Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 44 836
  • 801
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм с диамантения топ на Клареса и е страхотен. Няма никаква забележка

# 451
Новият ми маникюр. Отрязах дължината и изградих с акригел на Кoди Sparkle mood.

# 452
След половин година при маникюристка, вчера се махнах гел лака.
Мислех да си дам почивка, но като си видях дължината на ноктите реших, че искам да ги запазя максимално дълго. Отвикнала съм да се лакирам  особено с лявата ръка. И като цяло станах многооо тънки в края и не знам колко ще издържат.

# 453
+1 съм за диамантения топ на клареса, ноктите ми вече са на около 3 седмици и са топ! Всички продукти, които нанесох са на марката - основа (от тези с цвят), цветен лак и топ (диамантен топ). Специално с топа никакъв проблем нямах, нанесе се супер гладко и лесно, не е нито гъст, нито твърде течен. Бих ви снимала ноктите си, но ме е срам, особено като знам вие какви съкровища правите...

# 454
Ама как така "срам"?! 🙂 Качвайте снимки! Нали И за това е темичката - да покажем какво правим сами вкъщи.

# 455

Вече съм на зимна вълна. Черно със ситни частици. Не изглежда зле. Нямам търпение да сложа червеното с лилавите частици ама чак декември.

# 456
Имам въпрос.
Често ми се случва лампата да не ми изпича палеца отстрани, там, където лежи при печене на цяла ръка, и се принуждавам да пека отделно, преправям и т.н.
Слагате ли алуминиево фолио на пода на лед лампата ?
Уреда е хубав, има доста диоди, но въпреки това нещо не се справям.

# 457
Има ли начин за леко удължаване с хард гел без шаблони? Примерно един милиметър. Подариха ми два цвята на Bluesky и четка и се чудя какво да ги правя. Това с шаблоните ми се струва много сложна и нервна работа, а и не искам дълги нокти.

# 458
Пандора, каква лампа ползваш? Ако палците не се изпичат добре, прави по 4 пръста и палците последни и ги печи двата заедно.

Софт клик, зависи от консистенцията на гела. С полигел може да се удължи няколко мм и без форма (горна или долна), но той е доста плътен и стои на място. Ако гелът ти е Gum gel, ще стане. Ако е обикновен гел и по-течен, ще ти трябват долни форми.

# 459
Ами май е обикновен, но не е никак течен. Опитах да издърпам с четката, но нищо не стана. Май ще си купя форми и ще се мъча.
За този става въпрос.

https://www.blueskynails.de/collections/hard-gel

# 460
Този е най-подходящ за укрепване на естествени нокти и лека архитектура. С геловете в бутилка се работи много лесно, поне според мен.
Ако имаш пластмасови типсове, може да залепиш върху ноктите, да изрежеш до желаната за теб дължина и да направиш укрепване отгоре с гела. Другият вариант са ти хартиени форми.

П.С. Аз лично бих направила укрепване с гела на наличната дължина, а след няколко седмици, като израстнат, поддръжка. Така естествените ти нокти ще бъдат укрепени и ще могат да пораснат до желаната от теб дължина, без да се чупят, а и няма да ти се налага да купуваш форми и да изграждаш.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 15:59 от esmeralda23

# 461
Благодаря Есмералда. Така и направих. Между другото, цветът Clear Pink стои много красиво на нокът, чак не ми се иска да го лакирам.  😆 Май ще сложа един топ и така ще ходя, докато ми дойде музата за цвят. Една приятелка ми подари една кутия от обувки пълна с лакове и с моята една сега не мога да си избера нищо. 🙈

# 462
Момичета, някой има ли проблем с цветна база на Клареса №17? Втори път се лакирам и става на дупки. Доста е гъста като консистенция, цветът е наистина точно това, което искам - млечно бяло, но не става равномерно дори и с три нанасяния. Къде може да бъркам?

# 463
Как три нанасяния? 👀и какви дупки - на места е по-прозрачно ли?
Според мен много бъркате в нанасянето.
Аз нанасям така - тънък слой за да насоча къде искам да ми е базата, после вземам топче база и го изтикван до кутикулата- постепенно разнасям към свободния край.
Не знам как толкова плътна база може да се нанесе на три слоя.

Пускам ви и нюд база на Александра - имам 07 и 12

Страхотен цвят( не се вижда много добре на снимката)
12 ти номер е по-тъмен.

# 464
Puppiii, изравняване ли правиш, или нанасяш 3 тънки слоя от базата един върху друг? Подозирам, че правиш второто, поне от обясненията ти. Пробвай да направиш изравняване, както го е описала Обичах. Ето и видео:

https://youtu.be/UQKENnybdJw

Общи условия

Активация на акаунт