В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 915
  • 787
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте.Пак съм аз с въпрос-дали и къде в Търново правят коледни фотосесии?
Теодор Калушков- https://www.facebook.com/kalushkov/about/?ref=page_internal
Намира се до полицията- ул. " Марно поле" 23, ет. 5- мисля, че е офисът на Хепи Мамс там.

И тази мацка прави фотосесии- https://www.facebook.com/Mood-Photography-467724474027776
Моника се казва.

# 301
  • Велико Търново
Калушков мисля прави коледните фотосесии от домът им в с. Леденик. Страхотни са. Скоро попаднах на рекламата за тази година във фейсбук.

# 302
  • Велико Търново
Някой с препоръка за фирма за почистване на домове? Досега ползвах услугите на свежест и съм доволна, но ми се иска да пробвам и други. Нямам нищо против свежест, не ме разбирайте погрешно.

# 303
skk007, аз не мога да ти помогна, но имам въпрос.
Свежест перат ли мека мебел?
Имам диван и няколко стола, които искам да бъдат освежени, понеже ги имаме вече година, а не са прани още.

# 304
Здравейте.Пак съм аз с въпрос-дали и къде в Търново правят коледни фотосесии?
Йоанна Бояджева
 https://www.facebook.com/profile.php?id=100063564039714

# 305
  • У дома
Някой с препоръка за фирма за почистване на домове? Досега ползвах услугите на свежест и съм доволна, но ми се иска да пробвам и други. Нямам нищо против свежест, не ме разбирайте погрешно.
Здравей, ние като се преместихме идваха от Пропко мисля , че беше фирмата. Имам визитка, ще ти я снимам по- късно и ще ти я пратя. Доволна съм, тогава ги питах и казаха, че предлагат и регулярно почистване, но за цена не мога да помогна.

# 306
  • Велико Търново
Благодаря за предложението!
Свежест перат дивани и матраци, но аз не съм ги ползвала с тази услуга. Със сигурност са добри, защото много се стараят. Просто искам да видя и други как са.

# 307
  • Велико Търново
Аз пак към вас да се обърна - имате ли представа как върви заплащането за почистване на вход на блок?

# 308
  • В.Търново
Къде продават пелени за кученца с феромони?

# 309
Аз пак към вас да се обърна - имате ли представа как върви заплащането за почистване на вход на блок?
Зависи от етажите. 60- 120 лв. Средно е 80 лв. Четири пъти месечно. Прозорците- отделно се плаща за тях, два пъти годишно.

# 310
Здравейте!Искам да попитам някой има ли отзиви зa I clinic и по точно за поставянето на филиъри в назолабиални или скули при д-р Георгиев

# 311
  • Велико Търново
Къде продават пелени за кученца с феромони?
В зоомагазин Шаро съм виждала, но предполагам, че във всички такива магазини имат.

# 312
Здравейте, къде правят антигенни тестове за 10лв във ВТ или това не е истина?

# 313
  • В.Търново
Здравейте, къде правят антигенни тестове за 10лв във ВТ или това не е истина?
Медилаб на 2ет. в политиката.

DamaPika, къде се намира нагазин Шаро? Благодаря ти!

# 314
10 лв. е теста и 2. 50 ми взеха за вземането на кръв / преди седмица това/.
" Шаро" е до Марно поле, от Алегро тръгваш надолу по улицата.

Общи условия

Активация на акаунт