В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 924
  • 787
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, прали ли са ви килим в домашни условия? Имам един персийски килим, който вече няма къде да занеса и се чудя какво да правя. И ако да - да ме ориентирате с цени
Химическо чистене Свежест, много съм доволна.

# 286
  • някъде там
Момичета, прали ли са ви килим в домашни условия? Имам един персийски килим, който вече няма къде да занеса и се чудя какво да правя. И ако да - да ме ориентирате с цени
Химическо чистене Свежест, много съм доволна.
Едно обаждане, идват взимат килима и след няколко дни го връщат като бонбон опакован и приятно ухаещ. Препоръчвам!

# 287
Здравейте, препоръчайте ми нефролог. Благодаря.

# 288
Здравейте!Добър ендокринолог в града и гинеколог ,които е добър в разчитане на половите хормони .Благодаря!

# 289
Сирачка и Максудов 🙂

# 290
  • В страната на мечтите.
Някой знае ли дали има работещ УНГ в събота някъде в града? От снощи съм с ужасно възпаление на ухото и не знам как ще издържа до понеделник, за да отида при личната лекарка.

Или поне в спешното дали имат дежурен УНГ, за да не ходя напразно?

# 291
Нямат в спешното УНГ.

# 292
  • Велико Търново
Някой знае ли дали има работещ УНГ в събота някъде в града? От снощи съм с ужасно възпаление на ухото и не знам как ще издържа до понеделник, за да отида при личната лекарка.

Или поне в спешното дали имат дежурен УНГ, за да не ходя напразно?
Проверете в Горна Оряховица д-р Стоянов. Той е завеждащ отделението УНГ. Може да е на смяна.

# 293
Момичета, в момента със зелен сертификат може ли да се влезе в Пепко и Декатлон? Все нови и нови заповеди излизат,  ошашавих се вече дали едни прости маратонки мога да си купя по стандартния начин или трябва да ги резервирам онлайн/поръчам онлайн?

# 294
  • Велико Търново
Със зелен сертификат се влиза навсякъде и да - в пепко и Декатлон го изискват. В Декатлон на място пред магазина може да се пазарува без сертификат - просто ти носят , това което ви интересува

# 295
За който още не е видял/чул, водата отново спира/спря. Според информацията в сайта до 24 часа на 10 ноември. Аман.

# 296
  • В страната на мечтите.
Някой разбра ли къде този път е аварията? Аз чух, че пак била на същото място като в събота, но не знам дали е достоверен източник. Дано да я пуснат бързо този път, че ни омръзна.

# 297
И аз така разбрах.
Направо ми писна през два дни да няма вода, на нищо не прилича това.

# 298
  • Велико Търново
Не се оплаквайте, в нашето село нямаше до неделя следобед. А за разкош, от Вик не бяха споменали населеното място, в списъка без вода. Simple Smile... Щом ток има, все някак ще оцелеем Simple Smile

# 299
  • София/Севлиево
Здравейте.Пак съм аз с въпрос-дали и къде в Търново правят коледни фотосесии?

Общи условия

Активация на акаунт