Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 739
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
А защо не бихте пазарували от Столипиново ромите баш от Турция носят стоката, от години взимам от там. Няма да коментирам, че вътре на пазара пък тениските са им без пари на фона на същите примерно във Форума.

# 106
Плюс пердетата.
И ги шият на място, почти без пари.

# 107
  • под тепетата
В тази тема са давали координатите на шивачка близо до Семинарията. Преправи ми пердета и бях много доволна, но не мога да обясня къде беше.

# 108
В тази тема са давали координатите на шивачка близо до Семинарията. Преправи ми пердета и бях много доволна, но не мога да обясня къде беше.
На ъгъла на ул. Калофер с ул. Асен Златаров

# 109
  • Пловдив
Къде по-точно до затвора? в Оазис 4 ли  е?

Нямам повече информация, освен,че се влиза от към Хаджията Груев.

# 110
  • Пловдив

ясно, значи е в Озисите някъде
благодаря

# 111
  • до най-прекрасния мъж
А защо не бихте пазарували от Столипиново ромите баш от Турция носят стоката, от години взимам от там. Няма да коментирам, че вътре на пазара пък тениските са им без пари на фона на същите примерно във Форума.
Защото в Долно воден е магазин, има доста голямо разнообразие и съм сигурна в качеството на предлаганите препарати. Освен това, съчетавам с купуването и на хранителни стоки и телешко месо. Но и като цяло, един път съм ходила в Столипиново и не е моето. Въпреки че съм в Тракия и ми е буквално на никакво разстояние. Лично предпочитание.

# 112
  • Майничка
Работи ли детската железница?

# 113
Да, почива понеделник и вторник.
https://m.facebook.com/znamenamira/?locale2=bg_BG

# 114
  • Пловдив

ясно, значи е в Озисите някъде
благодаря
Не го намерих от страната на Хаджията... Или съм кьорава, или е от страна на затвора... Но ме напече и не ми се кръжеше около оазисите. Ще мина от другата страна някой друг път.

# 115
  • Пловдив
Добро утро, моля ви кажете ми къде в Тракия има магазин за шивашки материали? Търся двойно подлепяща лента за подгъв.

# 116
За Тракия не мога да помогна, една разходка до Капана да си направиш освен. По Железарска, преди Какаду има много добре зареден магазин.

# 117
От две седмици имам пратка от Алиекспрес със статут, че стоката се намира в транспортна фирма. До момента нямаме повече информация. По новите правила ще трябва да се плати ДДС, защото стойноста е около 500лв.
Опитвам се да звънна в Митница - Пловдив  на телефоните от сайта, но   връзката не може да се осъществи.
Някой има ли информация как и къде  трябва да проверя?

# 118
Опитай в пощенския клон обслужващ пратките за митница, първия в списъка
https://www.bgpost.bg/bg/498

# 119
Опитай в пощенския клон обслужващ пратките за митница, първия в списъка
https://www.bgpost.bg/bg/498
Благодаря! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт