За мъжете и за жените. Злото, без което не можем.

• 71 524
  • 5 198
  •   1
Отговори
# 4 995
дайте мъже, стига с тез жени...ясно е, че има безброй прекрасни, такива..

# 4 996
  • Варна
Не съм на фаза фантазии.😁

# 4 997
  • София
Не мога... обещала съм на Бънди Joy

Dr. Amy Mainzer - докторска степен по Астрономия от УКЛА, специализира астрофизика и инфрачервена астрономия.

Да не се бърка с астрология, ей Joy
Скрит текст:

Скрит текст:

# 4 998
Трябва ли да са известни? Всеки ден срещам много красиви жени българки по улиците. Популярните лица са ми безинтересни на мен, макар да си имам фаворитки, разбира се. Предимно сред френските актриси. Не знам как още никой не е изпляскал супер нехаресваната от мен Анджелина Джоли за еталон.

# 4 999
  • София
Лъвица разбира повече от жени от Бънди … Whistling

# 5 000
че той Бънди, какво разбира от жени? Flushed

# 5 001
  • София
Боси, говорехме за красиви и умни...  колкото по-известни са, толкова по-лесно можеш да ги намериш и покажеш тук... иначе лично познавам много повече. А Анджи като човек изобщо не ми харесва, но обективно е красива.

Добре, дайте сега красиви мъже Grin Може и да не са умни Joy

# 5 002
мале мноо отеплячки напущихте. умни и красиви хаххахахх

# 5 003
Не бива да се връзвате на фантазиите на Равена. В тях винаги има и частица истина, но омешана с чиста проба лъжи. Kато тази с огледалото на тавана. В е*алника на Равена, който се води хотел-мотел с 2 звезди, верно има джакузи в някои стаи, ама огледалото е на стената, не на тавана.

# 5 004
Умните и красивите у парламента. Ич ги недолюбвам тез позьори. Joy

Иначе, всяка от 1 френските Одри Тоту, Ева Грийн, Марион Котияр, Еманюел Беар, Софи Марсо, Жулиет Бинош и ще пропусна някоя, е по-интелиентна от 10 американски актриси взети заедно.

# 5 005
една дженифър конъли да отсрами положението

# 5 006
  • София
Бах... тея мъже у форума, мъже като пускаме не са доволни, жени като пускаме не са доволни... давайте третия пол, там може да станат нещата Satisfied

# 5 007
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Бънди, просто актрисите са познати и затова е лесно да намериш инфо за тях Joy Но нищо, действаме по новия критерий:

Evy Poumpouras - Бивш агент на тайните служби. Била е следовател, водела е разпити на заподозрени. Има издадена книга. Тези дни гледах интервюта с нея, изключително интелигентна.
Умна, красива, силна Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

После като поприключа с работата, ще ви намеря и някоя от научните среди, много съм добра с гуглето Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази била умна и красива ?

Стига бе !

Тази ?!

Толкова си далеч от истината, че няма накъде. Виж за някой като Робинзон Крузо - става.

Вече знам защо не харесвате снимките, които пускам тук. Wink

п.п. Намерихте ли коя е ?

# 5 008
  • София
На леля Копринка снаа`та.

# 5 009
единствените по-големи батали от на Лъвицата са тези на Al_Bundy

Общи условия

Активация на акаунт