Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 413
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ver4e, на мен ми изтръпват всяка сутрин китките...
Ми незнам, мен много ме боли, ставите на ръцете и по-скоро на лявата, дано да минава скоро  Sad

# 196
Klemy, не ми се идва чак дотам, темата не ме дърпа много този път. Мисля да я пропусна този път. Във вторник смятам да идвам обаче, за да чуя за цезаровто непременно.

# 197
  • Варна
верче аз съм така от около 2 седмици  Cry адски болки в лявата китка,чак се събуждам посред нощ от болка. и силно изтръпват - днес не можах да си вдигна мобилния  Shocked
и аз пия калции-фосфор-С и витамини за бременни и много сирене и мляко.
ама пак боли  Tired дано да мине след раждането  Praynig

и при мен будуването около 3-4 се започна ставам то тоалетната и край-поне час не мога да заспя.после ставам към 8-9 закусвам и пак заспивам до 12-13  Tired и сега пак ми се спи
баща ми се бъзикаше навремето че ще се разболея от сънна болест  Rolling Eyes

крампи нямам боже опази  Praynig но съм доста подута откъм краката и ръцете - не ми става брачната халка,нося я на кутрето  Laughing а от обувките ми стават само маратонките и едни боти ама без да ги закопчавам  Laughing

# 198
  • Варна
абе малко нестандартен въпрос ама  Embarassed....
кажете нещо ефективно за отпушване на тоалетни бе???? Thinking
с тоя запек всеки път като отида и я запушвам ебаси   smile3550
по 3-4 кофи поливам допълнително и пак не "заминава" #Cussing out
сякаш ям бързосъхнещ цимент  Rolling Eyes

# 199
ами, ти трябва да пиеш много течности през деня, 1л. прясно мляко на ден....и яж и разхлабващи плодове...топло мляко с мед...

# 200
  • Варна
ям бе братче,ям пия и пак павета снасям  ooooh!

# 201
Добро утро!
кАК Е  настроението?
И на мен вчера за пръв път ми изтръпна ръката, без нищо ей така. Много неприятно, но с крампите е по зле. Нощно време се будя преди да се обърна и правя контра шпиц и чак тогава внимателно се обръщам. Много мина - малко остана - ще го преживеем!
Понтес, къде се изгуби? Сега като си щъркел, кво ? Пораснаха ти акциите , не пишеш! А все пак обясни какво значи това, че аз не съм умна като Сара? Ще казваш във форума че си има бебе ли, що ли?
Пробвай нещо разхлабващо, свещички...но внимавай за показанията за бременност.

# 202
Добриютро мами, голямо четене падна докато прегледам всичко - много сте бързи в писането. Забелязах "леко" притеснение относно килограмите  261uu споко, моите до тук са +21, но като знам че с първата бременност бях +28 значи всичко е наред. Трудничко се свалят newsm39, но не е невъзможно. Не ми се отразиха нито на талията, нито на корема. Дано и сега да е така. Пък и жертвата си струва  smile3503.
Моите болежки в срамната кост ме почнаха още от 5-я месец и продължават. На моменти съм притеснена дали наистина е кост или нещо друго Weary. Според д-р Давидков, понеже съм родила близо 4 кг. бебе е било голяма травма за организма ми и сега затова ме боляло. Та същия ми каза, че тоя път нямало да ме оставят да родя едро бебе и като стане 3,200 кг. ще го предизвикаме. Аз определено съм за нормалното раждане, ама някой знае ли какви са плюсовете и минусите на този начин  newsm12 уж нормално, но предизвикано!!!
Варненските мами Virginity, di вие къде ще раждате???
Айде спокоен ден с големите коремчета - отивам да поработя atwork

# 203
mustanka , това мисля се нарича дирижирано раждане. В Щатите е много разпространено - induced labor. Можеш да го пуснеш на гугъл и да почетеш, но все пак докторите знаят най-добре.
Вержи, на мене този проблем ми отмина и да ти кажа нищо не действаше по-добре от редовните разходки. Успех  bouquet
Ние се разходихме пак до София. Вече имаме кухня да ви се похваля. С нетърпение чакам болничния, за да се наготвя като хората. Нищо не разбрах за щъркелчетата - какво точно се прави? Прегръдки - Hug

# 204
То че си струва (напълняването) - струва си, ама като видя в квартала разни мами с новородени бебета и с малки снагички и ме хваща ЯД!!!! Щото не се сваля толко лесно, отнема поне година, ако си упорит, т.е. иска се бая усилие...Аз засега удържам под 69, ама ако мина 70, просто ще съм в преждевременна депресия  hahaha С какво ще се обличам!?

