161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 53 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • The QC to be!!!
Потвърждавам, че едно са изискванията на страната, но някои авиокомпании започнаха да си имат собствени изисквания! Не знам до каква лудост ще ни докарат пътниците всичките тези разминаващи се изисквания, нон стоп следене къде какво се изисква и т.н.

Агент - разкошни! Ако има още, споделяй моля!

И преди 15 години плановете на Скайп бяха най-изгодните. А когато сте в чужбина и трябва да звъните на 800 или 866 или 877... (toll free) номерата, безплатно е разбира се via skype. Може да си мислите, че никога няма да ви се наложи, но никога не се знае дали няма да трябва я на банката си да звъннете, я на кредитната си карта! Може да сте онхолд и да чакате доста, но обаждането си е безплатно, няма роуминг и т.н.

# 106
Ние правихме тестове в сряда и летяхме в петък. В четвъртък ходих за заверка на тестовете и поставяне на печати. Избрах ПСР за повече спокойствие и съжалих сто пъти, защото беше кошмарно преживяване за децата.

# 107
  • USA
Лъки, следи времето защото тук се очертава пак нещо си..още е рано да се каже дали ще стане на ураган или не, може да си е просто обилен дъжд, но имаи план Б...възможно е ако кацате в Маями, да ви пренасочат към Форт Лотърдел или неиде на друго място. Този път са се наредили 3 "нещица", но това е нормално за сезона.

Скрит текст:

# 108
. Избрах ПСР за повече спокойствие и съжалих сто пъти, защото беше кошмарно преживяване за децата.
В коя лаборатория ги правихте? Поне към децата не са ли по внимателни.
И аз не съм фен на тези бъркания в носа, но няма друг начин...

# 109
  • Miami
Ние правихме тестове в сряда и летяхме в петък. В четвъртък ходих за заверка на тестовете и поставяне на печати. Избрах ПСР за повече спокойствие и съжалих сто пъти, защото беше кошмарно преживяване за децата.

Какви са тези заверки и печати? Къде се ходи за тях?

Леле, Olivia_FL, добре, че каза. Оф, сега и за това да се притеснявам значи...

# 110

В Цилалаб в София. Единствените тестове, които децата имаха преди това, бяха от бързите в CVS, които бяха далеч по-търпими.

Какви са тези заверки и печати? Къде се ходи за тях?

Леле, Olivia_FL, добре, че каза. Оф, сега и за това да се притеснявам значи...
Ходи се обратно в лаборатория след излизане на резултата. Трябваше да принтирам и някакъв формуляр на английски. Искаха паспортите, с които ще пътуваме, още при вземане на пробата. Второто име на дъщеря ми беше объркано, но поправиха грешката при вземането на печатите.

# 111
От април досега на сина ми са му правени общо 6 теста-и ПСР, и антигенни. Трите във връзка с боледуване интрите заради пътуване. Еми няма нищо общо начина на вземане на проба, когато си със симтими и когато е за пътуване. Когато имаше грипоподобни симтоми направо в мозъка му бръкнаха( и пак бяха отрицателни де), докато за пътуване, както той казва, само гъделичкат носа😉 Така че не се шашкайте много за децата.
В Торакс са доста щадящи😊

# 112
  • USA
. Избрах ПСР за повече спокойствие и съжалих сто пъти, защото беше кошмарно преживяване за децата.
Lucky*, щом си от Варна, ще ти кажа ние къде ги правихме. Лабораторията се намира на ул. Мадара, зад базар Левски. Правихме антигенни миналата събота, и в неделя летяхме с Турските авиолинии. Много съм доволна, внимателни са, нищо не усетихме почти, а резултатите излязоха след 30 мин.

# 113
В София ще си правим тестовете.

# 114
Днес се прибрахме обратно в САЩ. Летяхме с Луфтханза през Франкфурт. Бяхме с антигенен тест - на първия самолет и преди втория проверяваха тестовете. В САЩ никой не ни ги поиска.

Лек път и бързо адаптиране на Лъки!

Колко бързо минава лятото! Успешна нова учебна година на всички деца и късмет на родителите!

# 115
  • The QC to be!!!
Днес се прибрахме обратно в САЩ. Летяхме с Луфтханза през Франкфурт. Бяхме с антигенен тест - на първия самолет и преди втория проверяваха тестовете. В САЩ никой не ни ги поиска.

Лек път и бързо адаптиране на Лъки!

Колко бързо минава лятото! Успешна нова учебна година на всички деца и късмет на родителите!
това е след ваксина? ИЛи без?

# 116
Baby, след ваксина.. Аз се надявах да променят правилата и да може да се връщаме само с ваксина, но предвид идващата нова вълна - едва ли ...

Честит имен ден на празнуващите! Да си пожелаем здраве!

# 117
Здраве и наслука на всички Марии!

Спринкълс, добре си си дошла в къщи! Завидях искрено за северните ти дестинации!

Някой дали е правил рисърч как можем да преобразуваме американските си имунизационни "бележки" в EU Digital COVID19 Certificate?!? Нашият керван пак потегля и ако има как да спестя 3 теста бих била щастлива!

# 118
Agent, зависи към коя дестинация сте се запътили. Всяка държава трябваше да създаде своя процедура - не съм запозната доколко това се е случило навсякъде.  Ето например как стоят нещата във Франция- https://www.diplomatie.gouv.fr/en/coming-to-france/coronavirus-a … oad-procedure-for

Някои държави (Италия например) приемат нашите хартиени карти.

И разбира се, можеш да проучиш пазара на WhatsApp за европейски сертификати (последното да не се чете сериозно).

Успех и весела ваканция на вашия караван!

# 119
Американският сертификат на дъщерята мина безпроблемно за влизане в България и Гърция.
Тя не е правила тестове, ( с трансфер през Германия). После от София летя и за Гърция пак без тестове.

Общи условия

Активация на акаунт