Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Освен от борсата на ул. Одрин, пресечка на Вазов съм поръчвала и от интернет от  тук - има не само втора употреба, но и нови.
Проверете дали и в училището не организират борса за употребявани учебници. В ПГЕЕ е традиция от доста години.

Аз с униформите имам драма. Малката расте като гъба след дъжд. А ония обирджии от Гранда ... Монопол са.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 20:25 от 💜 Clo 💜

# 706
Къде в Пловдив мога да направя кръвни изследвания утре след 4 часа, като резултата ми трябва на същия ден?

# 707
Къде в Пловдив мога да направя кръвни изследвания утре след 4 часа, като резултата ми трябва на същия ден?
В централите на Рамус, Бодимед или Писанец. Ако дадеш кръв в 16 часа, до затварянето им в 18 ще имаш резултати, но само ако говорим за стандартни ПКК, ДКК машинно броене. За хормони няма как да стане, за глюкоза трябва сутрин и на гладно... Трябва изрично да предупредиш при вземането на кръв.

# 708
В централите на Рамус, Бодимед или Писанец. Ако дадеш кръв в 16 часа, до затварянето им в 18 ще имаш резултати, но само ако говорим за стандартни ПКК, ДКК машинно броене. За хормони няма как да стане, за глюкоза трябва сутрин и на гладно... Трябва изрично да предупредиш при вземането на кръв.
Стандартни ми трябват, благодаря! Hug

# 709
  • под тепетата
Мисля, че в Бодимед няма да стане, те май работят до 16ч, ако не и до по-рано.

# 710
Наистина, грешката е моя. Писанец в Гранда и Рамус на колелото на Панаира. Със сигурност са до 18.

# 711
Добро утро ☺️ Успешна учебна година !
Къде около Гранда правят машинно подвързване на учебници?

# 712
Здравейте, хубаво суши с доставка, освен хепи?

# 713
  • Майничка
Здравейте, хубаво суши с доставка, освен хепи?
Торо Гранде, но е през Takeaway или пандата.

# 714
  • Пловдив
Аз от Торо последните пъти никак не съм доволна.
С доставка препоръчвам  https://www.facebook.com/TheBestSushi89
А без доставка, но да похваля сушито в Билла на 6-ти септември - приятна изненада на много приятни цени.

# 715
  • Пловдив
Хапвали сме много добро суши в Raffy Bar & Gelato, но преди година и половина някъде. Скоро не съм сядала там.

# 716
  • Пловдив
Според мен и Рафи, и Хепи свалиха доста качеството. Добро качество на добра цена имат малки места, които се занимават само с това и явно държат повече на това.

# 717
  • Майничка
"Бест суши" не работи тази седмица, затова го изключих. В "Хачи" сушито е добро, но май не доставят, сам си го вземаш.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 14:24 от gargamela

# 718
  • Пловдив
Да, така е, Хачи също е супер, но само със заявка и взимане.

# 719
  • Euskal Herria
Такситата не вършеха ли такива услуги -  да носят покупки и поръчано?

Общи условия

Активация на акаунт