Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 414
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Sarra,недей така, кави са тези песимистични мисли Naughty моята свекърва винаги казва че когато човек си мисли само лоши и неприятни неща сякаш ги предизвика..сега е наистина много важно да сме позитивни,така програмираш и бебенцето да е позитивно и оптимистично после Heart Eyes мислете всички САМО хубави неща, това че на някой му се е случило нещо не значи че ще се случи и на вас Naughty Горе главите, такива щастливи неща ни предстоят!

Verolinka, желая ти много щастие и красиви преживявания и една прелестна малка принцеса която да гледате с радост в новия дом!
tini-mini, добре дошла  в екипа на мамите от Младост! Ех, че група.... Laughing

# 181
  • Пловдив
Tini-mini, по принцип при нормално раждане на 3-я ден те изписват, а при секцио - след седмица. Но всичко си зависи от реда в болницата, в която ще раждаш и от здравословното състояние на майката и бебока.

Ох, момичета, не знам при вас как е, но аз вече не мога да спя. Уж лягам супер изморена и веднага заспивам, но като се събудя към 3-4ч. за ходене до тоалетната и край. Започвам да обикалям апартамента като ударен самолет, гледам телевизия, правя си чайчета, чета книжки...Накрая като се изморя пак си отивам в леглото, но не мога да си намеря удобна поза - все ми е тежко. И тъкмо да задрема и часовника започва да звъни - 7.30 - трябва да вдигам малкия за градина. И така после цял ден се прозявам и нямам грам сила.  smile3507

# 182
  • сто акровата гора
Здравейте мамчета, ето ни и нас!
Попътувахме, помотахме се, а сега си сядаме на "петата" както беше казала ГланцГ и кротуваме  Blush Много добре ми се отрази разходката, хубаво време уцелихме, сега ще поработя малко и ей на, стана време за болничния, 45 дни преди раждане. Ама бързо мина ей, че когато се регистрирах и гледах на другите лентичките че са минали 30та седмица и си виках, леле колко време има, пък то.....  newsm78
Иначе утре съм на ЖК да видим колко сме пораснали, бебка се е замушила в дясно при мен, мисля че е главичка това дето ме бута така упорито, но ще видим утре, може пък да се е обърнала вече.
Ми това е от мен, пазетете се, пък аз ще почета, че много сте писали имам да наваксвам  Joy
 Hug

# 183
Седя си аз на работа зад компа, гледам в монитора и нищо не виждам  #Crazy, ям си ябълки и си мисля ли мисля newsm78, да попитам кой иска да ми стане щъркелче?

# 184
Ekaterin4e, да не искаш някой да роди вместо теб, бе мила?  Party  Много добра идея.... Joy

# 185
  • София
Седя си аз на работа зад компа, гледам в монитора и нищо не виждам  #Crazy, ям си ябълки и си мисля ли мисля newsm78, да попитам кой иска да ми стане щъркелче?

Кате, ще направим списък с щъркелчета, нека мине още малко време, но може би в другата темичка вече ще е уместно Simple Smile
Аз съм щъркелче на една октомврийска мама и е много вероятно в момента да ражда и не мога място да си намеря вече Crazy

# 186
   Охооо, вече и щъркелчета се търсят Laughing
  Момичета до сега бях навън и толкова много се изморих, че.....но в крайна сметка поне вече купихме всичко за болницата  Hug  И поразпитах и установих, че повечето майки не са имали нужда от превръски  Naughty  абсолютно всички са ползвали само лигнин... newsm78   

Публикувана от: VELLA
   Ох, момичета, не знам при вас как е, но аз вече не мога да спя. Уж лягам супер изморена и веднага заспивам, но като се събудя към 3-4ч. за ходене до тоалетната и край.....
  Ето май се започва при всички ни, ами освен да си правим срещички тук във форума посред нощ    newsm62 
   Е  pontes, сигурно си много горда натоварена с такава задача  newsm08 newsm10

# 187
О, това ли значело щъркелче? А аз мислех...както и да е...но май е рано, не трябва да се бърза, за да дадем повече възможноти на бебчето да се доотгледа достатъчно, за да понесе шока от промяната  baby_neutral

si_mama, аз също понякога се чудя дали да не надникна във форума посред нощ, точно около 4 часа и аз се събуждам да ходя по малка и после въртя очи сто часа...

# 188
едно предложение за утре.
с si_mama се разбрахме да се видим към 14ч. пред Мис Каприз на Гарибалди, ако има желаещи да дойдат да се видим.
Само кажете, за да знаем кой да чакаме.

# 189
извинете, но съм се объркала на МИС КАПРИЗ на ЛИЛЯНА ДИМИТРОВА - РИТУАЛНАТА за 14ч.

# 190
Аз планирам тази вечер да съм на линия, момичета, защото мъжа ми ще пътува...и не знам дали ще си дойде по-късно или направо утре. Sad
Та, ако някоя също будува, може да свирне  Mr. Green пък ще видим кога ще наниме...

# 191
si_mama, искаш ли да си изтриеш малко съобщенийца, че не мога да ти пиша на ЛС?
Аз по принцип не ползвам ICQ от години, забравила съм си паролата и не ми е нужен, ползвам си Skype-a за чат и MSNа...
Но от време на време ще наглеждам форума за някой постинг   bouquet

# 192
  • София
Мерси за пожеланията момичета  Hug Да ви се връща   bouquet

Май ще станем много в нощния форум Wink
А за изтръпването на ръцете при мен - голям кошмар, още не минава, а почнах калций-фосфор. Не мога да ги търпа тези болки вече, утре ща кажа на доки  Cry

# 193
ver4e, на мен ми изтръпват всяка сутрин китките, а може би и през нощта, но кво да се прави, не е болезнено, само е неприятно. Най-гадното беше крампите в 4-5 месец, на прасците...

А пък на мен пак са взели да ми се подуват краката  Sad ужас, едва си натъпквам обувките!

# 194
  • София
Sarra,утре ще идваш ли на училището? Аз мисля да намина...

Общи условия

Активация на акаунт