В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 780
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Валянова ходи в iClinic, ако не се лъжа. Ефектът от поставяне на конци, ако са поставени добре, е общо взето УАУ, но има риск от сраствания, та ... всяко вмешателство си има последствията.

# 586
  • Велико Търново
Пепи, аз съм крайно против всякакви корекции, но хора различни.

# 587
Препоръчайте ми ортопед за профилактичен преглед на едномесечно бебче.

# 588
  • Велико Търново
Антонов е нова болница. Не че съм доволна, но е един от малкото които са в час в града. Ако търсите специалист извън града, мога да препоръчам такъв от София.
За профилактичният преглед за лксация на тазобедрената става, Антонов ще свърши работа.

# 589
  • Велико Търново
Той, обаче идва в определен ден и вероятно ще се чака доста.
Аз освен Здравков и Антон, други не познавам, но не може да няма млади имена.

# 590
  • В.Търново
Положението с ортопедите в Търново е плачевно. От личен опит казвам. За бебенце наистина Антонов ще свърши работа.

# 591
Нямам добро впечатление от Антонов, загуба на време.

# 592
  • Велико Търново

Все пак говорим за рутинен преглед.
Аз пък имам много добри впечатления от него, лични при това.

# 593

И аз имам лични впечатления, отказа да прегледа детето, защото ревеше много....но пък направлението си го взеха.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 06:52 от 33hope

# 594
И аз имам питане за DermaV. Става дума за акне. Някой правил ли си е процедури там и ако "да" какви?

# 595
  • Велико Търново
Аз съм ходила веднъж на почистване, ако става дума за салона, който се намира на "Ален мак".Собственичката много години живееше в Америка и там е работила в такава клиника.
В интерес на истината не съм виждала "уау" ефект след каквито и да било процедури, правени на различни места в страната.Зависи и в каква степен е поразена кожата.

# 596

Отидох на частен преглед при него, дори 2 минути не ми отдели време и внимание да ме изслуша за какъв проблем отивам при него, трябва да му говориш на гърба. При самия преглед на крака ми се дразнеше изключително много, че не разбирам инструкциите как да го движа, до такава степен, че да злорадства със сестрата в стаята. Т.е. получих такова отношение от него, каквото би получила и неканено влязла муха от прозореца му. Не става като човек, за специалист....... ако си му познат, най-вероятно.

# 597
Аз съм ходила веднъж на почистване, ако става дума за салона, който се намира на "Ален мак".Собственичката много години живееше в Америка и там е работила в такава клиника.
В интерес на истината не съм виждала "уау" ефект след каквито и да било процедури, правени на различни места в страната.Зависи и в каква степен е поразена кожата.
Да, аз прочетих,че е работила в САЩ и това някак ми вдъхна надежда, че може да разреши проблема ми с акнето. Или поне някакви насоки да получа. Толкова години - козметици, дерматолози и нищо. Или само временен ефект. Четох,че имат и дерматолог в клиниката.
Иначе колко да е поразена - на периоди се засилва акнето. И имам и кафеникави петна останали от стари пъпки. А съм доста далеч от възрастта, в която да имаш акне е някак в реда на нещата.

# 598
Да, аз прочетих,че е работила в САЩ и това някак ми вдъхна надежда, че може да разреши проблема ми с акнето. Или поне някакви насоки да получа. Толкова години - козметици, дерматолози и нищо. Или само временен ефект. Четох,че имат и дерматолог в клиниката.
Иначе колко да е поразена - на периоди се засилва акнето. И имам и кафеникави петна останали от стари пъпки. А съм доста далеч от възрастта, в която да имаш акне е някак в реда на нещата.
Прави ли ли сте изследвания, за да потърсите причината за акнето?

# 599
Мен ме интересуват мезотерапии главно ,ако някой е правил в Търново моля да сподели

Общи условия

Активация на акаунт