Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 932
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Някой да е ползвал този или подобен продукт?
Скрит текст:

# 616
Тук видях пък това https://www.emag.bg/sprej-za-podkozhni-kosymcheta-waxx-100-ml-wx … rce=tgt_pp_normal
Аз нямам такъв проблем, но ми е интересно как и дали действат тези продукти.

# 617
  • Варна
Момичета от Варна, в кое Лили има продукти на Doori, че да не се лутам като шматарок 😉

# 618
  • ENGLAND
Някой да е ползвал този или подобен продукт?
Скрит текст:

Аз ползвам от доста време, супер ефект, сега само от време на време. Моят е лосион, английски.
В кой магазин е този, който показа?

# 619
Момичета от Варна, в кое Лили има продукти на Doori, че да не се лутам като шматарок 😉

Мисля че почти във всяко Лили има продукти на Доори. Но най-добре поверете на бул. Владислав Варненчик лилито или на Чаталджа, Хотел Черно Море двете Лилита близост.

# 620
Doret, от сайта makeup.bg

# 621
В кое лили има марката Ревлон, бях в няколко в София и няма..дали въобще има или само в сайта
За кой квартал се интересуваш? Има в почти всяко Лили, например във всички люлински съм виждала.

# 622
Момичета, и аз ще си взема пудрата на Аура, че много хвалене прочетох, но може ли да се ползва самостоятелно? Аз слагам само слънцезащитен крем.
И кой номер, със светла кожа съм /ако се наложи поръчка/?

Също голям + за жълтата спирала на Орифлейм.

# 623
Днес в Лили се наложи да върна червило, заради сгрешено намаление и такова сторно не бях виждала да се прави. Попълваха се кочани. После се звъня по телефона. Искаха ми се имена. Подписвах се на 100 места. Абе луда работа.

# 624
  • София
Момичета, и аз ще си взема пудрата на Аура, че много хвалене прочетох, но може ли да се ползва самостоятелно? Аз слагам само слънцезащитен крем.
И кой номер, със светла кожа съм /ако се наложи поръчка/?

Също голям + за жълтата спирала на Орифлейм.
Коя е спиралата?
Може ли снимка?
Благодаря

# 625
В големите жеги слагам само слънцезащита и пудрата на Аура,взимай смело.

# 626
https://bg.oriflame.com/products/product?code=38929
Имаше я по-напред и добре, че момичето писа, че е намалена на 3,99. Ще се поръчва. На последната страница на каталога е.

# 627

Покупките ми от днес ,крема за коса мирише много свежо ..

# 628
Нямам и никога не съм имала проблем с петите. Купих си днес от тази цветната "пемза" за пети от Лили. Има няколко вида - по-малки, по-големи, различни цветове, включително и такива, дето са като обувалка с тънък слой от това покритие. Защо си купих като нямам проблем с петите?! Защото, днес пред един банкомат стоеше пред мен семейство. И аз къде да гледам, стоейки на разстояние зад гърбовете им - първо в краката. Мъжът беше невъзможен! С торбести бермуди и тениска, и с грозни сандали, а петите му бяха потресаващи (и ноктите неизрязани). Жената с него беше симпатична, едра като фигура, но добре сложена с хубава коса, с чудесна бяла шифонена рокля на зелени цветя и красиви брокатени зелени чехли. Петите ѝ в тези чехли бяха потресаващи! Нацепени и захабени. Потресох се! И си купих пемза. Нищо че нямам проблеми с петите.
Хора, поддържайте си краката!

# 629
Азалия,не ползвай пемзата.Както имаш хубави пети,най-много да ги развалиш
Откакто спрях да стържа моите са си много добре,единствено крем ползвам.Мацката от медицинския педикюр ми даде този съвет.

Общи условия

Активация на акаунт