Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 865
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
Преди лаковете на Алесандро, заедно с активатора се предлагаха в Сефора. Първо с тях се запознах, но не ми хареса, че не са универсални продукти, и като свършат къде ще ги търся. Затова се отказах.

# 136
  • София
Преди лаковете на Алесандро, заедно с активатора се предлагаха в Сефора. Първо с тях се запознах, но не ми хареса, че не са универсални продукти, и като свършат къде ще ги търся. Затова се отказах.

Амини, защо да не са универсални, аз си ги съчетавам със всичко, дори в момента съм само с база Алесандро на два слоя, че много дълги ми станаха ноктите и не ми се занимаваше да ги намалявам, а след определена дължина, ако нямам нищо се чупят.

Базата е спряна преди 2г. аз съм се заредила с 3, че ми е любима, дано да не се развали....

# 137
Над, така разсъждавах тогава, мислех, че само с този активатор се сваля 😀

# 138

Базата е спряна преди 2г. аз съм се заредила с 3, че ми е любима, дано да не се развали....

Преди два дни в дрогерията имаше база на Алесандро, освен ако за някаква друга става въпрос. Аз не я купувам, защото стриплаковете на марката се ползват и без база. Но съм ги ползвала с протеиновата база Индиго и се отлепят също толкова лесно с активатора.
Свалят се и с ацетон. То си го пише в инструкциите.

# 139
  • София

Преди два дни в дрогерията имаше база на Алесандро, освен ако за някаква друга става въпрос. Аз не я купувам, защото стриплаковете на марката се ползват и без база. Но съм ги ползвала с протеиновата база Индиго и се отлепят също толкова лесно с активатора.
Свалят се и с ацетон. То си го пише в инструкциите.

Може ли да погледнеш пак и снимаш тази база, много ще се радвам, ако са я пуснали отново.

# 140
Здравейте, една приятелка ми даде един гел за изграждане, но като се прибрах видях,че срока му на годност е изтекъл. Дали мога да го ползвам и така, или не става? На пръв поглед изглежда наред!

# 141

Може ли да погледнеш пак и снимаш тази база, много ще се радвам, ако са я пуснали отново.

По късно днес имам работа в близост и ще я снимам базата.

# 142
Аз пробвах така нашумелия градиенд, но нещо не ми се получи като хората! Дали заради синьото,или млечното не ми е наред , незнам, но и така ще кара известно време Blush Преди egg shell и матовия топ

И след тях, матирах само декорацията!Заради маслото не личи

# 143
  • Стара Загора
С egg shell-a ми харесва много Blush

# 144
Здравейте момичета 😊
Това е новият ми маникюрот вчера, като средния го преправих преди малко, но забелязвам някакви отенъци, на снимката се вижда като сянка.Мисля,че се появи след нанасяне и изпичане на топ лака. Използвам Bluesky. Дали може да ми помогнете, каква е причината? За пръв път ми се случва, а си правя сама маникюра от 7 месеца.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 19:11 от Hrissi07

# 145
  • софия
И при мен се е получавало, след 1 ден се оправи,може би някои контрастни цветове  се минават с топ след известно време.

# 146
Всъщност днес са си идеални 😁

# 147

Не можах да отида като казах, но днес в Кьолн в един магазин видях продукти на Alessandro и исках да снимам базата, но я нямаше. Казаха, че за момента е свършила при тях. В сайта я има и в дрогерии до нас я има. За тази става въпрос.

https://www.alessandro-international.com/b2b_de_de/lac-sensation … v-base-coat-2856/

# 148
  • Стара Загора
Пастелни цветове от колекцията Shake на Claresa

# 149
  • София
Дали ако ги изрежа до край, ще може да се сложи гел лак?

Общи условия

Активация на акаунт