Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 805
  • 801
  •   1
Отговори
# 60
Аз уж щях да карам без гел лак, ама не издържах и се намазах с новата ми база на Клареса с кератин. Grinning Цвета е номер 3 и е много, много красив. Отгоре съм с топа на neess.  За първи път пробвам по-обла форма и според мен стои много нежно. 

# 61
Ето един Пинко с базата на Клареса….да вземат да ми дават процент за реклама вече
Скрит текст:

# 62
Обичах, разкошен дизайн. Пинко ми е любимец още от дете. Heart Eyes
С коя база на Клареса си и кой номер?

# 63
Благодаря Simple Smile на мен също…базата е Claresa rubber base 17

# 64
Моята база Клареса дойде вчера,но сега няма как да си сваля идеалния маникюр,само за да я тествам. А така ме сърбят ръцете! Любопитна съм да видя как ще се държи. На пръв поглед е доста гъста,което е супер. Освен педикюр да си направя,ама пък той и с други бази си ми държи,та пак няма да добия представа.
Иначе много нежни и красиви нокти видях! Страхотни! 😍🤗

# 65
Кой номер от базата Клареса ще ми препоръчате като по - неутрален цвят? Да не личи като слагам друг отгоре?

# 66
Клареса сега има толкова много цветове на базите, че не знам. Номер 3 ползвах преди, хубав естествен цвят. Но сега има много избор.
Обичах, в този цвят 17 няма блясък,нали? Аз бях харесала едно бяло с блестящи частички, имаш ли го?

# 67
  • Бургас
Да се запиша и аз с предишния маникюр, който не ме кефеше много и го изтърпях около седмица-10 дни , както и настоящия педикюр от днес Simple Smile

# 68
Клареса сега има толкова много цветове на базите, че не знам. Номер 3 ползвах преди, хубав естествен цвят. Но сега има много избор.
Обичах, в този цвят 17 няма блясък,нали? Аз бях харесала едно бяло с блестящи частички, имаш ли го?
Не, другите ми цветни бази са все на Александра,но мисля, че се сещам за какво говориш.
Полина го беше показвала в едно видео
https://youtu.be/RY7G5ZtXjBA

# 69
Момичета да ви питам, мога ли да намеря гел лак в магазини като елитис,ДМ и на какви марки има и горе долу качествен?? Трябва ми черен цвят който ще използвам за рисуване тоест за две три чертички.. и нещо не ми се дават 12 лв , :/ мисълта ми е дали има по евтин вариант в тези магазини , ако сте запознати..

# 70
В ДМ със сигурност няма, в Елитис също не съм виждала. Джеси от китайските магазини е вариант, ако ти трябва само за рисуване. Но защо, ако можеш да поръчаш от мейкъп гел боички, има по 3 лв/бр.

# 71
Не знаех че има.. съвсем боса съм в това начинание още, ще можеш ли малко инфо да ми дадеш …  за тези гел боички имат ли някаква особеност , и сега видях в нета че има цели комплекти .. с доста цветове то по добре наистина да си взема такива?

# 72
Аз лично ползвам гел боички на Коди. Не мисля, че ти трябват комплекти от много цветове. Ползват се за рисуване и са по-плътни от гел лака.

Ето тези имах предвид от мейкъп. Онзи ден бяха по 3 лв и нещо, сега са вдигнали цената. Има и на други марки, разгледай. В мейкъп има и хубави достъпни полски гел лакове. Има инфо за тях в заглавния пост, както и линкове към изпробвани и одобрени от съфорумки продукти.
https://makeup.bg/product/513389/

# 73
Аз последната декорацията я правих с акрилни боички, а предния път даже с обикновен лак за рисуване, но наистина за няколко чертички за глухарчето. Правила съм бейби бумър с акрилна, но с обикновен топ не държи колкото омбре с обикновен лак. С гел топ лак тази декорация ми държи вече 18 дни.

# 74
  • На плажа
Всичко в Мейкъп е поскъпнало значително...
Пилички за нокти от 0.75 на 3лв. Лаковете малките,на Силкеър са по 5-6лв. а бяха 2-3. Разочарована съм Sad

Общи условия

Активация на акаунт