Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 819
  • 801
  •   1
Отговори
# 75
Като цяло не поръчвам от сайтове , предпочитам  от магазина да си взема дадено нещо било то дреха лак , а и защо да плащам доставка като в града ми има достатъчно магазини от които мога да закупя . Мисля днес да отида до един такъв магазин , гледах в сайта 3.50 са тези боички има и комплекти в зелената гама и се чудя ,не е проблем да се смесват цветовете нали? А може ли да се смесва гел лак с гел боичка? някой  не може да не е прибвал , съжалявам ако го пише в описанието на темата сега ще чета Simple Smile Лек ден на всичкии

# 76
В makeup променят цените почти всеки ден, трябва да се следят.

# 77
Да, и аз съм забелязала тая им практика. Традиционно държат дадени продукти на ниски цени и по някое време като вземат, че се метнат на черешата и ги обявят на тройна и четворна цена и после пак мине не мине и си ги пуснат на ниската цена. Определено трябва да се следят редовно цените им.

# 78
Здравейте дами ☺️, от известно време забелязах, че на единия пръст имам нараняване в следствие от гел лака. Представяла лека вдлъбнатина и отлепване на горния слой на едно място. Прилагам снимки, за да придобиете по-добра представа. Дали ви се е случвало нещо подобно и имате ли идея как да го третирам? 🤔 Не знам дали има значение, но все пак да споделя, че използвам системата на Коди и нямам проблем на другите пръсти.

# 79
  • на брега на морето
Никой не пише, ще напиша аз. Може да не съм права. Ще е добре ако и други напишат. На мен ми изглежда на прецакан нокът. Рязала си яко кожи, или пилила по ъглите на ноктите ( или маникюристката ти). Затова се е отлепил в дълбочина/доста надолу. Има едно място дето рускините казват да се внимава, и точно там не е внимавано( не знам от кой) . Оставяш ги на спокойствие. Мажеш масла, лимони, режеш и т.н. докато се оправи. Аз не съм маникюрист, нямам курс, аматьор съм. Правя само своите нокти и знанията ми са на базата на клипчета в ютуб. Това е непрофесионално мнение. Предварително се извинявам ако не е коректно.Hug

# 80
На мен всички нокти ми изглеждат в лошо състояние, препилени и издрани.

# 81
И моите са препилени, но чак дупки нямам. Две седмици мазах само с масла, но то за да се оправи трябва да израстне цялата плочка. Днес си направих си ноктите с pell off на Alessandro Spa. Без база, само лак и топ. После се маже с един разтвор за пет минути и се отлепя.
Идва ми да изхвърля електрическата пила и сигурно ще я изхвърля.

# 82
Здравейте, дайте съвет, моля! Изчетох всичко в началото на темата, но пак някъде бъркам. Лакът ми се лющи брутално още в началото на втората седмица, не знам дали е нормално, но когато съм ходила в салон не ми се е случвало.

Правя следното: два пъти база, 2 или 3 тънки слоя лак, един слой топ. Запечатвам свободния край, внимавам да няма лак върху кожата, пека един път на low heat за 99 секунди и още 30 сек. на нормална температура. На краката нямам проблеми, но на ръцете все отгоре започва да се лющи. Всичко ми е на блускай.

При свалянето: накисвам с ацетон и избутвам с дървена пръчка, ако остане нещо изпилвам с блок пила (това подозирам, че може да е грешка).

Ами това е, иначе много ми се налага да мия това лято, та ръцете ми често са мокри, количката ми са страшно сухи, не знам дали това не е причината. Ето го резултата, правени са около 29-30

# 83
Момичета включвам се и аз с 4тия ми маникюр ( да видим китайските лакове как ще се държат хаха , бялото го нанесох три пъти тъй като стоя на четки.. като цяло четох че белия цвят на повечето марки е проблемен така чее ..  Simple Smile

# 84
  • на брега на морето
Щипалката, готин маникюр! Hug Кое е бялото и топът? Хубаво е.Blush

# 85
Лакът ми се лющи брутално още в началото на втората седмица, не знам дали е нормално, но когато съм ходила в салон не ми се е случвало.

Правя следното: два пъти база, 2 или 3 тънки слоя лак, един слой топ. Запечатвам свободния край, внимавам да няма лак върху кожата, пека един път на low heat за 99 секунди и още 30 сек. на нормална температура.
Дехидратор и ултрабонд ползваш ли? Ако плочката не е обезмаслена, нормално лакът да се лющи бързо.

# 86
Лакът ми се лющи брутално още в началото на втората седмица, не знам дали е нормално, но когато съм ходила в салон не ми се е случвало.

Правя следното: два пъти база, 2 или 3 тънки слоя лак, един слой топ. Запечатвам свободния край, внимавам да няма лак върху кожата, пека един път на low heat за 99 секунди и още 30 сек. на нормална температура.
Дехидратор и ултрабонд ползваш ли? Ако плочката не е обезмаслена, нормално лакът да се лющи бързо.
Подкрепям Есмералда ( отново), пробвай с обезмаслител и ултрабонд. Аз като започнах да се лакирам сама,имах същите проблеми, маникюра ми издържаше около 5-6дни. След съвети от тукашните момичета си взех ултрабонд и праймер и трайността се удължи до най много 10дена. Накрая реших да укрепвам ноктите с твърд гел, е сега вече и по 1месец мога да го нося без поражения.

П.П Защо слагаш два слоя база?

# 87
Да, пропуснах да спомена праймера. Ето какво ползвам: https://blueskyshop.bg/bg-product-details-1155.html

За втория слой база, изгледах също много клипчета в YouTube със съвети и това беше един от тях, но нямам значително подобрение от тази стъпка

# 88
И аз ползвам този( не съм сигурна дали въобще върши работа Rolling Eyes )

# 89
Това е киселинен праймер. Аз лично бих пробвала фрешер и ултрабонд на Коди, даже на мен само фрешер, нанасен 2 пъти ми обезмаслява перфектно ноктите и ултрабонд ползвам, само когато слагам полигел.

Общи условия

Активация на акаунт