Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 745
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
В 3 магазина на Пепко бях,нямаше бански.Имаше или само останали малки горнища,или гащи големи,или нищо.
В Кик нищо не харесах.
В една Панда в Кичука и там нищо не ми допадна.
В китайския в Халите -същата работа.
Теранова и другите магазини в Мол Марково тепе-нищо.
В Хм на главната имаше 2-3 грозни модела,отново без много размери.
Гранда го забравих,а бях в онзи район също. Ще ходя и там да търся и в Декатлон ще видя,благодаря ви.И в другите молове не съм ходила още. Дано там поне да има избор от модели и размери.

# 76
От НМ имам бански, но следя намаленията и са за смешни пари. От сайта.
В магазина е по-трудно да уцелиш, но не е невъзможно, есента да кажем. Сега е трудна работа.

# 77
  • Пловдив
В новия в Тракия имаше доста бански.
И нищо намалено.
Взех една тениска за 5лв да не съм валат Wink

# 78
Вчерашните покупки ми бяха на цени от етикета.
Не знам дали първия ден имаха намаление за откриването, та ми таксуваха тениската за 3.50, вместо за 6.

# 79
Новото Пепко ли,в Тракия беше,нали?Там ми е пълна Индия,я кажете как да стигна сама до него без да се изгубя 🤣🤣🤣.Ходи ли нещо до там от Тримонциум или гарата?

# 80
  • Пловдив
Къде мога да занеса газова бутилка за профилактика?

# 81
  • Пловдив
Момичета, помагайте. Къде продават мъжки и дамски кожени гривни от естествена кожа със стоманени, златни или сребърни елементи? Ама да са качествени и хубави, не китайските.
Препоръчвам Томас Сабо или Uno de 50 от щанда на Silver court в мол Пловдив. Намира се на първи етаж, срещу Сваровски.

# 82
  • Пловдив
Новото Пепко ли,в Тракия беше,нали?Там ми е пълна Индия,я кажете как да стигна сама до него без да се изгубя 🤣🤣🤣.Ходи ли нещо до там от Тримонциум или гарата?
от гарата 29, а от пощата 44. Слизаш на Форума и то е зад него, където е Т маркет.

# 83
  • Пловдив
Ако се търси по-голям размер бански - едно магазинче в 45 бл в Тракия. До пощата се намира. От Тримонциум с 44 и спирката е срещу блока почти., След магазина може да минете и през Пепко, то е на едно кръстовище разстояние. Ако искате пишете на лично да ви обясня как да стигнете.

# 84
Момичета, помагайте. Къде продават мъжки и дамски кожени гривни от естествена кожа със стоманени, златни или сребърни елементи? Ама да са качествени и хубави, не китайските.
Последно взимах от Адриана Роберт - в Капана - първа успоредна улица на Главната /бившето Макалали е на ъгъл там/

# 85
от гарата 29, а от пощата 44. Слизаш на Форума и то е зад него, където е Т маркет.
От Тримонциум за Форума 99 или 4, а не 44.
Или варианта на Соленка.
От спирката на тунела може 93 и 9 също, но за човек, на който Тракия е тъмна Индия всичко ще е сложно.Grinning

# 86
9 завива преди спирката на Тримонциум. Минава през Гранда.

# 87
  • до най-прекрасния мъж
Мистик, в чия сграда е това Пепко? В тази на Сани ли? Не съм излизала от 4 месеца от вкъщи и съм като абориген, нищо не знам какво става, дори и в Тракия.

# 88
Да, бившия Сани/Триумф, сега Т маркет. Вляво от техния вход.

# 89
  • до най-прекрасния мъж
Да, бившия Сани/Триумф, сега Т маркет. Вляво от техния вход.
В самата сграда на Т Маркет? Не отсреща в търговския център, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт