В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 799
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за мненията за др Сирачка, ще запиша час. Къде преглежда? Работи ли по каса да знам дали трябва да вземам направление.
За вет клиники зависи какво Ви трябва - доколко е сериозен проблемът. С две ръце препоръчвам също Еклипс. Лекарите в Санивет обаче също са добри и отзивчиви. С различни животни сме ходили и на двете места.
Преглежда в ДКЦ-то на Нова болница,  там звъниш за час, но се чака, да знаеш. Работи с НЗОК.

За клиника и ние сме в Еклипс, доволна съм.  Понеже котакът ми е със сериозен здравословен проблем си ни насочиха в София за изследвания и мнение.  Всичките ни животинки през годините са били все там.

# 256
  • Велико Търново
На третия етаж е кабинетът на д-р Сирачка, като се влезе откъм Първо вътрешно по коридора, е първият вдясно. Мисля, че 307-ми беше, но не съм много сигурна. Името ѝ не беше написано на вратата аз като ходих.

# 257
Здравейте.
Къде в Търново има магазин за прежди и платовете с богат избор?
По-специално ми трябва мериносова вълна и хубав памучен плат за чаршафи и муселин за бебешки пелени. Едно време прежди продаваха един ден в седмицата на пазара на Пишмана, но от години не съм го виждала човека.

# 258
  • Г. О.
Пробвайте в магазина за прежди на ул. Мармарлийска, малко над сладкарница Лучия.

# 259
  • София/Севлиево
Здравейте.Нахлувам в темата ви с едно питане-има ли в Търново магазин КиК?В неделя със съпругът ми ходихме до там ,където са Практикер,ДМ,Пепко,Макдоналдс и др.На табелата имаше и логото на КиК ,но така и не го видях къде е(имаше едно огромно празно помещение,дали не е било там)...

# 260
Мисля, че още не е отворен, иначе и аз знам  че там трябва да бъде.

# 261
В момента го правят точно там където сте го видяли.

# 262
Пробвайте в магазина за прежди на ул. Мармарлийска, малко над сладкарница Лучия.
Благодаря, ходих снощи там, но нямаха.
Днес търсих някакъв магазин GM Design или нещо подобно, който трябваше да е на ул. Васил Левски, но не го намерих. Явно ще поръчам от интернет.

# 263
До колкото видях ще отворят магазина на 28 или 29 октомври.

# 264
  • София/Севлиево
Благодаря ви.Значи правилно съм се ориентирала.Скоро пак ще си направя разходка до любимото Търново...

# 265
Здравейте, търся занимания по  йога, пилатес, аеробика или нещо подобно в центъра.

# 266
Здравейте, препоръчайте ми хирург за дребна, но наложаща , интервенция във Велико Търново, Горна или Плевен, изключвайки д-р Толеков. Благодаря!

# 267
  • Велико Търново
Имате ли наблюдения върху компетенциите на др Георгиев, съдов хирург?

# 268
  • Велико Търново
За д-р Георгиев и аз бих била благодарна да видя отзиви.

Здравейте.Нахлувам в темата ви с едно питане-има ли в Търново магазин КиК?В неделя със съпругът ми ходихме до там ,където са Практикер,ДМ,Пепко,Макдоналдс и др.На табелата имаше и логото на КиК ,но така и не го видях къде е(имаше едно огромно празно помещение,дали не е било там)...
В момента го правят точно там където сте го видяли.
Според адреса, изписан на сайта им (Магистрална 17) Гугъл Мапс показва, че магазинът наистина е около Практикер. На картата им обаче е отбелязан около Практис Satisfied

# 269
Магазина е точно до магазин Мания в комплекса под Техномаркет.
Не знам само изисква ли се сертификат?

Общи условия

Активация на акаунт