Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 831
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
И аз офф топик малко.

Аз последната половин година имам 2-3 пратки дошли с МБМ и 6-7 със спиди. Доста по малко вече с пощите.

# 106
Бихте ли ме информирали в кои случаи се дължи такса в пощата  от 3.90лв?

# 107
Когато ДДС не е предварително платено и ти го начисляват в пощата, се дължи таксата за митническо представителство. Например за пратка от Али, поръчана преди 01.07, но пристигнала в България след тази дата - в пощата ще ти начислят ДДС и тази такса.

# 108
Здравейте! Занимавам се с маникюри от близо две години, но преди няколко месеца усетих сърбеж докато имах гел лак и го махнах. От тогава не съм се лакирала, но лакирам други хора (винаги с ръкавици). Днес правих маникюр на едно момиче и два от пръстите ми са изтръпнали и усещам леко боцкане, когато докосна нещо. Дали има общо с гел лака? Възможно ли е това да е алергия и има ли с какво да се излекува? Запазила съм си час при лекар, но все пак реших да попитам и тук за мнение. Използвам продукти предимно на Блускай. Благодаря предварително за отговорите! Kissing Heart Kissing Heart

# 109
Студено пресавано масло от челебитка/черен кимион е страхотно натурално средство срещу алергии. Пие се сутрин по 1 лъжица на гладно. В България е 25 лв шишето. В Турция по чаршиите го пресоват пред очите ти и струва 10 пъти по-малко, ако има кой да ти донесе от там. може да го можеш и по алергичните места.

# 110
  • Бургас
Здравейте! Занимавам се с маникюри от близо две години, но преди няколко месеца усетих сърбеж докато имах гел лак и го махнах. От тогава не съм се лакирала, но лакирам други хора (винаги с ръкавици). Днес правих маникюр на едно момиче и два от пръстите ми са изтръпнали и усещам леко боцкане, когато докосна нещо. Дали има общо с гел лака? Възможно ли е това да е алергия и има ли с какво да се излекува? Запазила съм си час при лекар, но все пак реших да попитам и тук за мнение. Използвам продукти предимно на Блускай. Благодаря предварително за отговорите! Kissing Heart Kissing Heart
Все едно описва моята история.... От тея блускай си отключих алергия, от сега само с ръкавици, че аз като ми отмине алергия та и пак като почна и пръстите ми се цепват по сгъвките. Дано не стига до там, че много е неприятно и боли

# 111
В ДМ вчера случайно засякох памучни ръкавици. Слагат се под нитрилови/винилови/ латексови и са спасение за хора с алергичен дерматит. Много малко вероятно е да имаш реакция, ако ползваш 2 типа ръкавици един върху друг, когато лакираш други хора.

П.С. много хора напоследък се оплакват от алергична реакция от продуктите на Блускай. Една моя позната смени с Коди и няма реакция. Но най-сигурният вариант и тест за алергия, който се прави в клиника по алергология, в София се прави в Александровска болница.

# 112
Благодаря ви за отговорите момичета! Ще се посъветвам и със специалист и ще видя какво ще ми каже. Имам съмнения, че е възможно това изтръпване да се дължи и на месечния ми цикъл. Наистина се надявам да не е от лаковете!  Hug

# 113
Здравейте момичета Hug,

Обръщам се към вас с молба за помощ.
Май прекалих с почистването на кутикулата с електрическата пила на един нокът и пръста ми се възпали и мястото е болезнено. Прикачам и снимка - https://prikachi.net/image/6Hnkc
С какво ще ме посъветвате да го тренирам и опасно ли е?
Disappointed
Благодаря предварително! Heart

# 114
Изглежда, че е забрал гной, така ли е в действителност? Поряза ли се, че се е получило така?
Почисти добре с кислородна вода, може и да го мажеш с антибиотичен крем. В една от фейсбук групите за маникюр момичета коментираха конкретни имена на мазила, но не мога да се сетя в момента.

# 115
Благодаря, Есмералда!
Най-странното е че не се порязах, 1 ден след маникюра го усетих. Явно отвътре под кутикулата съм прекалила с почистването и вероятно се инфектирал. Не зная дали е набрал, но такова ми е усещането и за това снощи превантивно го промит със спирт и намазах с ихтамолов балсам. Като че ли днес е идея по-добре, но исках да ви чуя и вас.

# 116
  • Стара Загора
При гной ползваме кислородна вода вкъщи особено когато изрежа на малките ноктите на краката лошо и заберат гной и до няколко дни минава.
Дано се оправиш бързо!

# 117
Аз пръсках подобно с оксикорт. Много помага.

# 118
  • Пловдив
Аз редовно си чопля и дърпам кожичките и си причинявам такива възпаления... От бабините илачи съм пробвала слагането на парче домат върху мястото или парче локум. За мазане - каквото имам под ръка - гентамицин,цикатрадина,крем здраве...
Моя лак с белеща база вече кара трета седмица, направо съм изумена... явно реинфорсът много помага,защото преди нямах такива "резултати".

# 119

Едно китайско млечно бяло. Не изглежда зле, ще поръчам млечните на коди. Но в момента това имах. Доста се разтичше докто го нанасях. И може би трябваше да сложа бяла основа и върху нея два слоя млечно бяло

Общи условия

Активация на акаунт