат да я поделят. Крайно време е да разберат, че са братя и да спрат с този безсмислен конфликт. Трябва да осъзнаят, че в живота има много по-важни неща от борбата за някакво си момиче.

# 41
 • Мнения: 208
Всъщност е доста логично решението на Дженк да се ожени за Джерен. Може да не е хубаво, защото не я обича дори грам, но в случая мисли единствено за сина си. Защото не иска Умут да бъде със същата съдба като него. Иска да му даде фамилия и да знае кои са неговите майка и баща. И на финала детето знаеше, че неговите родители са Дженк и Джерен, които много го обичат, както Дженк каза.

И аз си мисля, че това беше най-правилното в случая. Дженк знаеше, че не му остава да живее много. Поне даде името си на детето, което беше и целта му според мен. Той не си е представял, че и ден ще живее като съпруг с Джерен, дори и да беше останала жива.
И извън темата .....модата с бански препаска по нашите ширини JoyJoyJoy Камелия е ...дори и аз не я познах, след интервенцията на носа Head Band Като цяло, модела седи грозно на всички.....но на някой ....изключително грозно JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:


# 42
 • Мнения: 490
Не разбирам какво е това акцентиране върху факта, че са братя.
Все едно Агях и Мюмтаз не са били братя, при това са знаели този факт по рождение. И това нима е попречило на Мюмтаз да спести на Агях факта, че Шениз носи неговото дете? Или да спре да слага рога на Агях?
Все едно Джерен и Джемре не са сестри и не се държат като куче и котка през целия филм?
Все едно светът не е пълен с изпокарани братя и сестри. Питайте всеки адвокат и ще ви каже. Майка ми докато беше вещо лице в съда (като строителен инженер), беше отвратена от караниците за имоти.
Дженк и Недим виждат света по различен начин, реагират по различен начин. Например, Дженк не би шпионирал Джемре през цялото време, както прави Недим. И не би пратил Йозге да му адвокатства и ходатайства. Това е основата на конфликта между тях, не дали са братя или братовчеди. Това нищо не променя.
Колкото до Умут, той е роден в брака на Недим и Джерен и е Карачай по рождение. Няма нужда Дженк да се жени за Джерен, за да му даде името си. Така четази сватба е абсолютно безсмислена или по-скоро, изсмукана от пръсти

# 43
 • Мнения: 1 018
Отношенията помежду им нямат нищо общо с отношенията между Агях и Мюмтаз. То е ясно, че има много братя, които не се понасят, правят си мръсно и т.н., но защо и при тях трябва да е така?
Важното е, че накрая успяват да си простят и се сдобряват. Дълго чакан момент.

# 44
 • Мнения: 490
Отношенията помежду им нямат нищо общо с отношенията между Агях и Мюмтаз. То е ясно, че има много братя, които не се понасят, правят си мръсно и т.н., но защо и при тях трябва да е така?
Важното е, че накрая успяват да си простят и се сдобряват. Дълго чакан момент.
Ако Дженк не умираше, Недим нямаше да се сдобри и да прости. Смъртта на Дженк е ключов момент, не факта, че са братя. Дженк престава да е пречка, да го има, да съществува. Точка. От цялото семейство останаха Недим и Дамла. Дори да беше отмъщавал, Недим надали щеше да успее да постигне това - чист път към фирмата, имението и Джемре. Защо да таи още омраза? Може да прегърне Дженк и да му прости. И го прави за себе си, не за Дженк.

Общи условия

Активация на акаунт