Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 54

• 51 883
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И моите резултати от Адела са добри - порцио 1 група, канал 2А.

Цитонамазките от Адела се работят в Щерев. Дренски обаче вече не е там, новият цитолог бил добър.
Дренски малко беше мръднал в главата.

# 181
И моите резултати от Адела са добри - порцио 1 група, канал 2А.

Цитонамазките от Адела се работят в Щерев. Дренски обаче вече не е там, новият цитолог бил добър.
Дренски малко беше мръднал в главата.
Браво, Змия. 🤗
Ама моите клетки вече са без изменения. Това възможно ли е въобще? 🤔
Койлоцитите изчезнаха. 😲
Януари :
Скрит текст:
Сега :
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 09:36 от DiDi§

# 182
  • София
Според мен е възможно да има такова добро развитие.

# 183
Аз също съм с конизация 2015 година и винаги при 1ва група ми светва лампичката, така че задължително повтарям на друго място.

# 184
Напълно е възможен такъв резултат. Hug

# 185
Здравейте , момичета. Пак съм аз ...
Днес ходих на преглед в Тутракан при Д-р Любомир Бойчев.. нямам възможност с малко дете съм да ходя на 360 км до София в едната посока и още толкова в другата. Обмислям да отида на второ мнение до Плевен при Горчев.
Предисторията е , че на 21-ви юли ми правиха LEEP във Великобритания. На 31-ви юли ми дойде цикъла и все още не е спрял. Д-р Бойчев каза, че вижда остатъци, все едно са забравили нещо в мен.. не можел да каже какво е и изчисти всичко и го прати за биопсия... каза също, че не било нормално да кървя 15 дена... сложи ми лекарство и ми предписа Papilocare , в потрес съм , не знам какво да направя.

# 186
При всички положения трябва да се спре кръвотечението. Ако имаш възможност отивай в Плевен при проф Томов и проф. Горчев.

# 187
При всички положения трябва да се спре кръвотечението. Ако имаш възможност отивай в Плевен при проф Томов и проф. Горчев.

Ще запиша час , но си мислех дали не е прекалено скоро ако го запиша тези дни (ако изобщо имат часове де), защото отдолу е още рана и да не се получи някоя инфекция от прекалено чести интервенции...
Една позната пък , която е имала идентичен случай и го е премахнала в София при Димитров каза, че е кървяла 3 седмици и било нормално , също така ми каза, че е имало вариант тези “частици” да са били коричка, която раната образува , когато зараства .. и ако този доктор ги е махнал точно тях..... не знам...
По принцип в Тутракан се водят много добри специалисти с много добра апаратура, но те са си специалисти по репродуктивно здраве, въпреки че извършват всякакви интервенции... и не знам дали да се доверя на този лекар или да потърся 2-ро мнение.

# 188
  • Стара Загора
Ако се обадите сега в Плевен, ще има часове за догодина февруари, март. Но съм чувала, че проф. Горчев приема и без час, ако изчакте.

# 189
Ако се обадите сега в Плевен, ще има часове за догодина февруари, март. Но съм чувала, че проф. Горчев приема и без час, ако изчакте.
Какво означава, че приема без час? Трябва ли да се обадя предварително, че ще дойда без записан час и щом приема без час означава , че ще мина преди да му свърши смяната ли? Нямам възможност да пътувам 200 км и накрая да ме върнат..

# 190
  • Стара Загора
Какво означава, че приема без час? Трябва ли да се обадя предварително, че ще дойда без записан час и щом приема без час означава , че ще мина преди да му свърши смяната ли? Нямам възможност да пътувам 200 км и накрая да ме върнат..

Наистина не знам. Аз съм пациент на Томов. Така се говори. Просто да се иде и да се чака. И ако има желание ще ви приеме, след като минат записаните пациентки.
Той обикновено почва да преглежда по-рано от проф. Томов и съответно свършва по-рано.
Пробвайте все пак да се обадите на регистратура, може и да има някой отказал се и да ви намерят по скорошен час.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 07:09 от Лалка

# 191
Означава, че след като нямате час ще ви приеме, след като минат всички с час.Да, в края на смяната му и то ако има желание.Аз сред спонтанен аборт в 22 г.с. и секцио по спешност кървях 3 месеца.Ходих при оператора и отделно при още двама АГ и всички ми казваха че е нормално или от канците.Накрая се оказа възпаление.Спря, чак като пих антибиотици.

# 192
Аз имах Лийтц при Карагьозов. Казаха , ако имам кървене да пия едни хапчета- кръвоспиращи, но първо да им се обадя. Той каза, че нещо готи повече , за да не прокървя, че съм с бебе . И реално не спазох срокът за вдигаме на тежко. Отначало леко кафяво, към 14 ден малко розово/червено и почти месец ще стане леко кафеникаво- жълто. Аз пък сеудя възпаление да няма , но ще изчакам  още малко за преглед. Пет седмици казаха да няма вани, секс или др.
Тук контролата иначе е след три месеца.

# 193
Дъщеря ми с 3 А. Миналото лято беше, пи Изопринозин, оправи се уж, 2 група беше на контролната цитонамазка, сега отново 3. Какво се прави в такива случаи, какво е лечението?
Д-р Иван дивитров от Адела става ли? Кой друг ще ми препоръчате?

# 194
Здравейте,
Знам че горенето с ток е хубаво да се направи в първите чисти дни след менструация. На мен днес ми дойде, обаче проблемът е, че единственият свободен час е на 22.8.21, което ще е 5 дни след менструация. Много ли е късно това, или няма проблем?

Общи условия

Активация на акаунт