В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 874
  • 787
  •   1
Отговори
# 405
Проверете в магазин Cake Tools , на ул. Серес 10. Доста е зареден Hands V
Благодаря!

Светли празници!

# 406
Здравейте търновци, от скоро живея в града, налага ми се да посетя гастроентеролог. Има ли добър такъв в града, можете ли да ми препоръчате?

# 407
  • Велико Търново
Знам, че не е мястото за обяви, но тук контингента е най-съвестен!
Отдавам гарсониера в града, под наем, от отдавна се опитвам да намеря време да я публикувам... Има няма 3м вече Simple Smile, и нааай накрая вече я давам под наем. Ако някой има позната двойка/приятели, почтени хора, а не вещо-погубващи може да ми пише на Лс и ще пратя обявата Simple Smile

# 408
Здравейте търновци, от скоро живея в града, налага ми се да посетя гастроентеролог. Има ли добър такъв в града, можете ли да ми препоръчате?

ММ е ходил при Яна Колева, но за нея се чака, понеже часовете са заети за доста време напред. Друг, при когото ходи и е доволен е д-р Костурков-младши, но той е в болницата в Горна Оряховица

# 409
  • Велико Търново

ММ е ходил при Яна Колева, но за нея се чака, понеже часовете са заети за доста време напред. Друг, при когото ходи и е доволен е д-р Костурков-младши, но той е в болницата в Горна Оряховица
И мои познати са ходили при Костурков баща и син и са доволни.

# 410
Благодаря ви! Весели и топли празници!

# 411
  • Велико Търново
Ходила съм при Колева и също съм доволна, но пролетта посетих Милена Узунова мисля, че беше . Много внимателна и обясняваща млада лекарка

# 412
Весели празници,  дами!

Ледената пързалка на спортната зала работи ли?

# 413
Весели празници на всички!
Днес точно не сме минавали, но тия дни ходихме и работеше, няма логика днес да не работи, според мен.

# 414
Благодаря,  не ми е зор за днес, просто да знам 🙂

# 415
Здравейте! Планираме най-накрая да се преместим в Търново и искам да разбера дали има проблем с местата в детските градини и училищата в града. Бихте ли ми помогнали? Не можах да намеря специална такава тема, което май означава, че няма проблеми.

# 416
  • Велико Търново
Като цяло със сигурност не е както в София положението, но отново си има райониране. Има детски градини и училища , в които трудно дори и по район  се влиза  - ДГ"Соня", СУ"Емилиян Станев" например се сещам на първо четене.

# 417
  • Велико Търново
Според мен липсата на специална тема за това съвсем не е показател за липса на проблеми.
Като баба на 4-годишно дете не бих казала, че записването в детска градина не представлява трудност. Да не говорим, че групите са доооста претоварени - вж. тук (повечето списъци не са активни, но и от тези, които са, е очевидно).

# 418
Благодаря за отговорите. Все пак трудно е доста по-добре от невъзможно Grinning

# 419
  • В.Търново
Току-що говорих с д-р Димитрова, алерголожката.За съжаление от тази година вече няма да работи с направление.

Общи условия

Активация на акаунт