Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 556
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
В МОЛ Пловдив също имат м-н.

# 541
Марково тепе също.

# 542
  • Майничка
Естил има в МОЛ Пловдив, в Марково тепе и в Гранда.

# 543
  • Пловдив
На Естил видях дамски чанти в Илиянци днес. Магазинът беше и за куфари-предполагам, че ще има на марката.

# 544
Фирмените магазини на Естил са три в Пловдив. На главата и в двата МОЛ-а. В Илиенци и в Гранда продават техни неща, но не са същия търговец. Ако търсите някаква конкретна промоция обаче....

# 545
Фирмените магазини на Естил са три в Пловдив. На главата и в двата МОЛ-а. В Илиенци и в Гранда продават техни неща, но не са същия търговец. Ако търсите някаква конкретна промоция обаче....
Не е така,със сигурност човека,който държи в Илиянци магазина на Естил е същия,който го държи и на главната.

# 546
Много лоши отзиви съм чувала и чела за пловдивската ИКЕА. Че ти прибират капарото и ти скъсват нервите с изпълнението на поръчката. По- добре си идете до София.
Капаро там не се изисква. Купуваш си стоката, като плащаш 100% всичко и чакаш да ти я доставят в определения срок. Проблеми не сме имали.
Леле, верно ли? Не бих дала цялата сума предварително на никоя фирма. Но се радвам, че са се променили с годините.
https://m.bg-mamma.com/?topic=950892

# 547
  • Пловдив
Наистина  ли оценките, които поставяте за начинът по който работят Икеа са от впечатления, които събрахте в цитираната тема?

# 548
И не само. Но, да, чета много бг мама и имам в предвид написаното тук.

# 549
  • до най-прекрасния мъж
Имаме поръчани няколко неща от Център за поръчки Пловдив. Плаща се 100 % авансово, да, но винаги за няколко дни ни е идвала поръчката. Даже последно бяха много бързи, поръчахме в събота и в сряда нещата бяха при нас.

# 550
  • Пловдив
И не само. Но, да, чета много бг мама и имам в предвид написаното тук.

След вас писаха поне 5 човека, които споделиха друго.
Предполагам все пак негативнито впечатление остава, но повече подробности няма да са излишни.

# 551
Хайде и аз, шести човек. Поне 10 пъти сме поръчвали, никакъв проблем.

# 552
Така. Сега пак да направя включване след като прегледах темата от 2016 на сърдития бургазлия Grinning
Ние (по наше невнимание) в края на миналата година поръчахме секция, която всъщност впоследствие установихме, че ще е малка. Толкова бързо и адекватно ни реагираха хората и с връщане на пари и със съдействие дали или не да вземем друга, ако има подходяща... Всъщност именно тогава така ме спечелиха. Чудесно отношение и абсолютно безвъпросно връщане на пари.
Та, така. Странно ми стана за горепосочения случай.

# 553
  • София
Здравейте, не съм от прекрасния ви град, но ми предстои събитие там и ще съм много благодарна за препоръки за професионален гримьор. Опитах при Вержи, но всички часове са заети Sad

# 554
  • Пловдив
Нели в Инглот гримира страхотно също.

Общи условия

Активация на акаунт