За мъжете и за жените. Злото, без което не можем.

• 71 521
  • 5 198
  •   1
Отговори
# 4 980
Аристократизмът на ума/духа се вижда и в спалнята. Някои и с колайдера да ги изстрелят пак от андрешковското си мислене не могат избега.

Ми давай.

Иде ми да потърся снимка на някоя красива и умна жена, ама предусещам, че няма да бъде одобрена. Wink
Обещавам да я аресам колкото и да е смотана. Ай от мен да мине.

# 4 981
  • Обран бостан ;)
Съседите на Джак Никълсън по къща в Холивуд завели дело срещу него,защото се разхождал чисто гол в дома си и това смущавало комфорта им. Съдията май взе страната на Никълсън.

И аз бих взел страната на Дж. Никълсън. Интересно, ако беше същото с Ан Хатауей, дали пак щеше да им нарушава комфорта. Впрочем, на мъжа със сигурност нямаше да му го наруши. Wink

п.п. Босе,
 Вкарах си автогол с умната и красива жена. Всички, които ми излизат са или грозни, или вече умрели, или набедени за такива. Не се отказвам, де. Ще търся още. Wink

# 4 982
  • София
Да ти услужа с моя снимка? Stuck Out Tongue Winking Eye

Натали Портман... IQ 140. Завършила психология в Харвард.

Скрит текст:

# 4 983
на мен ми е скучна

# 4 984
Аз като съм си в къщи ще си ходя както си искам( в рамките на благоприличието), съседа грам не ме интересува - привлича вниманието на тези,  които обичат да надничат по чуждите дворове.

# 4 985
  • София

Е, няма някой да се харесва на всички Joy Ето, избирай си Stuck Out Tongue Winking Eye

https://miratico.com/top-beautiful-famous-incredibly-smart-women/

# 4 986
  • София
Ех, едно време жените бяха и убави и умни. Сега масово са простовати и грозновати, ама нагли. Joy Joy
/И мъжете, ама за жени си говорим.

# 4 987
  • София
Били са изтъкани от благодетели и умения  - домакинство, кулинария, везмо, шев и кройка, стихоплетство, танц и бла бла в услуга мъжего рода.

Пуснаха черпака и глей кво стана̀!

# 4 988
  • София
В статията са упоменати съвсем други неща от чврпака. Аз не знаех за някои от тези жени, че са били интелигентни, признавам. Беше ми интересно.
Но се замислих, че упорито са били бутани прелестите им на преден план без оглед на това, че са били доста "повече".

# 4 989
  • Обран бостан ;)
Натали Портман... IQ 140. Завършила психология в Харвард.

Актриса е. Не, минава. Сигурно отдавна не знае къде и е дипломата.

Търсех жена, която е красива и работи с мозъка си.

Намерих тази.   
Скрит текст:

Айде да видим колко сте добри с Гуглето. Wink

# 4 990
  • София
Не ми харесва, но я има в Гугъла.

# 4 991
  • София
Бънди, просто актрисите са познати и затова е лесно да намериш инфо за тях Joy Но нищо, действаме по новия критерий:

Evy Poumpouras - Бивш агент на тайните служби. Била е следовател, водела е разпити на заподозрени. Има издадена книга. Тези дни гледах интервюта с нея, изключително интелигентна. Умна, красива, силна Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Скрит текст:

После като поприключа с работата, ще ви намеря и някоя от научните среди, много съм добра с гуглето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 992
  • Варна
Българките къде са?

# 4 993
Айййй, не мЪ плашете. Опитвам се да работя.

# 4 994
  • София

Тея у форума нИ тА ли стигат Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт