Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 886
  • 801
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз да отчета един френски.. бях забравила колко ми харесва:)

# 181
  • на брега на морето
Нежен маникюр, Вени! Hug И на Кристин е много нежен! Hug
Аз мигрирах като птиците на юг. От тук насетне почти целогодишно ще съм с такъв тен като от снимките по- долу.Sunglasses Някои цветове, които ми отиват като съм бяла ще прахолясат, но нищо. Grinning Лакирам се на 3 седмици. Лакът ми държи, даже и повече ще издържи, но 3 седмици е достатъчно според мен. На педикюра също. Вчера станаха 3 и се лакирах. Този път само 1 цвят, любимото ми зелено на ГД Коко. Отива ми и като съм бяла, и с тен. Ще видя ако намеря време и желание- може един черен печат да добавя тук - там. [/img]

# 182
  • Пловдив
Аз съм все едноцветна и само ви наблюдавам

Поръчах тези дни на GDCOCO цветове:
Надявам се бялото да е хубаво покривно.

# 183
Деси, бялото покрива идеално на 3 слоя, на два слоя стои неравномерно, на моя маникюр  съм с него на 3слоя, малко по нагоре съм качила снимки!

Мелина ,много е нежно това зелено , на колко слоя е?

# 184
  • на брега на морето
Вени, на 3 слоя е. Hug На 2 слоя стои неравномерно. 828 ГД Коко е номерчето му. На 1- те снимки изглежда по- тъмнозелено( ментово) отколкото е. На 3-тата снимка най се доближава цветът до реалния. Аз и преди съм качвала снимки с този номер, там сигурно цветът е по- реален. Защото като си сложих ръката до телефона- изглежда различен цвят. Така или иначе е хубаво зелено. Ако искаш по- ментово зелено- на Бест Лайв( best live) имам, типичният ментов цвят. Hug

# 185
Благодаря, щом на 3слоя е ок ,ще се поръчва!
ПП. В черна бутилка нали?

# 186
И от мен едно ментово

А това е предишния ми маникюр.

# 187
Sun, твоето ментово кое е? Май ще събирам зелени лакове Joy

# 188
Ментовото е на Pretty gel цвят 93. Нанесено е на 2 слоя и това ми е един от най-най-любимите цветове. 😍

# 189
Момичета, заслужава ли си инвестицията в ел.пила за домашна употреба? Кой метод е по-добър за сваляне на гел-лак? С ацетон или с ел пилата?
Напоследък не мога да попадна на добра маникюристка, при цялото това пренасищане… Или лакира добре, но оформя зле или обратното…
Също искам да попитам колко време ви отнема на вас сваляне на гел лак, оформяне и лакиране от ново. Аз като се захвана и 3 часа не ми мърдат…

# 190
  • Стара Загора
Аз нямам физическото място да държа и електрическа пила вкъщи и си свалям с накисване за 20мин без поражения.
Винаги свалям и оформям 1-2 дни преди новия маникюр, а в деня махам кожички. Мъжът ми мрънка всеки път като стане време да се лакирам и ги правя в различни дни, но между 60-90мин отнема лакирането, като първо е едната и после другата ръка, а не синхронно.

# 191
Здравейте,
Аз съм пишман мераклийка за домашен гел лак. Все се каня и все не съм се осмелила да се пробвам. Последно писах тук преди 2 години, купих лампа от алито по ваша препоръка, дойде ковида и това остана на заден план...
Сега ми се е възвърнал интереса уж, изчетох пак първа страница, но искам да ви помоля и за малко помощ.
Аз съм с много тънки нокти, като люспа - огъват се при натиск - с много грозна форма, която съм се научила да си оформям сама, и никога не съм така доволна от професионалното оформяне, а и то ми е винаги болезнено...
Искам да си взема база няколко цвята и топ, но ми е изключително важно системата да се сваля  лесно само с накисване, без да трябва да търкам с пила, или грубо да избутвам.
Носила съм Блускай, Гелиш и CND, както и някакъв Кинетикс или нещо подобно. От изброените всички ми държат стабилно, само последния - не.
Мисля че peel off базите не са за мен, защото доста си кисна ръцете в топла вода и подозирам, че ще ми се надигнат.
Блускай не искам - беше кошмар.
Мисля, че коди също ще ми е труден за сваляне.

Цената не ме притеснява да е по-висока, защото сравнено с 30лв за маникюр се изплащат.
Проблема е, че не мога да се ориентирам в предлагането. Страх ме е да купувам от Али, предпочитам доказана марка.
Можете ли да ме посъветвате за подходящи продукти, които мога да поръчам от бг.
Гледах сайта от първа страница - там има някакви хибридни системни, които поне за мен са нови (от типа shellac на cnd ли са?) - но не ми допадна цвят. Поне като система имате ли мнение?
И последно как мога да се сдобия с оригинални Гелиш или CND?

# 192
  • Пловдив
Мен ме е страх за ел.пила, като се знам, затова махам с киснене, но аз си определям една вечер, оставам детето на баща му и си действам без зор, кисна първо едната ръка, изпуша една цигара, пийна бира, накисна другата. Махам кожички, оформям и започвам.

# 193
И аз два дена се занимавам че дълга и широка първия ден махам гел лака и ги оформям , на другия ден вече се занимавам със същинската част , много искам да се рисувам но мноого време отнема, малкия е на годинка и като го гледа баща му и аз действам .Иначе съм Страшно доволна от това че си правя гел лака вкъщи , ноктите ми са супер дълги за мен и никога не са се чупили , твърди са много с гел лака и няма чупене , Моите нокти също са като лист тънки,много са зле … ползвам продукти на клареса и китайче от али - beautilux .съжалявам че така пиша но съм много уморена Sad Това е от мен очаквайте скоро и маникюра ми хихи

# 194
На мен последните 2 пъти не 2, а 3 дни ми отне правенето на маникюра Joy Първи ден свалям покритието, оформям ноктите и махам кожичките, втори ден лакирам едната ръка, трети ден лакирам другата ръка Joy Така става, когато мързелът влезе в действие.
Напоследък правя и укрепване на нокътната плочка с гел или база, което съответно допринася за повече време както при свалянето, така и при новото лакиране, защото се пекат нокът по нокът. Засякла съм, че укрепване с гел/база и лакиране на ноктите на 1 ръка ми отнема точно час. Сваляне на гел лак с ел.пила, почистване на кожички и оформяне на ноктите - също час. Напоследък не намирам 3 часа наведнъж за цялата процедура ...

Иначе относно ел.пилата - за начинаещи според мен е по-добре е поне в началото без. Аз съм голям фен на ел.пилите като цяло, какви ли не модели ми минаха през ръцете в последната година, докато не открия моите фаворити, но съм и наясно с това колко лесно човек може да си препили ноктите, ако не знае как правилно да борави с ел.пилата. Затова според мен е необходимост при работа с гел и полигел, защото повечето са неразтворими, но ако правите само гел лак, спокойно можете да минете и без ел.пила.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 08:57 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт