Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 942
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Ланкър, планините Овнерог
ultraviolet blue, мисля, че да. Поне ретиноловия беше 1% + squalane. Ще взема да го взема, няма да му се чудя.

# 601
Да ви питам, държите ли си кремовете в хладилник? Няма да ме има известно време вкъщи и се чудя тези отворени кремове, които не ползвам, дали да ги сложа там.
П.П. И да споделя, че съм много разочарована от маслото за устни на Essence с кокос. Миризмата му е невероятна, но изобщо не ми хидратира устните, даже напротив, като се отмие, ги чувствам още по-сухи.

Скрит текст:

# 602
  • София
Да ви питам, държите ли си кремовете в хладилник? Няма да ме има известно време вкъщи и се чудя тези отворени кремове, които не ползвам, дали да ги сложа там.
П.П. И да споделя, че съм много разочарована от маслото за устни на Essence с кокос. Миризмата му е невероятна, но изобщо не ми хидратира устните, даже напротив, като се отмие, ги чувствам още по-сухи.

Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги си държа отворена козметика която не ползвам в момента,  в хладилника. Вкл. и слънцезащитата

# 603
  • БГ
Здравейте,
ползвали ли сте отстъпката "рожденик" в ДМ за децата си? Дъщеря ми има рожден ден скоро и искам да ѝ взема подарък от дм -  ел. четка за зъби и ако мога да ползвам отстъпка - ще е чудесно.

# 604
В кое лили има марката Ревлон, бях в няколко в София и няма..дали въобще има или само в сайта

# 605
Може да се ползва отстъпката и за деца като се представи акт за раждане или Лк, ако е по-голямо детето.
Преди време обаче в темите се писа за случай, в който касиерката е искала рожденика лично да пристъства, а не само да се носи неговов документ, та явно е въпрос на късмет на какъв служител ще попаднете.

Лилито наистина са много зле с наличностите.
В началото на лятото някой похвали техния тониран крем с фактор и исках да го пробвам, но така и не го заредиха при нас, а почти всяка седмица ходя.

# 606
Това желе много ми харесва. Не си усещам кожата опъната, нито пък ми омазнява. Хидратацията  която ми дава ме удовлетворява напълно за този сезон. Жалко, че сега излезе чак, а не в началото на лятото.

# 607
  • БГ
Благодаря ви, задължително ще я взема с мен - става на цели 3 годинки  Simple Smile

# 608
Давам отзив за део крема на Алверде като се има предвид, че не се потя изключително много по принцип. Цял преди обяд бях навън, не съм усетила мокро под мишниците, до този момент няма и неприятен мирис. Като усещане е супер, не лепне. За сравнение, много години ползвах стика на Фа и сега сякаш този крем ми е по-любим. От тези део кремове имаше и за мъже, ще взема за проба на ММ, той ползва от много време део спрея на Балеа и си го харесва, но му стана любопитно и на него с този крем.

# 609

Като оставим това настрана, много съм доволна от тези ампули на Линеа Био против косопад: https://shop.lillydrogerie.bg/protiv-kosopad-8-br .
И аз!

# 610
Аз щях да ходя и до друг магазин, в близост до него има също Лили и там щях да видя, но плана се промени.Намалението не е голямо 2 лв,но уж представяш нов продукт в асортимента си и накрая го няма.Аз съм сигурна, че до края на месеца в този обект няма да има още бройки и ще си стои само етикетче с празно място.

# 611
Както казва Caroline Hirons, а също и другите, които гледам, ако едно нещо не е било в хладилник, докато сте го купували, то едва ли има смисъл да е в хладилник, когато е в къщата ви.

Скрит текст:

# 612
Не държа нищо в хладилник ако не е упомрнато изрично на опаковката му.

# 613
И аз. Те моите козметики не се развалят, защото не стоят в хладилник, а защото не ги ползвам. Joy Иначе трайността на химията е пословична, но не и безкрайна за съжаление. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
И аз не ги държа в хладилник, както и не помня кога нещо е отворено. Просто като преценя, че вече му е минала годността, го изхвърлям. Понякога ги изхвърлям и доста бързо ако забележа промяна в миризмата или консистенцията. Ако трябва да си държа козметиката в хладилник, то половината ще е пълен с мазила.

Общи условия

Активация на акаунт