Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 929
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
За хубави пети масло от шеа.

# 631
Тя (пемзата) най-вероятно така ще си се подмята в банята докато някак си изчезне. Да не мислиш, че ми е първата пемза в живота?! 😃 Не. Имах естествена, ползвах я веднъж-два пъти годишно и накрая някой май я изхвърли. Така ще стане и с тази. Просто така се впечатлих от разказите ви за чорапите и белещите се крака, че от няколко дни гледам  хората в петите 😆 и тази жена днес беше с такива хубави чехли и така ужасни пети. А краката са ми... как да кажа, харесвам хубави стъпала с хубав поддържан педикюр. В тази връзка, моделът на обувки Габина има съвършени стъпала. Вижте я в сектора със сандалите.
От моя колежка (светла ѝ памет) знам за пети - дебел слой лимонов крем и памучни чорапки всяка вечер. Петите стават като бебешки.

# 632
Моят проблем с краката е, че от неудобни обувки имам мазоли на стъпалото под малкото пръстче, които са като загрубяла кожа. Не се вижда от сандали, защото е отдолу на крака, пък и през този пръст винаги ми минава каишка на сандала, та допълнително крие..

Търкам с пемза, режа и пак седи ... маска /от ДМ саше/ си правя през ден и така си остават.

# 633
Медицински педикюр само ми помогна,имах два на малките пръстчета.Мазах с какво ли не,накрая отидох и момичето ми ги оправи .Със скалпел даже ги ровичка,нищо не усетих,обух си чорапите и маратонките и си тръгнах.От тогава проблеми не съм имала.

# 634
  • София
От години не ползвам пемза за петите и стъпалата. Петите ми са в много добро състояние. Понякога слагам крем за крака, какъвто имам в момента. Не е някак специален. В банята имам пемза на Шол, за всеки случай, ако ми потрябва.
За петите ще пробвам масло от шеа.

# 635
  • Сливен
Момичета,трябва ми слънцезащитен лосион 50 фактор на Нивея имате ли идея къде е най-евтин?

# 636
  • София
Препоръчайте ми автобронзант за лице, моля!

# 637
Препоръчайте ми автобронзант за лице, моля!

Смесва се с крема за лице или първо крем, после 1-2 капки от бронзанта. Аз практикувам втория начин, избледнява равномерно, не става на петна.

# 638
  • София
🤗 благодаря!

# 639
Моля ви кажете някакъв шампоан или нещо друго за разплитане на косата.
Имам Elseve Dream Long крема, ама сега не ми е достатъчен.
Скрит текст:
Шампоана разплита ли добре?

# 640
Можеш да използваш олиото на шаума, в мъничко пластмасово шишенце с помпичка. На цвят е жълто. Бях го мяркала и в лили зимата. Намира се на цена от 4 до 6 лева, в зависимост къде го откриеш. Момичета го хвалеха доста, аз също съм го имала, но лятото избягвам масла.

# 641
Аз ползвам шампоан, маска балсам, после масла, а някои дами и кремове без отмиване.
Все някое от тези неща ми разплита косата.Наблюдавам я и знам какво иска- хидратация, протеин, повече козметика, по-малко.
Нерядко тя затова е заплетена, защото не е. в баланс и нещо й липсва, косъмът дтава тънък и уязвим.Отделно в връзвам на хлабав висок кок или прлитка нощем.

# 642
Мда, връзването преди лягане ми помага много и на мен. Косата ми е тънка и мека, но пък чуплива... а аз и се въртя доста в съня си. Ако я оставя разпусната, сутринта ще заваря на главата си заплетено гнездо. А разресването, освен че отнема време, хич не прави такава коса да изглежда по-добре - тя хвърчи и стърчи след като е добре разресана.
Все се каня да слагам нещо без отмиване по-съществено от спрейчетата на Глис и подобни, но пък до сега не съм уцелвала нещо дето да не я утежнява, то на моята перушина малко й трябва.

# 643
  • София
Азалия,не ползвай пемзата.Както имаш хубави пети,най-много да ги развалиш
Откакто спрях да стържа моите са си много добре,единствено крем ползвам.Мацката от медицинския педикюр ми даде този съвет.
А какъв крем ще препоръчате?

# 644
Най-обикновен ползвам на Велнеа.Имат и хубав пилинг за крака ,разтърква се и се изплаква.Много приятно действа.

Общи условия

Активация на акаунт