Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 829
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на морето
Аз ползвам ултрабонд на Гелиш. Само по свободния край на ноктите нанасям отгоре. Не по целия нокът. Много съм доволна, по 3 седмици не ми мърда лака.

# 91
Момичета,каква фреза да си купя за сваляне на гел  лак и каква за кутикули?

# 92
Едно време когато още не знаех какво правя съм ползвала кисел праймър и тогаво се чудех защо ми се бели 3-4 ден лака.
После минах на фрешър и ултрабонд на Коди и стигнах до заветните средно до 3 седмици.

# 93
  • София
Здравейте момичета, поръчвали ли сте лакова от Али за 0,02 лв.? Видях един магазин с намалени цени ,дали въобще пристигат тези поръчки ,а и сега с това мито ,как мислите?

# 94
Аз когато се регистрирах си поръчах един такъв, дойде си.

# 95
Лакът реално не е 2 ст, просто Али дава купон на новорегистрирани потребители и може да се поръча един продукт на тази цена. Лакът си е съвсем нормален като всички други на съответния магазин.

# 96
Аз да питам , някоя от вас ползва ли обикновената база на Клареса? Интересува ме дали и тя е така гъста като ултра базата?

# 97
  • Стара Загора
Аз имам Base Base на Клареса след като Ултрабазата ми свърши и много повече ми харесва Base Base именно защото не  е гъста. Сваля се много лесно с накисване.

# 98
Благодаря, щом не е толкова гъста, значи ще се взима Grinning . Имам още от ултра базата, но дори и сега в жегите ,пак ми е една идея по гъста, а зимата въобще не съм я ползвала Joy

# 99
  • Стара Загора
Моята е на дъното и все още е като сопол. Ползвам я само за ноктите на краката, защото почти не остана, но не ми харесва колко е гъста.
Нямам опит с други бази имам единствено бази на Клареса и 4 каучукови бази на Клареса отново, но ултрабазата е Hands Thumbsdown

# 100
Мда, мъка си е с нея, ами от тези заздравяващите, няма ли прозрачна Rolling Eyes

# 101
  • Стара Загора
В петък пристигнаха 2 лака от Алито на Born Pretty, но не с БГ поща, а с МБМ Експрес. Поръчах ги миналия месец, не съм плащала нищо при куриера.
Цветовете са Ivory white и Strawberry mousse и ще ги тествам много скоро.

# 102
А кога са влезли в Бг?

# 103
  • Стара Загора
Преди 1 юли, ако е вярна имформацията в Али. Жените в MBM Express бяха затрупани с пратки от Али и ги питах защо не са в БГ пощи както до сега и само отговориха "Ние ако знаехме". Може все пак да е свързано с промените.

# 104
  • Варна
Като гледам, в алиекспрес вече слагат 20% ДДС към поръчката, така че при получаване тук няма да се плаща допълнително.
Друг е въпросът, че един лак от 2.20 $ преди 2 години, сега е 3.50 $.
Добре че се заредих на евтините цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт