Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 949
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Миналото лято така търсих продукт от брошурата им и все го нямаха в Лили. Питах служителка, каза че нещо не са успели да им го доставят, но че са на централно зареждане и не зависи от персонала на даден филиал да го заявят и получат в магазина, нито пък какво количество ще се достави... Май чак към края на месеца успях да го купя, а пък иначе на промоция целия месец.
Не ми беше спешно, попълвах си запас от репелентния спрей на Бочко че го ползвам доста. Ама не е там въпросът, не се прави така "промоция". Навик взе да им става на веригите, слагат някакви неща в брошурите там да запълнят страниците, а като отиде човек, поне половината изобщо ги няма.

# 586
Ужасни са Лили, на мен ми омръзна да щурмувам де що има магазини за елементарни неща. Все няма, все нещо не е наред. Та затова вече ги избягвам.

# 587
Аз много взех да се дразня от Лили също. Простотията с различни предлагани марки в различни обекти е безумна. Ходя като малоумна из два квартала докато намеря в кой точно магазин се предлага нещо си. Отделно, че персоналът е супер зле и никога нищо не знаят, а от консултанти са на светлинни години, просто са касиери.

# 588

Това някой знае ли как се използва..все едно нищо не върши. Може ли да се връща в ДМ стока или?

# 589
Ако виждам правилно, мисля че е за обезкосмяване(чрез пружинката се скубят).
Продукти могат да се върнат в ДМ с касова бележка. 🙂

# 590
Ако виждам правилно, мисля че е за обезкосмяване(чрез пружинката се скубят).
Продукти могат да се върнат в ДМ с касова бележка. 🙂
Да, за обезкосмяване е, но или аз не зна как или просто не става 😂

# 591
Намерих тук едно клипче:
https://m.youtube.com/watch?v=6PhdPwmJ7n8

# 592
  • Стара Загора
Аз си махам косъмчетата над горната устна с пружинка, но като тази, която жената показва в началото на клипа. Огъва се и косъмчетата влизат между пружинките. Явно като се прекарва така по лицето си захваща също.

# 593
  • Пловдив
Някой да е попадал или ползвал козметика с марката Фаберлик?

# 594
  • Стара Загора
Има тема за FABERLIC.

# 595
Лили като поддържат сайт, толкова ли е трудно да поддържат и наличност в различните магазини? Сега някой може да ме нападне и да каже, че е сложна работа, прекалено голяма занимавка и т.н. - не, не е така. Още повече, че и тях ги улеснява, стига изпълнението на сайта и на начина за маркиране на даден артикул като ''изчерпан''(чрез баркода) да са направени правилно. Как пък дадени магазини могат да се справят, обаче други - не?

Като оставим това настрана, много съм доволна от тези ампули на Линеа Био против косопад: https://shop.lillydrogerie.bg/protiv-kosopad-8-br .

# 596
Вчера в лили видях, на местата където има изчерпана стока, седи картонче, което може да се сканира с телефона ви и така да заявите, че има неналичен продукт. Не съм пробвала обаче. Но все пак мисля е задължение на служителите да уведомяват за изчерпана наличност, а не клиента да ходи и да сканира.

# 597
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой с мнение за марката СкинРепъблик (май така беше)? Онзи ден в ДМ видях серуми на тази марка, сложени при азиатската козметика. Направи ми впечатление, че пише made in Bulgaria. Поне на ретиноловия така пишеше. Не намирам инфо за марката. Всъщност намирам, но не са бг марка, а швейцарска.

# 598
Това с Лили и наличностите и на мен ми е писнало. Затова ходя още в първия ден ако нещо ми хареса в брошурата иначе ако се изчерпа, просто трябва да забравя за този продукт. Шанс да е отново наличен нула. Така и стана с пудрата с частици дето ни беше хит сега. Така и не успях да я намеря и купя в двете Лили в моят квартал. А работа към центъра нямам.

# 599
Преди си мислех, че наличността в сайта на Лили отразява наличността в магазините в този смисъл, че ако нещо е изчерпано на сайта, значи не може да се намери в никой обект. Изненадата ми обаче беше огромна, когато си намерих крема, който не беше наличен онлайн, в Лилито до нас - тоест поне преди 5-6 месеца сайтът е отразявал наличността на склада. Сега може и да са по друг начин нещата.

Гита Ог, тази марка ли: https://en.theskinrepublic.ch/products/retinol-1-serum?_pos=3&am … 5a5beef&_ss=r ?

Общи условия

Активация на акаунт