В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 837
  • 787
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, нужда ми е препоръка за тапицер на мебели, за кожени дивани става въпрос.

# 481
Моят диван го претапицира Краси- 0882 855859. Във фейса е Тапицерски услуги Краси. Не е кожен, но мисля, че и кожа работи.
Много кадърен, лично мнение.

# 482
Добро утро, някой да знае работното време на доктор Коновски рентгенолог до колкото разбрах 🙂 и трябва ли да се вземе час или отиваш и чакаш. Благодаря предварително и лек ден на всички.

# 483
Препоръчайте ми китайски ресторант, пробвали сме Златен дракон, но не ни хареса никак.

# 484
  • Велико Търново
Ние сме установили, че най ни харесва Хуа джоу- този срещу Петрол

# 485
  • Велико Търново
Знаете ли къде в града продават платове за сенници и тенти. Като импрегнирана материя ми трябва, за да се подмени изпечен сенник.

# 486
# 487
  • Велико Търново
Знаете ли къде в града продават платове за сенници и тенти. Като импрегнирана материя ми трябва, за да се подмени изпечен сенник.
От Кино Искра като се тръгне към Патриарха по Мармарлийска веднага вдясно в блокчетата има магазинче за платове. Там зная, че се продават тапицерски платове. Може да има и импрегнирани.

# 488
  • Велико Търново
Здравейте, имате ли наблюдения от лабораторията в нова болница, мисля там да пускам няколко изследвания, и дали знаете дам дали пускат антитела. Благодаря предварително!

# 489
  • Велико Търново
Аз лично за всякакви изследвания се доверявам на Медилаб. За болницата май не съм чувала отзиви.

# 490
Не се правят антитела в болницата. В Медилаб и аз правих на децата антитела.

# 491
Може ли препоръка за учител по математика, частен.
За петокласник.
Благодаря предварително!

# 492
  • В.Търново
За антитела също Медика, Рамус, Кандиларов.

# 493
Може ли препоръка за учител по математика, частен.
За петокласник.
Благодаря предварително!

В кой район сте?

# 494
По центъра съм, но не ме бърка и някой квартал.
Да, и за сенсей ако може препоръка, карате.
Благодаря на съфорумката и тук, която ми писа на ЛС. Heart

Общи условия

Активация на акаунт