Щъркелчета са тези, които съобщават на форума за родилите мами-форумки. Ама и аз го разбрах след като попрочетох малко в ноемврийските теми и като го свързах с постинга на Понтес.

За запека - и на мен напоследък ми е малко проблем, като се има предвид преди каква редовна, бърза и лесна си бях  Mr. Green

Аз тази нощ си спинках сладко, сладко, само с едно малко пробуждане към 3.30 за пиш-пауза. Хем си легнах в 01.30 снощи. Ама в 9 часа - хоп, пак станах като наспана, а преди съм спяла и до 10.30...

Честит имен ден на Димитровците и Димитрийките!

О, detelini, къде беше? Получи ли ни снимките?

# 205
Тука съм Hug и, да, снимките са много сладки. Значи аз съм твърдо против депресиите - особено заради кила, моля-моля.Имаме две опции - да се съпротивляваме на неизбежното или да се оставим на прекрасното изживяване. Аз съм за второто. Днес съм на консултация и ако някой понечи да ми направи забележка, ще го секна на мига - чувставм се прекрасно, а съм около + 14 при нормално ядене. Всички ми казват, че почти не ми личи обаче  Confused.
Аз имам да се напъна до 10.11, защото както бях споделила края на ноември ни диша една инспекции и имам доста работа за свършване. Чао засега

# 206
За запека - прочетох в майския форум, мамитата там казват да се приема всеки ден кисело мляко с овесени ядки, пшенични трици, пшеничен зародиш, стрито ленено семе, киснати във вода сушени сини сливи. Е, може и поне част от тях, ако нямате всичко - аз съм се заредила с овесени ядки и пшеничен зародиш, ама мислех, че те с набъбването изсмуквали течността в червата, но явно само аз мисля така. Също, много важно - по две чаени лъжички сладко от рози (има го в някои супермаркети, Фамилия например, в София), вечер преди лягане. То действа разхлабително, не прекалявайте с него.

# 207
Здравейте мамита!Тежижко ни е вече а? Mr. GreenДа,да,няма сън,няма спокойствие-все разни мисли ни нападат,а? Crazyняма да ви казвам,че аз съм с 20 кила отгоре,да да супер нали Shockedболят ме всчки стави,ходя толкова смешно и се задъхвам,а мъжлето ми обува чорапките,щото сама немога да се прегъна,чудя се как ще се прибере тозо коремчо,а и обезкосмяването за мен е истински шок,без да виждам-само с напипване,кога ли ще си рвзна .... Crazy Confusedобаче най =ме квфи това че който ме види с новите ми форми се опулва и става страшно смешно,някой познати не ме познават вече newsm78,голяма работа,важно е че беберончо ме рита и се запъва като магаренце и ако съдиме по таткото,ще е същия инат-да ми е здраво само!!!!аиде дерзайте,по-лесно няма да става,даже обратното Joy Heart Eyes

# 208
  • Düsseldorf
Ех че хубав ден е навън! Честит Димитровден на всички именници!
А пък днес ни е заключителния ден на проекта и от утре ще дишам свободнооооооо!!!

# 209
здравейте момичета Hug
вчера  минах през една аптека и си купих "превръзки за родилки" - 13ст. е едната
аз си взех 10 и мисля, че ще са достатъчни Peace
дано само не запаряват (преди не съм ползвала такива).....чувала че при нормално раждане раната много боляла при запаряване, особено ако превръзките са копринени.
замислям се дали не е по-удачно да си купим лиглин newsm78
какво ще кажете по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт