Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 238
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
В ден събота къде може да се пусне ПСР тест?

# 586
  • под тепетата
В Писанец - до 12 часа.

# 587
Здравейте, можете ли да дадете препоръка за преводаческа агенция за превод на изследвания и епикризи на английски или турски?
Или физическо лице, за което да имате отзив. Трябва да е запознат с медицинската терминология.

Аз съм доволна от Светове.  https://www.prevodi-plovdiv.com. На всеки 3/4 месеца ги ползвам точно за такъв превод. Всичко става по е-майл, но може и на място.
ние сме използвали услугите на Максимум.

# 588
Рамус Тракия до 14 или 15ч. Попитайте по телефона.

# 589
  • Пловдив
В Пълмед от 09:00 до 12:00ч,  миналата събота имаше голяма опашка, добре че имахме запазен час за експресен,  става същия ден, но е 120лв.

# 590
  • Euskal Herria
Някой да има има информация и впечатления за клуб по спортна гимнастика за деца(11г)?Да ме ориентирате къде в Пловдив има и какви са цените на тренировките?
Преди години Ученическа спортна школа имаше такива тренировки в залата до училище "Яне Сандански" в Кючук Париж. Там тренираха и децата от детските градини в района, и учениците.
https://www.plovdiv.bg/item/sport/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82 … 0%B0%D0%B7%D0%B8/

# 591
  • Пловдив
Препоръки за учител/школа по математика за подготовка на кандидат -студенти?

# 592
  • Пловдив
Преди пандемията Лидия Трупчева от МГ правеше малки групи за подготовка на кандидат студенти. Сега не знам как стоят нещата. Препоръчвам  я силно точно за високо ниво подготовка.

# 593
  • Пловдив
Препоръки за заведение /без Южен полъх, Сентръл парк/, по възможност с градина, да не е някакво тузарско, с разнообразна кухня, да допуснат човек да украси масата за рожден ден на 1 -годишно. Не държа да е с детски кът, че деца няма да има почти.

# 594
  • Пловдив
Ресторант Далия на ул. Д. Талев. Има градина, менюто не е голямо, но предлагат хубави неща. И украса за юбилей си занесохме. Но зависи все пак и за кой район става дума. Аз примерно живея в Южен, не бих търсила заведение в Гагарин примерно.

# 595
  • Пловдив
Нямам претенция за район, може и да е в близост до Пловдив дори.

# 596
  • Майничка
"Ароматно" на Х.Хершкович, но не работи в неделя.

# 597
Нямам претенция за район, може и да е в близост до Пловдив дори.
мавруда-ягодово
рандеву, кючук париж
далия +1
долче вита, ама е малко на пътя

# 598
  • Пловдив
Деси, виж на Мементо новото, то пак е в кършияка и доста познати си правеха там празненства на бебетата/ децата

# 599
Имате ли впечатления от Колори, трябва д а поръчам щори за апартамента и къде около панаира най- близо имат магазин?

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 23:00 от hintt

Общи условия

Активация на акаунт