В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 931
  • 787
  •   1
Отговори
# 270
Сигурно се изисква, предвид че не е за хранителни продукти, а за други джунджурии.

# 271
  • Beyond the stars
Изисква се, поне в софийските. Не мисля, че има вариант да е под 300кв търновският.

# 272
Мисля, че се изисква. Бяха писали в страницата си във ФБ.
Момичета, препоръчайте от къде да поръчам торта за детски рожден ден. Трябва ми малка торта. Не искам големи захарни украси и такива щуротии. Да е вкусна и с качествени суровини.

# 273
За КИК сертификат се изисква, даже го скенират на входа. В неделя ходих не че купих нещо
Blush

# 274
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Мисля, че се изисква. Бяха писали в страницата си във ФБ.
Момичета, препоръчайте от къде да поръчам торта за детски рожден ден. Трябва ми малка торта. Не искам големи захарни украси и такива щуротии. Да е вкусна и с качествени суровини.
Работилница, Храна и Здраве - ул. "Асти" 24 5000 Veliko Tarnovo  - поръчвала съм многократно от тях и съм много доволна
Пекарна "Сладкия кът" - Пейо Яворов №34 5000 Veliko Tarnovo - не съм поръчвала торти, изхождам само от няколкото хубави отзива, които имам и от качеството на другите неща, които купувам от тях.
Имат страници във Фейсбук.

# 275
Здравейте, някой има ли телефон на ДГ Ален мак на Пишмана. Намерих номер в интернет, но не мисля че работи. Когато звъня винаги ми дава че не мога да се свържа с номера. Писах им във ФБ и още чакам отговор. Благодаря предварително

# 276
  • При децата ми
Кой от гинеколозите препоръчвате за профилактичен преглед?

# 277
Д-р Максудов.

# 278

Аз препоръчвам д-р Рашкова!  За гинекологични проблеми и прегледи от всякакво естество.

# 279
  • Велико Търново
За торти Ирина Сапунджиева.
За гинеколог аз ходя при Емилия Рашкова.

# 280
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Някой да е ползвал услугите на дентално студио "ДИМАНОВИ"?
Впечатления?

# 281
  • Велико Търново
Моля за съвети препоръка за офталмолог в града.
Също, ако имате опит с др  Миланова и др Иванов, моля за отзиви.

# 282
Моля за съвети препоръка за офталмолог в града.
Също, ако имате опит с др  Миланова и др Иванов, моля за отзиви.
От Миланова нямам опит.
Иванов- да.
Костуркова- две два- та.
Крушева и Павлова- не.

# 283
Някой да е ползвал услугите на дентално студио "ДИМАНОВИ"?
Впечатления?
Аз ги ползвам. И при двамата съм ходила. Според мен са добри професионалисти, но работят много бавно и прецизно. Едно посещение ми е около два часа, което е доста изморително. Но не бих ги сменила.

# 284
  • Велико Търново
Момичета, прали ли са ви килим в домашни условия? Имам един персийски килим, който вече няма къде да занеса и се чудя какво да правя. И ако да - да ме ориентирате с цени

Общи условия

Активация на акаунт