Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 882
  • 801
  •   1
Отговори
# 165
Първи опит за мраморен маникюр.
По видеото на една украинка в Инстраграм. Е, не стана чак като нейното, но за първи опит е добре.
Това е видеото:
https://www.instagram.com/p/CROfJGvMafQ/
Аз сложих база, след това потопих в акрилна пудра, отгоре мрамора.
Това са моите нокти:

Още нещо - искам да похваля тези пръчици, много са фини и идеални почистване, ако нещо е изляз.о извън контура:
DISPOSABLE MINI APPLICATOR BRUSH STICK EYELASH EXTENSION DENTAL SWABS

# 166
откъде са тези пръчици

# 167
Или от алито, или от ибей. Има и на двете места, разликата в цената е нищожна.

# 168
Момичета, последните два маникюра с изграждане ли са?

Моят не е изграден.

# 169
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
От днес... Харесва ми, но не е нищо особено.
От много време насам не съм имала толкова дълги нокти.

Скрит текст:

# 170
Момичета, идвам да похваля базата заздравител на Клареса, не е мръднала! Принципно моите нокти са много тънки и меки и обикновено слагам гел, за да ми държи и съм много щастлива, че вече 2 седмици нищо не е обелено или счупено и има надежда, че ще разкарам гела. Единственото, което леко ме притеснява е, че на няколко нокътя, откъм кутикулите, леко май се е повдигнало, но мисля, че проблема е в мен, а не в базата.
Но имам въпрос. Използвам безкиселинен праймер на ibd. На цял нокът ли се нанася или само по свободния край и дали принципно трябва да е лепкаво или изсъхва напълно? Чакала съм го и по 4-5 минути и все лепкаво си стои.
Скрит текст:

# 171
Момичета, този тип дизайн с гел ли се прави

# 172
  • на брега на морето
Мидичките се правят с акрилна пудра мисля, като тип " пуловер". Аз никога не съм правила такива неща. Или може би с паста.

# 173
  • Бургас
Аз лично правя с гел, но може и с каучукова база, че е по гъста, а с акрилова пудра не съм пробвал, това е идея

# 174
Гледам рускините с гел го правят, или е някаква гъста база:
https://www.instagram.com/p/CRRHqGhM7Ea/

# 175
  • На плажа
Има специална паста за този модел.На Блускай ползвам аз.
https://blueskyshop.bg/bg-product-details-1022.html

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 07:20 от Дaни

# 176
  • софия
Както е написала Дани ,обемни миди се правят с гел паста  ,може и с гел боя на 2-3 слоя ,гел -но е за много напреднали в декорациите.Полина Василева и Елена Арт  имат клипчета,скоро Елена показа и с пластилин .

# 177
Благодаря ви момичета, в наличност имам само гел и акрилна пудра. Мисля, все пак да пробвам с гел как ще стане, ако не , за една мида няма да поръчвам друго.
П.П С Актуалната пудра как се процедира? Thinking рисувам мидата, поръсвам с пудрата и пека, и след това ако не ми харесва обема повтарям пак процедурата ли Rolling Eyes Накрая топ мога ли да сложа? Съжалявам, за досаждането , но ми се иска поне един път да пробвам Blush

# 178
  • Стара Загора
В YouTube в канала на Полина има клип как се правят пуловерчета, стъпките предполагам ще са същите само че друга форма

# 179
Момичета, вие да не сте групово на море? Съвсем се изгубихте!

Общи условия

Активация на акаунт