Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 742
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Колко ли пък дрехи за бременни ви трябват лятото... Две три рокли с висока талия и готово.
Ясно, няма търсене - няма и предлагане.
Ако можех да намеря подходяща рокля с висока талия в обикновен магазин нямаше да питам.

И все пак аз виждам смисъл от такива дрехи - правят жената красива (не коментирам бабешките модели), носят се няколко сезона, защото са адаптирани за кърмене, освен това прикриват недостатъците след раждане, докато влезем във форма. Лидл не е опция, защото само в определени седмици има такива дрехи, а и не мога да пробвам там.

Благодаря за отзивите, ще продължа да търся нещо онлайн.

# 91
  • Майничка
За бременни препоръчвам Рени фешън. Отдавна нямат магазин в Пловдив, но имат електронен магазин.

# 92
  • Пловдив
Да, бившия Сани/Триумф, сега Т маркет. Вляво от техния вход.
В самата сграда на Т Маркет? Не отсреща в търговския център, така ли?
Да в самата сграда е там където беше кафе сладкарницата на Сани и Триумф като са взели и част от магазина.

# 93
  • Пловдив
Здравейте дали тук някой може да ми препоръча някой, който да одрежи нацяло дървета срещу малка сума. Става въпрос за едни дървета, които са в частен имот в началото на града

# 94
  • Пловдив
Amandine, не знам как си като кг, показвам ти част от дрехите, които съм носела като бременна, влезнах да раждам 70кг /ако ти действа като ориентир. Нямаш нужда от високи талии за рокли, аз и да бях взела неща за кърмене нямаше да ми влязат в употреба, защото не се получи при мен и щеше да е излишна инвестиция
*
Имам останали две рокли размер Л, с дължина около коляното, едната разкроена, другата тип балон, ако представлява интерес ми пиши на лично.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 00:09 от Десиссслава

# 95
Благодаря ви момичета, не търся голям модел,нося м размер нямам и големи гърди.Търся половинки,като горнището да може да се отвръзва/разкопана на гърба.

# 96
  • Пловдив
Знае ли някой, от къде мога да си купя прах за пране - внос от Турция. Някакви магазинчета, нещо... 😆

# 97
  • Пловдив
Аз си взимам от Столипиново, едното магазинче, което е на Ландос.

# 98
  • Пловдив
Знае ли някой, от къде мога да си купя прах за пране - внос от Турция. Някакви магазинчета, нещо... 😆
В Тракия има едно магазинче. От Кметството се тръгва към новия квартал и има един нов оранжев блок долу с най-различни магазини. мисля че се пада второто магазинче.
Иначе има магазин за турски стоки, доста по-зареден, в Долни Воден.

# 99
Къде мога да занеса газова бутилка за профилактика?
Прегледи на газови бутилки и битови, и автомобилни, правят в пункт на Кукленско шосе, отдясно в посока Куклен. Пунктът е в пресечка и не се вижда от самото шосе. Мъжът ми скоро проверяваше туристически бутилки
там. Фирмата е Алфа-М ЕООД, Кукленско шосе 30а. Прегледът на малка туристическа бутилка е струвал 7лв.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 23:34 от Nanami

# 100
Amandine, не знам как си като кг, показвам ти част от дрехите, които съм носела като бременна, влезнах да раждам 70кг /ако ти действа като ориентир. Нямаш нужда от високи талии за рокли, аз и да бях взела неща за кърмене нямаше да ми влязат в употреба, защото не се получи при мен и щеше да е излишна инвестиция
Това са едните шорти от Ню Йоркър, памучни, не спарват, ластика не дразни, слагах си под корема.

Имам останали две рокли размер Л, с дължина около коляното, едната разкроена, другата тип балон, ако представлява интерес ми пиши на лично.
Благодаря, не е моят стил обаче Grinning

# 101
  • до най-прекрасния мъж
В Тракия има едно магазинче. От Кметството се тръгва към новия квартал и има един нов оранжев блок долу с най-различни магазини. мисля че се пада второто магазинче.
+1 за Долни Воден. 10 кг Персил - 19 лв, 10 кг Турсил - към 15 лв. Течен Персил за 60 пранета - 15 лв. Има и други, но ММ това донесе. Аз лично не съм ходила.
От Столипиново и Руския пазар не бих пазарувала.

# 102
  • Пловдив
+1 за Долни Воден. 10 кг Персил - 19 лв, 10 кг Турсил - към 15 лв. Течен Персил за 60 пранета - 15 лв. Има и други, но ММ това донесе. Аз лично не съм ходила.
От Столипиново и Руския пазар не бих пазарувала.

В Пловдив, до затвора  има и този маркет за турски стоки, но още не съм го посетила.
https://www.google.com/search?q=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D … f#rlfi=hd:;si:;mv:[[42.12903343161218,24.78608056342248],[42.10197422450662,24.712266171332637],null,[42.11550527221919,24.74917336737756],14]

# 103
  • Пловдив
Къде по-точно до затвора? в Оазис 4 ли  е?

# 104
Препоръчайте ми шивачка или ателие за попащравка на пердета. За предпочитане около центъра, Смирненски или Прослав.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт