За мъжете и за жените. Злото, без което не можем.

• 71 498
  • 5 198
  •   1
Отговори
# 5 115
  • Обран бостан ;)
Има ли жена, която би приела да е втора или трета цигулка? Изобщо, и в живота бихте ли приели тая пораженческа позиция.

Няма проблем жена да играе 2-ра, 3-та или 33-та цигулка ако си мисли, че няма оркестър.

За добро утро, откъс от филм на ужасите:
Скрит текст:

# 5 116
  • София
А, те някои нямат проблем и като знаят, или по-скоро имат, но се надяват да минат на първо място, а диригентът изведнъж да осъзнае, че останалите от оркестъра не са му нужни, което разбира се никога не се случва Joy

Иначе, аз лично не съм очудена от женското поведение, жените сме отглеждани много конкуретно и постоянно си го мерим с другите жени... по-любопитното е, че и мъжете идват да си го мерят с нас Satisfied

# 5 117
Eдно парче с цигулки. И няма първа, втора...

# 5 118
# 5 119
  • Обран бостан ;)
Иначе, аз лично не съм очудена от женското поведение, жените сме отглеждани много конкуретно и постоянно си го мерим с другите жени... по-любопитното е, че и мъжете идват да си го мерят с нас Satisfied

Много съм Очуден, кое точно си мерим Wink

п.п. Отдавна констатирам, че мъжете, които не ви правят "мили очи", сме ви като "трън в задника'. Интересно ми е, какво ще стане като го извадите ?

# 5 120
  • София
Скрит текст:

Много съм Очуден, кое точно си мерим Wink

п.п. Отдавна констатирам, че мъжете, които не ви правят "мили очи", сме ви като "трън в задника'. Интересно ми е, 
какво ще стане като го извадите ?

Ще настане едно отричанеее Satisfied

# 5 121
А, те някои нямат проблем и като знаят, или по-скоро имат, но се надяват да минат на първо място, а диригентът изведнъж да осъзнае, че останалите от оркестъра не са му нужни, което разбира се никога не се случва Joy

абе случва се. изневярата в голям процент води до раздяла с номер едно. това разбира се имам предвид мъж с любовница. но на следващата олимпиада не се знае номер две станала номер едно дали ще се класира и в тройката

# 5 122
Мъжете изневеряват на жените само с уважителна причина: или жената е дебела, или за разнообразие...

# 5 123
  • София
А ако разнообрази с дебеланка, уважителна ли е причината? Satisfied

Скрит текст:

абе случва се. изневярата в голям процент води до раздяла с номер едно. това разбира се имам предвид мъж с любовница. но на следващата олимпиада не се знае номер две станала номер едно дали ще се класира и в тройката

То дори не е ясно, дали изобщо ще има шанс да оглави отбора...

Иначе за изневярата е така, но моите впечатления са, че не малко жени остават въпреки изневярата, докато ако мъжът разбере за такава, почти сигурно нещата приключват.

# 5 124
Joy Аз се чудех защо рогата ми клюмват, като се кача на кантара, а каква била истината.

# 5 125
  • Обран бостан ;)

Като с брекзит Wink

Това е благотворителност Wink

Същото, като да пуснеш на някой, който не ти е на нивото. Wink

# 5 126
  • София
Скрит текст:

Като с брекзит Wink

Това е благотворителност Wink

Същото, като да пуснеш на някой, който не ти е на нивото. Wink

А, това обяснява защо не съм много милосърдна Joy

# 5 127
Слава богу, намират се и милосърдни все още.
Simple Smile

# 5 128
Как ги определяте тези цигулки?
Любовницата може да е първа понякога.

# 5 129
  • Обран бостан ;)
Втора е тази, която се сменя по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт