В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 828
  • 787
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Издирвам зоомагазин с рибки?

# 496
До Лидл - по-лесно ще обясня така

# 497
  • Велико Търново
Благодаря! Сега се сещам, че съм го виждала

# 498
  • В.Търново
И под кино Искра, по улицата към Патриарха.

# 499
Здравейте,знаете ли къде се продават народни носии ?

# 500
Виждала съм малко преди хотел Янтра, има разни магазинчета след панорамните тераси. Виж по тази улица, Стефан Стамболов май се казваше. По чаршията също е възможно да има.

# 501
Благодаря Simple Smile

Виждала съм малко преди хотел Янтра, има разни магазинчета след панорамните тераси. Виж по тази улица, Стефан Стамболов май се казваше. По чаршията също е възможно да има.
[/quote]

# 502
Здравейте, имам един билет в повече за детския цирк утре за възрастен. На съпруга ми му се наложи да пътува и няма да може да дойде с нас. Бих искала да подаря билета на някой, ако желае да го ползва. Ако някой се интересува нека ми пише на лично съобщение.

# 503
  • Велико Търново
Здравейте, кой гинеколог ще ми препоръчате от Авицена. Теменужка Цочева или Емилия Рашкова. Трябва ми прости за обикновен преглед. Благодаря предварително!

# 504
  • Велико Търново
Емилия Рашкова е от Невромедикс.Аз я харесвам много, но ми е и приятелка.
Редактирам се за Цочева-първият ми преглед на 13-14 години беше при нея, имам кошмарен спомен за ужасния й език.Това е било преди 26+ години, и сега като я видя винаги се чудя как толкова елегантна жена, може да е толкова ужасна.Не коментирам професионализъм, защото е нямало сериозен проблем.

# 505
  • Велико Търново
Хмм, аз видях че работи в Авицена, благодаря Ви, ще потърся номер на невромедикс!

Емилия Рашкова е от Невромедикс.Аз я харесвам много, но ми е и приятелка.
Редактирам се за Цочева-първият ми преглед на 13-14 години беше при нея, имам кошмарен спомен за ужасния й език.Това е било преди 26+ години, и сега като я видя винаги се чудя как толкова елегантна жена, може да е толкова ужасна.Не коментирам професионализъм, защото е нямало сериозен проблем.

# 506
Цочева- не от мен.

# 507
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Рашкова е  в Невромедикс. Преди два месеца звънях в Авицена за час за нея и ме уведомиха (недоумявам толкова ли е сложно да сменят информацията на страницата си).
Към момента, в който аз се опитах да запазя час, с направление даваха за след 2-3 седмица. А за платен прием - след 2-3 дни.

# 508
Здравейте, ще има ли утре чествания? Дали Царевец ще е с безплатен вход?

# 509
  • В.Търново
Знаете ли къде наблизо правят отливка за индивидуални стелки за спорт и и ежедневие?Без тия на Полтава.Пращат ни чак в София. Не вярвам да няма някъде наблизо. При Лефтеров бяхме вадили, не ставало такива ми каза д-р Виктор Точков. За дете става въпрос. Гледах сайта на тия в София, един брой стелки вървят около 170лв. Абсурдо е просто....
https://orthoteh-bg.com/produkti/produkti-individualni-ortopedic … rICoaAjy1EALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт