Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 707
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, моля ви кажете ми къде в Тракия има магазин за шивашки материали? Търся двойно подлепяща лента за подгъв.

В Търговски Център Сани, входа до медицинския център. Добре заредено е.
И във Форума имше едно по-малко.

# 121
Здравейте, някой знае ли къде продават спортни текстилни мъжки сандали? Освен Deichman.

# 122
Декатлон също имат.

# 123
От митницата отговарят ма имейли, но не си вдигат телефоните. Пишете им, ако имате адрес за връзка.

От две седмици имам пратка от Алиекспрес със статут, че стоката се намира в транспортна фирма. До момента нямаме повече информация. По новите правила ще трябва да се плати ДДС, защото стойноста е около 500лв.
Опитвам се да звънна в Митница - Пловдив  на телефоните от сайта, но   връзката не може да се осъществи.
Някой има ли информация как и къде  трябва да проверя?

# 124
Да ми препоръчате електротехник за ремонт на бойлери. Отказва да изключи, а съм с малко дете. Благодаря предварително.

# 125
  • Пловдив

От форума го знам човека, на място идва и ремонтира и монтира. Доволна съм, защото много бързо реагира, беше и покрай почивни дни.

# 126
Междувременно открий кой е бушона за бойлера на ел. таблото и го свали.

# 127
  • Пловдив
Нашия бойлер няма отделен бушон. Спираме копчето /може би това играе роля на бушон/, което имаме в коридора и изключих тогава самия бойлер.

# 128
Междувременно открий кой е бушона за бойлера на ел. таблото и го свали.
Благодаря много за съвета. Първо това направих, за да ми е спокойно.
Десислава, благодаря много за номера. Дано да се отзове човекът.

# 129
Къде в Пловдив има голям избор на хартии и картони?

# 130
  • Пловдив
Някой има ли идея щамповането в МОЛ Пловдив как върви като цени и как се случва, нося дрехата и желаната картинка/надпис на носител ли?
Трябва ми за едногодишно тениска с багер, ако сте виждали някъде също ще ми е от полза, в h&m, pepko няма такова животно.

# 131
Да питам в Пловдив къде има физически магазин Найк и продават ли гифт карти, искам да купя за подарък?

# 132
Да питам в Пловдив къде има физически магазин Найк и продават ли гифт карти, искам да купя за подарък?
В МОЛ Пловдив има магазин на Найк (сигурно има и в другите МОЛове), а и продават тези gift карти https://www.giftcards.eu/bg/home  . Много са удобни. Все едно подаряваш заредена дебитна карта на Виза или Мастъркард. Могат реално да се ползват във всички обекти с ПОС-терминал.

# 133
  • Пловдив
За мол Пловдив можеш да си занесеш тениска, но и те имат. Носиш си картинката, те ще ти кажат дали става или не, могат да ти предложат нещо друго. Скоро правих там тениски за подарък.
За гифт картите да знаете, че по някое време започват да удържат такси, по 6 лв. на месец. То си пише де, ама все пак. Ел. Техник 0878817124, ремонтира и сменя всякакви бойлери, ремонтира перални.

# 134
  • Пловдив
dundi73, а какви пари върви услугата?

Общи условия

Активация на акаунт