В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 074
  • 787
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, знаете ли графикът на доктор Костуркова в поликлиниката? Знам, че с д-р Шивачева работят сутрин-следобед, редувайки се, но не знам в кои часове е първаа там, а ми не се налага да заведа детето, ако мога още утре.

# 676
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Търся мнения за рехабилитатори за раздвижване на 15 г момче след луксация на раменна става (т. нар. "извадено рамо")...

# 677
  • Велико Търново
Ани, утре ще питам колежка, чието дете ползваше такава и ще ти пиша.

# 678
Д-р Шивачева със записване на часове ли работи? И с какво работно време е?

# 679
Здравейте, може ли да ми препоръчате масажист/масажно студио? Ако предлагат подаръчни ваучери за масаж на цяло тяло/лечебен масаж на гръб и т.н още по-добре Blush

# 680
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, може ли да ми препоръчате масажист/масажно студио? Ако предлагат подаръчни ваучери за масаж на цяло тяло/лечебен масаж на гръб и т.н още по-добре Blush
Назиктер Николова – масажист от салон Beauty

# 681
  • В.Търново
Здравейте!
Търся мнения за рехабилитатори за раздвижване на 15 г момче след луксация на раменна става (т. нар. "извадено рамо")...
Може би Плевен, но име не мога да дам. В Търново не знам кой би ви свършил работа.

# 682
Аз бих препоръчала това https://mb-polskitrambesh.com/ Simple Smile

# 683
Здравейте, искам да Ви попитам мнение за църква в Търново или околията. Обмисляме да правим кръщене но няма да сме много хора и за това искаме да е някой малка, с добро отношение. (скоро ходихме на едно кръщене и бързо приключи всичко, защото имало други след това). И ако можете да ми кажете приблизителна сума за ритуала.

# 684
  • Велико Търново
Те май вече все по-често бързичко приключват. Кръщенето на дъщеря ми беше в Килифарево в манастира преди две години. Доволна съм от ритуала, мястото много си го харесвам. Мисля че 80 лв беше тогава цената. Предполагам сега е повече вече.

# 685
Кръщене не се прави в манастир (по думи на игуменката на манастир "Св. Троица").

# 686
Кръщене не се прави в манастир (по думи на игуменката на манастир "Св. Троица").
Защо?

# 687
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
На дъщеря ми кръщенето беше именно там.

# 688
  • Велико Търново
На какво основание обясни ли ви? По-безумно нещо не съм чувала скоро

# 689
  • Велико Търново
Хммм... странно защо тогава една много голяма част от кръщенетата се правят именно в манастири. Rolling Eyes Посоченият едва ли прави изключение.

Общи условия

Активация на акаунт