Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 407
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • сто акровата гора
Ние пък днес бяхме на ЖК и се гледахме с бебка  Heart Eyes
Всичко ни е наред, надебелели сме и двете  Mr. Green Значи бебчо е 2050 гр, пък аз вече съм +9,5 кг  Blush
Върви едричка принцесата ми, а и не се е завъртяла, все така седалишно, не се мести явно й е удобно. При това положение, ако не се обърне, планово секцио ли ще е? Док ми каза че като наближи времете ще преценим  newsm78 Аз се притеснявам да не би да си остане седалищно и да вземат да пробват нормално раждане, че да стане някой сакътлък, да не дава Господ  Praynig Някоя от раждалите мами има ли подобен опит?
 Иначе всичко ни е наред и оплаквания няма  Flutter Е и аз не спя много, будя се към 3,30- 4 часа за пиш пауза и после се блещя до към 7, но явно е обичайно като чета повечето сме така.
Поздрави и да погалите коремчетата  Hug

# 226
  • Варна
ох момичета на мен не ми е проблем запека,не ми е трудно да ходя до тоалетната,
проблема е че я задръствам   Joy

вярно че нямаме седмачета което много ме радва  Mr. Green всички ще имаме здрави и пухкави бебета!
е , има още 5 дена ама само да съм чула гък! ще стискате!!!  Naughty

това със щъркелчетата го знам още от септемврийките аз  smile3534
моята Октомврийка роди на 15-ти  Mr. Green
май наистина е време вече и ние да се организираме със избор на нашите щъркели  Thinking
нашия преглед е на 3ти...нямам търпение вече да видя колко сме пораснали!!!

# 227
  • Русе
На мен в 30г.с. ми казаха ,че плацентата ми е 1ва степен,но аз съм си заплюла последната седмица на ноември да раждам ( да уточня ще бъда секцио).
soseress,при мен първото раждане беше седалищно и като отидох да раждам (не беше планирано)първо ме прегледаха на ехограф,видяха,че е още седалищно и ми направиха секциото.

# 228
maiche, май с теб ще раждаме кажи речи по едно и също време Simple Smile Дано да се поуспокоя до тогава но както са тръгнали нещата в лудница ще ме затворят накрая Simple Smile
Аз се будя по 5 пъти всяка вечер и не мога да спя Sad Болят ме ребрата, вас не ви ли болят?

# 229
Здравейте и от мен, маминки  Hug
И аз не мога да спя - като се събудя към 3-4ч и се въртя сто часа  #Crazy А после през деня ми се спиии  Tired Ама така ще е... иначе други оплаквания нямам Praynig
В понеделник имаме среща с Virginity и Iva-bebe в 15ч пред входа на "Пикадили" на "Битоля" да пием кафе в едно заведение, което е точно отсреща - "Симпатико". След това ще ходим на лекцията в окръжна. Който иска да дойде е добре дошъл Peace
Mutsаnka, аз смятам да раждам в Окръжна. Ела на срещата и ще си поговорим Peace
Поздрави на всички  Hug

# 230
  • Варна
а,да mutsanka аз ще раждам в Майчин Дом.
Ди днес като се прибирах и се видях с майка ти  Mr. Green

# 231
И как се познахте  Crazy

# 232
  • София
Здравейте, явно не съм само аз зле с нощното спане, като стана да пишкам Embarassed 2-3 пъти и да хапнаи се сещате е съня ми е по 3-4 часа, добре че не съм на работа, та си поспивам до обяд и за тва не успявам на никви лекции да отида...глася се глася се и кат не спя цяла нощ - къде да ходя???

Питам се тия превръзки за бременни има ли ги някъде?

