Отговори
# 90
За Шениз има прошка, за Джерен няма!😀
Ама и Недим добре ѝ го каза на Пресвета Джемре.

# 91
Току що се замислих.....нищо от това, което заобикаля Дженк не може да го накара да поиска да живее. Жалко Heart

# 92
Най-голямото ми разочарование в този сериал е Джемре. Много морална, голяма съдница, наричаше Дженк страхливец, че прикрива майка си, а сега прави същото за сестра си. Голямо лицемерие и от двете със Сахер! А като се сетя в началото какъв положителен образ беше.
Недим с нейните камъни по нейната глава, добре я нахока и си върна за теста. Само дето на всички ни е ясно, че нищо нямаше да каже на Агях. Колкото каза за изневярата на Шениз. Един за друг са си двамата.
Ако бях фен на Дженк като голяма част от вас, изобщо нямаше да го искам с Джемре. За какво? Цял живот някой да му натяква грешките? Имал си е Шениз за тази работа и видяхме резултата.
И съм съгласна с много неща от казаното от Габи. Сахер не е никаква светица. Разбира се, не е излъгала мъжа си и не я упреквам че е крила от децата си. С дете като Джерен, което и без това не понася сестра си, представям си ако знаеше истината. Но пък най-нагло сее морал на всички и удобно забравя своите грешки. Чудя се гадната бабичка как мълчи толкова години и защо я е страх от Сахер?
Бих подкрепила и Шениз да криеше тайната за биологичния баща на Дженк, ако беше осъзнала че има късмет с Агях, беше му благодарна и искаше просто дом и семейство за децата си. Ама не. И тя продължила връзката с Мюмтаз, куп гадории сътвори на всички, лъга и използва Агях най-долно. Малко и е това, което и се случи.

# 93
Джерен наистина прекали. Хората още са в траур, а тя бърза да се нанесе в имението. Хубаво направи, че отиде да си вземе детето, но трябваше да се върне в нейната къща. Не знам какъв е този зор да живее в това имение.
А Сехер и Джемре са тоолкова еднакви. Глупостта им е безгранична. Все се възмущават и отричат от другите, веднъж не погледнаха себе си. Джерен била убила Агях, как ли пък не. Джемретица ако беше толкова умна, за колкото се мисли, щеше да осъзнае, че всичко тръгна от нея. Първо открадна ДНК теста от Оя, след това принуди Шениз буквално да даде пресконференция и да разкаже всичко. Тогава на Агях нямаше ли да му стане лошо? По това време дори и не подозираше какво е правила Шениз зад гърба му, а сега знаеше. После Джемре реши да запази теста, да го крие в чекмеджето, в чантата, под леглото, общо взето на колкото се може по-открито място, за да може някой да го намери. Вместо да разкаже на Дженк и Недим, тя реши да го скрие от тях. А сега се прави на много праведна. Е не си.

# 94
Наистина жалко. Детето би трябвало да е причина да искаш да живееш, но за него явно не е така. А можеше да поправи грешките на баща си и да даде много на сина си. Може би ако знаеше, че Джерен скоро няма да стои между него и детето щеше да вземе друго решение. Но той направи избора си. Има и сестра, която оставя сама. Не знам... за мен трябваше да се бори. Но като цяло образът на Дженк беше така изграден - да бяга от проблемите. Това явно ще е последното му бягство. От живота.

# 95
Тази сцена е много добре заснета самотата на ранения вълк

Уникална сцена. Настръхнах. Само че не виждам вълк, а орел. И много би й подхождал Полетът на кондора. От дни си мисля, че на Дженк тази песен му подхожда особено много.
Поплаках си на гробищата заедно с Дженк. Историята за палтото ми бърка всеки път в сърцето.
И не, Недим нямаше място в тази сцена. Не че няма право да скърби за чичо си, не казвам това. Просто нямаше място в болката на Дженк. Лошо сценарно решение.
Извинението на Джемре към Недим също е лошо сценарно решение. Повтарям се, но ударът е за Дженк. Наранява Дженк, извинява се на Недим? Защо, бе, моме? За какво???
И Недим - ама защо не ми каза? Моля? На теб пък защо? Кой си ти? Пазител на Агях? Защитник на семейството? И откога това? По времето, по което Джемре взе теста, беше женена за Дженк и фирмата се управляваше от Джерен. Тогава ли трябваше да му каже? Верно ли? Дори не ми е смешно... И той бил разочарован. Без майтап? Ти? Още смях в залата.
Току що се замислих.....нищо от това, което заобикаля Дженк не може да го накара да поиска да живее. Жалко Heart
Да, за съжаление. ❤

# 96
Единствения въпрос на Дженк: Кога умирам?
Колко болезнено и наистина така излиза : Какво му остана след като баща му почина?
Кеф ми направи и Недим,че подреди и Джемре де да можеше  двамата с Дженк продължат заедно и да се спасят от този цирк само те можеха да са си лекарство.
Няма да забравя как Озан и Беркер бяха казали в един мол да е,но да се прегърнат и да се нарекат братко....
Та последната сцена на ДженНед може и от нашите да е писана
Къде в сценаристите с ум на кокошка толкова чувство?

Като човек загубил баща си мога да кажа,че очите ми се напълниха отново със сълзи.
Дженк уморен толкова,че вече няма сили да вика....
Колко завиждах на всички които плачеха за баща ми само човек който е опитал този горчив хап може да разбере реално тази болка...

# 97
И не, Недим нямаше място в тази сцена. Не че няма право да скърби за чичо си, не казвам това. Просто нямаше място в болката на Дженк. Лошо сценарно решение.
Абе като цяло да изрежат Недим от сериала, че да си щастлива. Stuck Out Tongue Winking Eye Направо ме убиваш как от 1 минута участие на Недим в серията успяваш все него да оплюеш и намериш за виновен, излишен и т.н.
То се вижда, че сценаристите започват да търсят начин да ги сближат, което е и нормалното в тази ситуация. Но да, забравих че според теб никой не е длъжен да обича Недим. Добре, че Дженк няма да е на това мнение, за което получава моите поздравления. Flowers Rose

# 98
Абе като цяло да изрежат Недим от сериала, че да си щастлива. Stuck Out Tongue Winking Eye Направо ме убиваш как от 1 минута участие на Недим в серията успяваш все него да оплюеш и намериш за виновен, излишен и т.н.
То се вижда, че сценаристите започват да търсят начин да ги сближат, което е и нормалното в тази ситуация. Но да, забравих че според теб никой не е длъжен да обича Недим. Добре, че Дженк няма да е на това мнение, за което получава моите поздравления. Flowers Rose

Дженк винаги е обичал Недим просто вината му,тежеста и всичко друго много му пречеше
кавгите им също истината е,че Джемре трябваше да има сестра близначка белким си я поделят някак....

Мади , аз пак се вихрих и направих нещо с което ще ти прогори душата....
Стой в чакане...

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 21:45 от x BlackRose x

# 99
Единствения въпрос на Дженк: Кога умирам?

Когато на човек му кажат такава диагноза, разбира, че умира, че няма време....отива при най-близкия си, да сподели, да го утеши.........той не отиде при никой. Беше сам ........и сам си  остана.

# 100
Боби, преди две и половина години загубих майка си, която другата седмица би имала рожден ден. И, повярвай ми, не исках никого край себе си. Човек има нужда да остане сам с болката си. Сам. Да крещи, да плаче, ако може... Диди, и аз не можах... Много дълго не можах... ❤
Не никой не е длъжен да обича Недим. Никой не е длъжен да обича никого. Точка. Обичта не е по задължение. Не става.
Разбирам идеята на сценаристите да ги сближат, просто това беше лошо сценарно решение. Пак повтарям - сценарно.
Мога да кажа и колко безочлива беше Джемре да съди Джерен, след като искаше от Шениз да направи същото. И колко безочлива беше да каже - Джерен го направи, без да каже, че тя е откраднала теста и не го е опазила. Очерни сестра си. Защо?
Тя Джерен и без това се държи нагло, нямаше смисъл да я очерня. И хем я очернят, хем я прикриват пред Дамла, понеже Шениз знае.
Веднъж Дживан да ми хареса и да реагира мъжки, извеждайки Дамла навън. Той е преживял същото, може да я подкрепи, тя е толкова сама.
Не схванах идеята Дженк да намери сили да живее за сина си... при други обстоятелства, може би. Но с Джерен и Шениз. Аз бих казала като него - не, благодаря

# 101
Диди, нямам търпение да разбера какво си подготвила. Heart

Broken Heart

# 102
В тази сцена съм виждала много актьори добавени ,но вече аз пък мога да добавя моят друг любим - Керем
Дано ви хареса!

# 103
Аз не видях Дженк да се издразни, че Недим е там. Така че определянето на Недим като излишен е неуместно. И двамата вече се гледат с други очи. Не смеят все още да си кажат нищо, но започват да осъзнават, че са свързани повече отколкото са мислили до сега. Погледите им един към друг вече излъчват нещо съвсем различно от преди. На мен това развитие ми харесва.

"Обичта не е по задължение. Не става." Аз това го повтарям от началото на сериала, но когато е до Джемре и Дженк явно не важи. Абсолютно съм съгласна, че няма как да обичаш някого насила. Джемре го доказа. Но някак човешко е, когато разбереш че имаш брат/сестра, за който/която не си подозирал, да подадеш ръка, да се сближиш. Да, не си длъжен, но ако си човек ще го направиш. Сещам се веднага за Нети и сестра й.

# 104
Винаги има смисъл човек да живее и да се бори за живота си. Проблемът е, че лекарят не можа да окуражи по никакъв начин Дженк. Уклончив отговор без нищо конкретно. Това съм го преживяла поне 2 пъти - брат ми умря след неуспешна операция и единият ми племенник умря след уж успешна операция, след която не успя да се възстанови. На това място човек се пита дали без предприетото лечение нямаше да живеят по-дълго. Мисля, че Дженк се отказа, защото лекарят не му каза нищо конкретно дори като процент вероятност за излекуване. Перспективата да се превърне примерно в инвалид в по-лош вариант от Недим си е плашеща.

Общи условия

Активация на акаунт