Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте.От къде мога да купя кутия за ортодонтски апапат ?

# 571
От ортодонта на детето предполагам, когато стигнахме до ритейнъри, от ортодонта взехме и кутийката. Или трябва да приспособите нещо.

# 572
  • Пловдив
Ортодонта не ни даде.Питах в няколко аптеки, но нямаха.Има в няколко сайта.Цената 1,50- 2 лв.е по-ниска от доставката.Но ако утре не намеря във ВМИ на Пещерско шосе ще трябва да поръчам онлайн.

# 573
Здравейте.От къде мога да купя кутия за ортодонтски апапат ?
Ние купихме дъвки навити на охлювче и ползвахме кутията. Нещо подобно на тези бяха.

# 574
В дм(а и не само) може да погледнете кутиите за биберон дали биха паснали.
Аз например си я ползвам за слушалките Simple Smile

# 575
Ортодонта не ни даде.Питах в няколко аптеки, но нямаха.Има в няколко сайта.Цената 1,50- 2 лв.е по-ниска от доставката.Но ако утре не намеря във ВМИ на Пещерско шосе ще трябва да поръчам онлайн.
[/quo.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 22:28 от Краси888

# 576

На бул. Васил Априлов под високия блок до кръговото на ВМИ имаше магазинче за стоматологичния неща. От там съм взимаш з синът ми, но беше преди 4-5 години. Мога да погледна утре дали работи, ако не забравя.

# 577
Купувала съм кутийка от денонощната аптека Централфарм, на ъгъла срещу Естрея.

# 578
  • Пловдив
Благодаря на всички отговорили.Всъщност купихме от дъвките в кутия ,но не ми се струва добре затваряща се.Май утре,вдругиден ще изкараме така докато намеря оригинална.

# 579
Привет !

Знаете ли как се казва цехът за консервирани и печени зеленчуци (патладжани, чушки и т.н) в Садово ?

Ако някой има и телефон за връзка ще е повече от чудесно Simple Smile

Благодаря !

# 580
Привет !

Знаете ли как се казва цехът за консервирани и печени зеленчуци (патладжани, чушки и т.н) в Садово ?

Ако някой има и телефон за връзка ще е повече от чудесно Simple Smile

Благодаря !

© Пластика 85 Ненко Радев, ЕТ
ул. Баткун, 15 Пловдивска област,  Пловдив,  България
+359 (32) 94-52-56
това успях да намеря надявам се че съм полезна Simple Smile

# 581
Здравейте, можете ли да дадете препоръка за преводаческа агенция за превод на изследвания и епикризи на английски или турски?
Или физическо лице, за което да имате отзив. Трябва да е запознат с медицинската терминология.

# 582
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, можете ли да дадете препоръка за преводаческа агенция за превод на изследвания и епикризи на английски или турски?
Или физическо лице, за което да имате отзив. Трябва да е запознат с медицинската терминология.

Аз съм доволна от Светове.  https://www.prevodi-plovdiv.com. На всеки 3/4 месеца ги ползвам точно за такъв превод. Всичко става по е-майл, но може и на място.

# 583
Някой да има има информация и впечатления за клуб по спортна гимнастика за деца(11г)?Да ме ориентирате къде в Пловдив има и какви са цените на тренировките?

# 584
  • Пловдив
Аз пък търся препоръки за уроци по барабани, че моя тийн ме е побъркал 😄

Общи условия

Активация на акаунт