Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 400
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
ние бяхме решили ако е мъж да го кръстим Калоян (ама май няма да ни огрее  Wink )
а иначе ми харесват Филип, Мартин,Марио,Теодор ... и други имаше ама не се сещам  newsm78

# 91
Стефания ще кръстя дъщеря си, а ако лекарите са сбъркали и е момче ще бъде Стефан!

Grinning

# 92
  • Варна
нащо, ако наистина е момиче, май ще бъде Лора, предавам се вече Rolling Eyes
пробвах всичко -  Айа, Габриела, Наталия, Рая, Радост, Симона, Теодора - но мъж ми не се дава - Лора и точка!!!  Crossing Arms и на мен ми писна да мисля и се предадох Mr. Green

# 93
Разбира се, че те искам, zizzu, извинявай,  че те прескочих...то може ли човек да изпише целия списък с имена тук? Всички мамита от София призовавам да се видим...може да го направим през седмицата, то май и на мен ми се очертава да върша работа в неделя -трябва да ходим да търсим на Стройкото в НДК едни фирми за едни отоплителни тела като радиатори, ама не баш.
Аз във вторник не мога! Мога в другите дни, освен във вторник и четвъртък. Та, давайте предложение?

alex_shu, ами крайно време е да се видим, само се правим, че се познаваме  bowuu ....Като гледам обаче, само ти е до срещи с форумки, много си натоварена. Добре е да поотпуснеш малко каиша - другите да му мислят, все пак, ти сега си бременна.

Аз пък, слава на Бога, се отдадох на почивка и не съжалявам, не е нормално това пътуване сутрин и вечер по 1 час от вкъщи до работата...и с този корем съм като бъчвичка на колелца  hahaha не съм много подвижна.

# 94
  • Варна
ей тука едно списъче съм си приготвила....моля мамите с опит да пуснат коментар кое съм изтървала и кое е излишно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135744.msg2563689#msg2563689

# 95
Здравейте ,момичета Колко бързо изписвате темичките.За съжаление много рядко ми остава време да поседя пред компа но на края на месеца излизам в болничен и обещавам да се включвам редовно.Бъдете здрави и се пазете .Поздрави Grinning

# 96
  • Пловдив
Sorry за спама, но ми е важно да се свържа с magika и видях, че е най-активна в тази тема! Simple Smile
magika, моля те, почисти си личните, защото си ми писала, а не мога да ти отговоря, понеже капацитета ти на лични е изчерпан за входящи писма.
Извинете ме мамчета! Леко и бързо раждане ви желая! Peace

# 97
Вержи, списъка е ОК според мен, само защо са ти толкова одеала? 2-3 + 2 портбебе = много, 1 портбебеб + 1 (най много 2) одеала, 2 комплекта чаршафи - по скоро от тях вземи повече ( 3-4) - ако в един ден повърне и ги напишка? Подложката също 1 една е малко - като се изпере...
Ако искаш виж на 1-ва страница списъка, мисля ще е от полза.
Нокторезачка?! я опитай с нея да му режеш ноктите, както писах те са като листа на цветенце.
Що е то слинг?
Термометър за вода - според мен ненужен.
 Четка за миене на шишета - поне една.
Аз си знам че не ми стига кърмата и купих 8 шишета от 250 мл. но това винаги може допълнително да се купи, 1 кутия храна обаче задължително трябва да имаш в къщи, реши си с какво ще дохранваш в един момент и си вземи.
Камизолка - според мен морално остаряла, бодито е далеч по удобно.
На прима виста....

# 98
  • Варна
тука съм събрала 2 списъка в едно не съм го правила аз. като една първескиня представа нямам какво ще ми трябва на първа необходимост,всичко ми се струва с еднакъв приоритет  Rolling Eyes

-четка има в комплекта на Авент затова не съм писала.
-за одеалата не знам и на мен ми се стори много  Thinking вероятно мамата която го е писала е имала много пикливо или драйфащо бебе  Mr. Green
-термометър ми казаха в магазина че има комбиниран въздух/вода и мисля че поне докато се ориентирам каква е подходящата t на пипане - ще ми е нужен  newsm78
-за камизолки всички ми казват че са излишни и ще взема да ги махна  Wink
- а комплекта този на Авент има : термо чанта,помпа,2 малки и 2 големи шишета,2бр биберони за новородено,капачки за съхранение,8бр подплънки за кърма еднократни,охладители,четка
-подложка имам една затова съм писала 1 само
-терличките ги смятам към чорапите пак 7бр и не съм ги писала.

отивам да го променя  Peace

а,да слинг е това: http://4peasbaby.wahmweb.biz/fpdb/images/collage.JPG
като кенгуро е ама без ръбовете и без размерите  Wink

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 00:46 от Virginity

# 99
Здравейте и аз ще дойда в вторник на лекцията на 9 месеца ще гледам към 9 да съм пред входа, само ми е интересн окъд еда паркирам там, та ако се забавя това ще е проблема.
В петък бях на ЖК вече сме 1.300кг., докторката каза, че вече качвали около 200-250гр.
Аз имам 1 порт бебе и 2 одеалца.
Да ви попитам за количката където лежи бебето слага ли се някакво дюшече или нещо подобно?

# 100
4opi, Честит Рожден Ден  newsm59 Tada Всичко най- най- хубаво ти желая и мноооого дечица да те радват newsm63
ClanG, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, и много послушен nbirthday newsm67
Благодаря на всички, които похвалиха книжката на Вики Айовин "Бременността" newsm51 Препоръчвам на тези, които не са я прочели, да го направят  Crazy Супер е  Flutter
Целувки  Hug

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 14:16 от di_

# 101
  • Варна
чрд на 4opi   bouquet

ей di_ напомни ми за книжката,дадох я на една приятелка да я чете, трябва да си я взема че да си я прочета пак  Rolling Eyes

аз ще пиша тука да не флоодя!

GlanG честит рожденник   bouquet много много да ви радва и много да се гордеете с него!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 16:02 от Virginity

# 102
Честит рожден ден на Кардам на GlanG!!! bdbaloni
Да ти е жив и здрав и много да те радва!!!

# 103
Да ти е жив и здрав младежът, ClanG! Много да те слуша и да ти помага, много усмивки и радости да ти носи! Приятно изкарване!

# 104
 ClanG ,много да те радва малкият мъж и  с всяка изминала годинка да е по-послушен и по-послушен                                                                               baloni baloni          nbirthday        baloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт