Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
milenaka, 4ката е бяла, но не съжалявай. Купих я снощи от tha Mall. Беше последната. Тази сутрин я тествах и след 10 мин. в автобуса нямаше и помен от нея. Пудрите на Аура не са хубави. Мъча и другата прехвалена пудра на Аура

# 76
  • Deutschland
Изпуснах те, Джаста. Яд ме е...

Новата палитра на Катрис ми идва too much с това кафяво. Имам кафяви палитри и само за едното зелено не ми се дават 10€

# 77
Фрауче току-що се връщам от куриера уж да си вземам палитрата, наистина е много кафява, при мен се оказа единия цвят строшен и я върнах, съвсем нерентабилна ще ми излезне.

# 78
Аз да ви се оплача вчера минах през дм да си взема крема за тяло копакабана видях че има и друг вид бразил исках да го помириша при което охраната ми се нахвърли жестоко че съм го отворила и т.н много тъпо ми стана и се изнесох бързо бързо

# 79
milenaka, 4ката е бяла, но не съжалявай. Купих я снощи от tha Mall. Беше последната. Тази сутрин я тествах и след 10 мин. в автобуса нямаше и помен от нея. Пудрите на Аура не са хубави. Мъча и другата прехвалена пудра на Аура
То и 1ви номер също е бяла, каква ще да е разликата с 4

# 80
  • София
4-ката е прозрачна с блестящи частици.
Аз си я харесвам, може би е единствената фиксираща пудра от ниския ценови клас, която ми допада.
Но аз съм с нормална кожа и търся точно фиксиране, а не матиране.

# 81
  • виртуално
То и 1ви номер също е бяла, каква ще да е разликата с 4

№1 е светло бежева и мат
Аз лично си добавям блясък в нея и ми пасва чудесно

# 82
Аз да ви се оплача вчера минах през дм да си взема крема за тяло копакабана видях че има и друг вид бразил исках да го помириша при което охраната ми се нахвърли жестоко че съм го отворила и т.н много тъпо ми стана и се изнесох бързо бързо
По време на пандемия, а и не само, не знам какво е това отваряне на продукти. За мен е изключително грозно и щом е отворен срока на годност си тече и който го вземе е прецакан и то много. Радвам се, че са започнали да следят тези неща, много е гнусно, когато си взема уж запечатани нещо и е отваряно и пипано от друг.. тръпки ме побиват.

# 83
Взех за проба тези 2 продукта за лице. Имам спомен, че някой беше похвалил нощната терапия 2 в 1 на Дева, и на мен много ми допада. Сутринта кожата ми стоеше сочна и свежа. Също и оризовият скраб на Нивеа, много рядко купувам техни продукти, но този скраб определено ми харесва, частиците са много ситни и почти не се усещат.

# 84
Скрит текст:
Изпуснах те, Джаста. Яд ме е...

Новата палитра на Катрис ми идва too much с това кафяво. Имам кафяви палитри и само за едното зелено не ми се дават 10€

Фрау, аз още преди две седмици тичах до нашия ДМ като заредиха колекцията да в видя и на живо останах много разочарована - и на мен ми досвидяха 10€ за едното тюркоазено, всичко друго имам в поне 5 палитри. И лъскавите оранжеви хайлайтър и бронзър не ме впечатлиха, взех си само четката за тяло, похвалена тук, но още не знам кога ще я ползвам, само трупам като катеричка Joy

# 85
По време на пандемия, а и не само, не знам какво е това отваряне на продукти. За мен е изключително грозно и щом е отворен срока на годност си тече и който го вземе е прецакан и то много. Радвам се, че са започнали да следят тези неща, много е гнусно, когато си взема уж запечатани нещо и е отваряно и пипано от друг.. тръпки ме побиват.

Подкрепям, кофти е, че няма тестери, от които човек да помирише, но в крайна сметка всеки би искал да си вземе продукт, който да е наред - запечатан, неупотребяван и в срок на годност.

Лично аз бих си позволила да отворя продукт единствено и само ако съм сигурна, че ще го взема(макар че тогава пък не виждам каква причина бих имала да го отварям).

Каква пяна за бръснене от DM бихте ми препоръчали?

# 86
Аз използвам тези на Балеа, по препоръка от тук 🙂 Доволна съм, само ароматите сменям всеки път.

# 87
А тази палитра някой има ли я или разновидностите и и мнение за нея?

# 88
Гел за бръснене на Балеа или лидълски ползваме и аз и мъжът ми.И от тях и от всички пяни които съм ползвала на Балеа съм доволна.

# 89
  • София
Аз предпочитам лидълската, ако ароматите не са приоритет, според мен е по- добра от тези на Балеа.

Общи условия

Активация на акаунт