В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 904
  • 787
  •   1
Отговори
# 330

" Шаро" е до Марно поле, от Алегро тръгваш надолу по улицата.
"Шаро" имаше и там, където сега е БИЛЛА Слънчев дом (бившият Дензел) в началото на Беляковско шосе. Гледам, обаче, че имаше табелка, че са го изместили някъде по ул. Пейо Яворов (това е улицата точно срещу въпросния магазин БИЛЛА). Не знам къде точно, но вероятно е пишело и номер, така че вероятно лесно ще се намери.
Точно под новия блок, който строят вляво.

Да, точно така. А ако има хора, които живееят на Яворов или наоколо - до Шаро ще се отвори магазин "Стиви" от лявата му страна, а отдясно аптека/най-вероятно Асклепий/.

# 331
  • Велико Търново
Скрит текст:
" Шаро" е до Марно поле, от Алегро тръгваш надолу по улицата.
"Шаро" имаше и там, където сега е БИЛЛА Слънчев дом (бившият Дензел) в началото на Беляковско шосе. Гледам, обаче, че имаше табелка, че са го изместили някъде по ул. Пейо Яворов (това е улицата точно срещу въпросния магазин БИЛЛА). Не знам къде точно, но вероятно е пишело и номер, така че вероятно лесно ще се намери.
Точно под новия блок, който строят вляво.
Възможно е, аз нямам път натам и не съм влизала в улицата скоро.

# 332
  • Велико Търново
Някой да знае къде има Зентел за острици в Търново? Детето ги е хванало и трябва да вземаме всички.

Никъде няма да намериш тук, единствения вариант е да звъннеш в педиатрична аптека "Ерудита" и евентуално там могат да помогнат.Доста отдавна е отказ.

# 333
  • Велико Търново
Момичета, имам въпрос относно оптиката под редакцията на Янтра днес, не намирам името и в нета. Чувала съм, че там преглеждат две лекарки, имате ли мнения коя е по-добра. Става въпрос за сверяване на диоптър и правене на нови очила.

# 334
  • В.Търново
Намерих магазин Шаро в събота. Да, в уличката под КАТ Благодаря ви!

# 335
На улица Васил Левски ли се намира бившата стоматология? Предварително благодаря

# 336
# 337
  • Beyond the stars
Момичета, имам въпрос относно оптиката под редакцията на Янтра днес, не намирам името и в нета. Чувала съм, че там преглеждат две лекарки, имате ли мнения коя е по-добра. Става въпрос за сверяване на диоптър и правене на нови очила.

City optic. Костуркова преглеждаше там, харесвам я аз. Сверяване на диоптър и нови очила като цяло не е сложна манипулация, та и двете би следвало да се справят качествено.

# 338
  • Г. О.
Другата е Шивачева.

# 339
И Шивачева е добра, аз я харесвам.

# 340
  • При децата ми
Края на миналия месец водих дъщеря си при Костуркова точно за сверяване на диоптър и за очила. Доволна съм.
Водила съм я и при Цветанова в Горна Оряховица. Батко и само в Горна, при д-р Цветанова ходи на прегледи, но то е защото още първия път отидохме там и той и аз останахме доволни и така вече седем години. С очила е от пети клас.

# 341
  • Бургас
Здравейте, майчета от прекрасния град! Преди седмица бях във вашия град на почивка и влязох в едно ателие за плетени неща от вълна: пуловери и др изделия, изработва ги на място приятна млада жена .Детето обаче ми  отвлече вниманието и не взех визитка. Ще съм ви благодарна ако някой се сеща как се казва ателието, за някакъв контакт. Приблизителния адрес е Стефан Стамболов 47-55

# 342
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Имате ли представа каква долу-горе е цената на фотополимерна пломба? Сигурно всеки зъболекар работи със свои цени, но приблизително да ме ориентирате, ако сте правили скоро подобна манипулация.

# 343
  • При децата ми
Ако не ме лъже паметта около 40 лв. ми взеха преди два-три месеца.

# 344
Здравейте, майчета от прекрасния град! Преди седмица бях във вашия град на почивка и влязох в едно ателие за плетени неща от вълна: пуловери и др изделия, изработва ги на място приятна млада жена .Детето обаче ми  отвлече вниманието и не взех визитка. Ще съм ви благодарна ако някой се сеща как се казва ателието, за някакъв контакт. Приблизителния адрес е Стефан Стамболов 47-55

Да не е това https://www.facebook.com/dryflowersbygeri/

Общи условия

Активация на акаунт