Иначе ми хрумна да взема цитопласт и да залепям легнина странично за корема - стига да не съм секцио( дай боже да е нормално и леко раждането Simple Smile )

# 233
  • София
Абе девойки, не знам как е нормалното раждане, ама който ще е секцио и най-обикновенни превръзки вършат работа. Аз си бях взела 3-4 вида, Либрес памучни, май пак Либрес нощни и още някакви, Олуейс, ннищо не ми е протекло.  Whistling Всъщност това е доста странно, че при секцио тече доста по-малко, а и по-рано спират лохиите.  newsm78 Не само при мен и мои познати, а по принцип е така.
Мен ме болят ребрата от едната страна само, защото точно там се навира бебето и ме рита. И все отдясно и Никол все там ме риташе. Нямам идея защо е така, ама седят по един и същи начин.

# 234
Като гледам май от 4 нататък всички сме будни. Ми пишете, бе девойки! Аз си мислех че само аз...
Нали още 1 седмица ми остана да работя, та гледам в леглото да седя че ако ми се доспи да не се разсъня. Ама не, кокоря си се по нощите и си викам само аз съм такъв идиот!
Утре съм на среща с нашия приятел доктор, с който ще се консултираме за раждането. С мъжът ми се лутаме какво да изберем, та го помолих да се видим да го чуя и него.
Отслабването после не е кой знае колко трудно Mr. Green, с големия качих 35 кг. и докато навърши 6 месеца свалих 45. Ма и той беше дзвер невиждан! С малкия обаче си останах в къщи, където не си е работа. Колкото и да шеташ....не се брои. Та си запазих едни 25 в резерва. Сега за сега се справям добре + 5-6 ( в понеделник ще видим) че съм на консултация.
За осмачетата... било бабини деветини, т.е. вярно че навремето е било много опасно но вече съвременната медицина.... На наши приятели в края на 6-тия се роди, пък.... В никакъв случай не е по добре от деветия - тя природата си знае работата, ама ако дойде сега - какво да го фърлим ли?
Клеми, предаде ти фронта. Мислех че ще ме поддържаш, а ти... гащи си купи и напред към МОЯ Вип, барабар с Понтес. 
И мойте ребра вече изгниха - седя, седя и явно го притискам - боли та знае ли се само като легна ми отпуска малко.

# 235
Аз вече започвам да си оглеждам ребрата за синини, на моменти така ме боли че не мога да дишам  newsm09
Мале, сега излизам от банята и направих безуспешен опит да се обръсна... това просто е мисия невъзможна. Дали няма да стане с някой депилатор? Този примерно дет го рекламират , пяната ? Не знам но аз ще опитам защото друг начин не виждам. Хайде лека и мека, до по късно  newsm62

# 236
  • София
Мале, сега излизам от банята и направих безуспешен опит да се обръсна... това просто е мисия невъзможна. Дали няма да стане с някой депилатор? Този примерно дет го рекламират , пяната ? Не знам но аз ще опитам защото друг начин не виждам. Хайде лека и мека, до по късно  newsm62
Аз ползвам депилатоара на vishi и става  Peace

# 237
Отдолу само с огледало ми се отдава. #CrazyМомичета вашите бебета как са с ритниците?имам чувството,че колкото по-големи ставаме,толкова по малко ни се спи!На всяка консултация ли ви слушат тоновете на бебо?

# 238
  • Русе
Аз още се спрвям без огледало,ама  трудна работа е  оная работа.Ще взема и аз да пробвам с крем депилатор.  newsm78

# 239
  • Варна
ами ето пишем, бухалите  Shocked

аз се предадох... Tired и най-пораженчески ще отида на кола маска утре, дано има повече свободно време козметичката ми - ще и трябва Rolling Eyes
имам само една болезнена зона - срамните устни - адски ме боли епилация там #Crazy
а то там е най-необходимо по дяволите  Close ама поне отстрани да ме оскубят пък ще се бръсна отдолу...някак си.... ко да праиш  Rolling Eyes
депилатоар на мен не ми действа  newsm78 половината косми падат,другите остават и пак трябва да се бръсна  Sad

Ди ами отидох да видя дали още си в офиса и се запознахме с майка ти и тя каза че преди малко си заминала

магика на мен всеки път ми ги слушат тоновете.

Общи условия

Активация на акаунт