Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 44 843
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
Аз си поръчах телесен цвят, стандартна гъстота, лакирах се миналата събота без база отдолу. Формулата е страхотна и успях да направя нелошо изравняване на ноктите, нещо което до момента не ми си отдаваше. След 7 дни в минерален басейн по 3-4 часа имам поражения на някои нокти, а току що ми се отлепи и от един нокът на цяла люспа. Отгоре бях с цветен лак на Клареса и топ. Допускам че грешката е в мен, защото само 3 нокътя имат отлепване от към крайчетата и този падна на цяла люспа. Не съм надрасквала повърхността, умишлено на сложих ултрабонд и се лакирах веднага след баня, за да тествам трайността. Това е на първо четене. Този гел в бутилка е доста хвален тук и много благодаря на момичетата за препоръката.

# 436
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Моето мнение е, че за домашен маникюр, всеки трябва да си открие собствената комбинация. След две години и половина ... вече половин година ползвам един ... миш--маш от марки, които обаче ЗА МОИТЕ НОКТИ се оказаха перфектни. База цветна Комилфо, след нея рейфорс на ГдКоко, после цвят (ползвам всякакви, но моите са Комилфо, Окси, Флакси, Елит99), топ Гелиш. Лакирала съм се на 10.08. Последните 10 дни съм била нон стоп в морето и във вода... Ами само е израснал маникюра... Ноктите ми са мазни и меки като структура. Установила съм, че рейфорса много помага за трайност.

Скрит текст:

# 437
  • на брега на морето
В басейните се отлепя повече лака отколкото в морето. Особено ако се киснеш в разни топли джакузита и т.н. Така че Пупии, не е нищо необичайно, че на няколко нокътя ти се е забелил.

# 438
Момичета, вие как правите това изравняване с база? Аз имам база на клареса, от тези цветните, и преди 2 седмици се лакирах за първи път сама... Ами само на 1 нокът ми се получи. На клипове изглежда толкова лесно, направо приказка, а аз като почнах да се мацам, като тръгна тая ти база да ми се изтича между кожичките и нокътя... Трагедия.

Иначе идвам да похваля тази база, вече 2 седмици нямам нито едно поражение. Бях се притеснила, тъй като последните ми опити с маникюристки, ползващи най-различни ( в повечето пъти по-скъпи) бази завършваха с белене след 5-6 дена. Преди време ходих при една много яка мацка, ползваше продукти на Александра и Сикретли, ноктите ми държаха по 4-5 седмици докато не ги сменя, обаче ми се сториха скъпа инвестиция. Та много благодаря за препоръките!

# 439
Не става от един опит, трябват доста упражнения. Гледай клипчета как се прави изравняването, има доста добри на руски език.

https://youtu.be/C8iEAc1yIUY

https://youtu.be/_6HhmZ8Scss

Другото нещо е, че за добро изравняване трябва базата да не е много течна. Може да си помагаш и с тънка четка.

# 440
Аз съм съгласна с Почти безобидна, че всеки трябва да си открие комбинацията. До нокти е. На мен обикновен лак ми кара по 15-20 дни. Първият ми гел лак изкара месец без забележки. Без ултрабонди и реинфорси, и обезмасляване само със спирт от аптеката. Вторият беше с друга база - уж белеща на Веналиса, но и той изкара. Вече споделях, че не се бели, но пък се маха за 2-3 минути накисване и без чегъртане. Това чегъртане ми съсипа ноктите първия път. Та ще си я ползвам, нищо, че е заклеймена за некачествена.
Наистина си е до нокти.

# 441
Здравейте момичета Simple Smile
Бих искала да ви попитам за колко време получавате пратките си от kodi.pro и с Български пощи ли пристигат до вас? Направих поръчка на 04.08. на стойност около 74$, която беше изпратена на 05.08. и според тракинг информацията от коди е пристигнала в България на 11.08., но все още не е стигнала до мен...Чудя се нормално ли е толкова време да пътува и мога ли по някакъв начин да разбера къде е тази пратка?

# 442
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз имам един глупав въпрос: какво означава точно запечатване на свободния край? Отгоре по ръба на нокътя да се нанесе топ лак?

# 443
Пандора аз съм поръчвала два пъти от Коди с посредник. Единият път пристигна за 7-8 в пощата, другият за около две седмици. Но след 01.07 не съм поръчвала не знам имали промени.

# 444
  • на брега на морето
Синон, да, като намажеш с четката топ върху нокътя, минаваш с четката и по ръба/ свободния край на нокътя. Така се " запечатва" свободния край.

# 445
Пандора аз съм поръчвала два пъти от Коди с посредник. Единият път пристигна за 7-8 в пощата, другият за около две седмици. Но след 01.07 не съм поръчвала не знам имали промени.
Благодаря за отговора! Ходих да си я издирвам до пощата, но нищо нямало... Confused Всяка информация която успях да намеря сочи, че макс до 3 седмици се получават пратките, явно пак уцелих "куция кон"

# 446
Можеш да следиш тракинга на сайта на Български пощи. Много вярно показва. Възможно е пратката ти да е задържана от митниците и скоро да получиш смс.
Аз съм поръчвала общо 4 пъти от Коди - първата пратка се бави месец и половина (в началото на тази година), втората, третата и четвъртата пристигнаха за около 2 седмици.

# 447
  • Русе/Germany
Момичета, топовете на Клареса добри ли са? И ако да, кой точно Simple Smile
Бях чела някъде из темата коментар, че не е добър и затова питам.
Засилих се да пускам поръчка от Еленаарт, че пуснали днес безплатна доставка за България, а имам човек там и може да ме ги взема и донесе до Германия, но то това което исках е изчерпано, та ще пускам поръчка към Клареса, имат намалени лакове на 2,90€, и ще се възползвам.
Базата която добавих е Base base, за нея ми казахте, че е добра, но за топа се чудя дали да вземам и него.

# 448
И аз си поръчах Клареса, добре се държи, искам сега и топ да си взема - мат и стандартен. Ще следя за препоръки.

# 449
И двата гланцови топа на Клареса са зле, стават на дупки. Може моите да са били от кофти партида и вече да няма такъв проблем, но не бих рискувала с тях. Главоболие са, дори когато се ползват на мостри.

Общи условия

Активация на акаунт