Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 233
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Имате ли впечатления от Колори, трябва д а поръчам щори за апартамента и къде около панаира най- близо имат магазин?
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0 … YOjI,trex_id:jNhV

# 601
До Луксор имат магазин, аз поръчах от там миналата година римски щори, голяма поръчка. Момичето е много приятно и услужливо, веднага ми даде цена, поръчката пристигна с малко закъснение, но беше перфектно ушито. Платих си за поставяне, добре ги поставиха, но двамата дангалаци монтьори се държаха отвратително нагло  и си оставиха всичките боклуци.

# 602
Мнения за Детската железница? Поддържа ли се?
А парфюмите от Венера качествени ли са?
Благодаря!

# 603
  • Пловдив
Парфюмите от Венера са 100% оригинални.

# 604
  • Майничка
Детската железница си работи, но машрутът й вече не е особено атрактивен, защото частта с мостчето и междинната спирка видимо не се поддържат.

# 605
Детската железница си работи, но машрутът й вече не е особено атрактивен, защото частта с мостчето и междинната спирка видимо не се поддържат.
Благодаря Simple Smile
За два дни сме в града и исках да разнообразим малко децата.

# 606
  • Майничка
На Младежкия сега има бирфест.
 Ако не са много големи, заведете ги на батутите и голямата пързалка на Бунарджика. В Природонаучния музей и паркчето до него има Фестивал на пеперудите.
Сега тече и кукленият фестивал, има улични спектакли на Главната и ул."Иван Вазов".

# 607
  • Пловдив
Детската железница си е голяма атракция за децата. Влакчетата са много хубави. Струва си да отидете.

# 608
  • Пловдив
От години само от Венера закупувам парфюми, доста други магазини зареждат от тях.

# 609
Много благодаря за информацията Simple Smile Децата са на 3г и 5г. и мисля, че ще им хареса Simple Smile

# 610
  • Пловдив
Фото, което от днес за днес ще изкара снимки? Изпратени по имейл или чрез блутут?

# 611
В МОЛ Пловдив има машина, ако ви устройва формата..
https://m.facebook.com/boft.bulgaria

# 612
Къде  има богат избор на пердета?

# 613
На кръстовището, по диагонал на църквата Св.Петка. Има голям избор и ги шият чудесно.

# 614
На кръстовището, по диагонал на църквата Св.Петка. Има голям избор и ги шият чудесно.
Много са скъпи там пердетата. На руския пазар са по- евтини.

Децата са на 3г и 5г. и мисля, че ще им хареса Simple Smile
Задължително минете и през влакчето 😊

Общи условия

Активация на акаунт