Оптичен интернет от A 1

• 167
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте ,колко от вас ползват оптичен интернет за дома от A 1 и има ли проблеми и прекъсвания с него ? Как се свързвате при прекъсвания с кол центъра им ? Имаме заявка за инсталация ,но не мога да се свържа с тях  нито по телефон ,нито от сайта ,за да променя часа на заявката .
Сумата по договора е една ,а ми изпратиха sms веднага след електронно подписване на договор ,че от март 26 ще е с 2 - 3 лв по - висока. З- те лева не са проблем ,носе оказва ,че има уловки
Най - общо ,доволни ли сте от оптичния интернет на A 1 ?

# 1
  • София
Доволна съм от интернета, но имат доста уловки, да. Към края на всеки договор ще ви се обаждат, за да ви предлагат все по-скъпи и по-скъпи планове. Режете до самия край и накрая ще предложат пак същото на същата цена. Simple Smile

# 2
  • София
От време на време правят повишаване на абонамента с 2-3 лв. заради инфлацията. Описано е в общите условия на А1. С оптичен интернет сме от доста време. Нямам съществени проблеми. Когато се е налагало съм успявала да се свържа с тях. Като ви свържат, проверете скоростта на интернета. Ако не съответства на договореното, им звъните да си го оправят. Всички оператори въртят номера. Важно е да си четете договорите и общите условия.

Общи условия

Активация на акаунт