Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 849
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
  • на брега на морето
Кое е млечнобялото? На колко слоя го сложи? И аз напоследък съм на вълна бяло и млечнобяло.Blush

# 121
Млечно бялото е на mshare. Мисля,че това беше после пак ще проверя. Сложих го на 3 слоя мисля. Но понеже като млечно бяло предполагам знаеш как се изравнява и т.н. На лявата го правих с изравняване и на малкия пръст ми стана като зъб, че го пилих поправях. А на дясната просто си лакирах все едно е обикновен цвят. И пак се получи доста добре. После се сетих,че можеше да сложа бяло за основа но късно

# 122
  • на брега на морето
Мерси! Според мен и така ти е добре! Ако бе сложила слой бяло, щеше да прозира отдолу, че е на черти. Аз затова си мисля, че или трябва да е 3 слоя покривно бяло, или ако ще е млечно/ прозиращо- 3 слоя от него и да си прозира.Blush

# 123
Еми да аз за това не се впрегнах много. Нали все пак е млечно няма как да е мега плътно.
Но по нататък ще пробвам на коди.

# 124
Може да пробваш и върху млечна база или директно изравняване с млечна база.

# 125
Момичета, някоя от вас ползва ли тези квадратните фолиа, които са с тампонче отдолу за накисване? Удобни ли са? Аз си взех щипки, но на последните пръсти си е приключение да ги сложиш. Миналия път карах мъжа ми, но сега го нямаше, та ги слагах с уста последните 3. 🤣

# 126
Здравейте момичета много хубави маникюри сте направили в тази и предната тема аз много нямам време да ви мета но сега изчетох всичко. Това е последният ми маникюр.Всички лакове си ги правих сама без бялото.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 127
Защо да е приключение накисването? Аз винаги първо свалям лака само на едната ръка, после другата.

# 128
Защо да е приключение накисването? Аз винаги първо свалям лака само на едната ръка, после другата.
Ами аз свалям с ел. пилата цвета и на двете ръце и после и двете ги кисна едновременно. Не ми се чака по отделно. Нали все трудно намирам време за маникюр... Само лакирането правя първо едната изцяло, после другата.
Приключение е слагането на щипките. 😀

# 129
Момичета, някоя от вас ползва ли тези квадратните фолиа, които са с тампонче отдолу за накисване? Удобни ли са? Аз си взех щипки, но на последните пръсти си е приключение да ги сложиш. Миналия път карах мъжа ми, но сега го нямаше, та ги слагах с уста последните 3. 🤣
Аз съм ги ползвала (вършат същата работа като памук и парче фолио) - на мен са ми удобни. Слагам първо на дясната ръка без палеца, после слагам на лявата (защото с дясна опакована ми е по-лесно, отколкото с лява) и накрая опаковам палците Joy

# 130
Аз вече само peel off лак ползвам и свалям с активатор. Маже и след пет минути отлепям, без фолио или щипки. Ужас ми е тази процедура с кисненето, за пилене и стържене да не говорим. А и пагубно се отразява на ноктите ми, какъвто и ацетон да купя. Той ацетонът си е ацетон.

# 131
Soft какъв е този активатор, вече за втори път споменаваш и ме заинтригува? ( Дано не е това което аз си мисля)

# 132
Дали не е Magic gel remover от този тип?

# 133
Аз писах мисля. На Alessandro Spa. В сайта пише, че само на професионалисти продават, но в Германия ги продават в дрогериите. Страшно съм доволна от продуктите им. Продуктът за премахване на кожички е най-добрият който съм ползвала, а съм ползвала много. Има и четка към него.

# 134
Докато сме на вълна peel off, да споделя моя опит с белещата база на Venalisa. Еми не е белеща! Simple Smile Бях я сложила на два пласта, както гледах в един клип специално за нея, но нищо не стана. Пробвах на един нокът, но се белеше на малки лентички и ми повлече и от нокътя. Но пък с накисване е страхотна! Simple Smile Само след 2-3 минути се свали само с избърсване с тампонче. Без да има нужда да избутвам с пръчица, че хич не ми харесва това стържене върху разкиснати нокти! От свалянето на другата обикновена база миналия път имах поражения по ноктите от избутването. Хем махам топа и цвета.
Изглежда ще си я ползвам, докато свърши, пък после ще търся някоя по-качествена белеща.

ПП Този активатор още вчера го търсих, но явно тук не се предлага. Както и лаковете. Намерих един, но цената от 35 лв хич не ми хареса Wink

Общи условия

Активация на акаунт